Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evamagyarfalvi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes lenne tudni, hogy a köztudatban itt Budapesten mennyire ismert ez a 2010-ben írt angol politikai bohózat (a sztoriról, szerzőkről az Átrium honlapján részletes infó, sőt a wikipédia is bővelkedik további adatokban). Lehet, hogy sokan korábban is tudtak arról a BBC-…..
A szív hídjai (The Bridges of Madison County)  ismert történet, több mint 50 millió példányban kiadták megírása óta (1992) és a belőle készült film (1995 - Clint Eastwood és Meryl Streep fémjelzi) még a regénynél is népszerűbb. Van benne két hálás és nagyformátumú…..
"Virágos Magyarország címmel a Kamrában is lesz április végén egy új bemutató, ami mintha új magyar operett lenne. Aktuálpolitikára építő darab, amíg a pillanatnyi kormány, a Jobbik, a gazdasági válság, a vidéki munkanélküliség műsoron lesz, ez a darab is menni…..
Április 19-én már beszámoltam arról, hogyan nem láttam A pasi a szomszéd sír mellől című előadást és melegen ajánlottam a könyvet olvasásra. Ezt most is csak megerősíteni tudom. Hétfőn végre nem egyedül, hanem sokadmagammal mentem a színházba. Ráadásul jött egy olyan…..
Ez volt a harmadik alkalom, hogy próbán (ezúttal nyilvános főpróbán) belenézhettem a Mohácsi-testvérek készülő előadásába. Ahogy a Mohácsiéknál lenni szokott, az előadás alakul az utolsó percekben, a vasárnapi bemutató sem fog véglegesen pontot tenni a munkára, így…..
Boldog pillanat lesz, ha már visszamenőlegesen a blog feltöltésével a tavaly januárnál ill. szeptembernél tartok, amikor ezeket az előadásokat láttam és írtam is a pár mondatot róluk. Mindkettő jó előadás, érdemes most megnézni őket - márc. 5-re és 6-ra vannak szabad helyek…..
Úgy tűnik, hogy tiltólistára került a román szó a Fidesz-valóságban,nagyobb bűn kimondani, mintha azt köpnénk oda, hogy baszdmeg a kurva anyád, te rohadt geci. Mert az ilyesmit az illedelmes polgári értékrend csak kisípolja, de román, na ez a szó egyszerűen nem jön ki. Szó…..
evamagyarfalvi 2013.08.21 17:24:28
Jött ma két izgalmas levél is tőletek, amit az íróik engedelmével, most nyomban  továbbítok is.  Ha jön valami visszajelzés tőletek, az mindig jó érzés, különösen, ha azt érzem, hogy a pillanatnyilag a színházi közegben zajló erősen nyugtalanító…..
Mezei néző Mai menü 2013.02.22 09:13:03
Ez egy állandó rovat lesz, igyekszem naponta kiemelni a műsorból azt, amit aznap néznék, ami elég érdekesnek tűnik  (ha nem láttam volna már , vagy ha lenne épp idő, vagy ha nem ütközne mással) február. 22. péntek Átrium - Negatív varieté - színház árnyjátékokkal.…..