Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shownomarci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami jó, azt miért ne vennénk át a különböző kultúrákból, nem igaz? Azon persze el lehet vitatkozni vérmérséklet, világkép és megszokás alapján, hogy a mai posztban leírtak mindegyike pozitívum-e (gondolom, majd meg is teszitek), ám elgondolkodni mindenképpen érdemes rajtuk. Sőt, arra bátorítanálak…..
shownomarci 2017.11.19 01:25:17
@Benikuty: a surstromminget még ők se nagyon, de ha te annyira ragaszkodsz biztos van pár online retailer. ☺
Bejárta az egész sajtót a hír, hogy a NÉBIH vizsgálata szerint gyakran rosszabb, gyakran pedig más minőségű, ízű termékeket forgalmaz néhány multi Kelet-Európában. És? Fotó: Mideats.com képe alapján Világevő..
Ezernyi otthoni és szállodai ki- és bepakolás után különböző kontinenseken sikerült megtalálnom a leghasznosabb tárgyat, amit magammal vihetek egy túrára:..
Pár hete délután 2 órán keresztül telefonáltam és hívogattam embereket. Mindenkinek ugyanazt kellett elmondanom, majd várni a reakciót. Kivétel nélkül úgy kezdték, hogy “elnézést kérek, de nagyon elfoglalt voltam, így nem volt időm foglalkozni a témával…”. Az utóbbi…..
Sokszor népszerűsítettem már itt a híres, és szerencsére egyre népszerűbb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtése kb fő), de még soha nem adtam közre a receptjét. Most, miután Mautner Zsófi műsorában az RTL Klubon meg is főztem, itt az ideje erről is írni, nem jelentősen bonyolultabb, mint egy jó…..