Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilla G

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Tilla G 2013.02.24 11:44:28
Én biztosan hazamennék a helyetekben!

1. Az Ausztriával határos városokban mint például:

Szentgotthárd: közel van Gracz
Sopron: közel van Bécs ahol Európa egyik legjobb színháza van és nagyon szép, nagyon élhető város. Könnyen át lehet járni

2. Venni érdemes

3. Orvosi ellátás mindenhol jó a nagyobb városokban. A magyar orvosok meg amúgy is talán a legjobbak között vannak Európában ez biztos.

4. Akkupunktúrás kezeléseket már elég sok helyen hírdetnek olyan 6000 Ft egy kezelés

5. Európa többi országához képest szemtelenül olcsó Magyarországon a betegbiztosítás

6. Az autó az kell. Az mindig jó ha van. Pláne úgy hogy ennek a fenntartása is Európa többi országához képest is sokkal olcsóbb, gondolok itt a kötelező biztosításra ami olcsóbb mint bárhol máshol.

7. Úgy jó lakni hogy Budapest és Sopron- Bécs között. Így könnyen el lehet jutni Bécs-i operába és a Budapest-i operába is. A Balaton és Fertő-tó sincsenek messze.

8. Átlehet járni Ausztriába vásárolni, de már Magyarországon is megvan minden. Azért van egy vastag társadalmi réteg otthon aki eléggé tehetős és azok ugyanolyan életet tudnak élni mint bárhol máshol Európában. Az az igazság hogy akiknek már van egy lakás kifizetve és mellette 250-300 Ft. bevétel azok teljesen kényelmes pompás, Nyugat-európai életet tudnak élni.

9. Ha a lakást bérelt 400 ezer Ft, ha saját lakás van 250-300 ezer forint elég jó már.

10. Miért ne? Magyarországon a legkellemesebb a nyár. Egész nyáron süt a nap ami elég egyedülálló azért a térségben. Kiülni a fűbe nyáron Magyarországon a legjobb!
Eddig Ön élt az Ő országában most jogos lehet a fordítás...