Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somogyit

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól hangzik, de fenntartásokkal Az eBay Buyer Protectionnel pont úgy voltam, mint a kínai eladók által adott garanciával. Jól hangzik, de a gyakorlatban elég kevés eszköz van a kezünkben, hogy érvényesítsük is. Elvégre nincs iroda, nincs egy hely, ahová személyesen bemehetünk,…..
somogyit 2016.07.15 09:29:36
@Dj_Pocok: Igen, 100%-os, gyakorlatilag az adott paypal tranzakciód kerül visszatéritésre. A visszautalás a paypalra megy vissza. Onnan pedig már paypal beállitás kérdése, hogy ott marad, hogy visszautalódik valamilyen számlára.
Alapvetően nem szeretek költözködni, de szerintem van egy nagyon jó oldala. Mikor összecuccolunk a régi helyünkön, minden a kezeink közé kerül néhány percre, ami kiváló lehetőség, hogy átértékeljük minden ingóságunk szükségességét. Kidobjuk, otthagyjuk, elcseréljük vagy…..
Sok embernek tanácsolom, hogy nézzen körül vaterán, ha már nem akar sokat költeni valamire, sajnálja a pénzt a bolt új árra. Attól persze, hogy felmegyünk a Vaterára, vagy kistesóján –a Teszveszen- nézelődünk, nem biztos, hogy a legjobb üzletet kötjük meg. Ahhoz, hogy a…..
Annyira bejött a népnek a laptop, hogy vitték, mint a cukrot, úgyhogy az eredetileg tervezett második és harmadik részt egyben kell leírnom. Sebaj, kevésbé kopik a billentyűzetem és az ujjam. A macska a géped ellensége Az első részben ott hagytam abba, hogy kíváncsian várom mit…..
Egy barátomnak sikerült hozzájutnia zálógházi munkatársként egy visszamaradt Acer Aspire 5741 típusú notebookhoz – egyelőre csak papíron. A notebookról annyit tudunk, hogy Intel P6000 típusú 2 magos processzorral hasít, 3Gb memóriát és egy 300Gb-os winchestert tartalmaz,…..
Ma délután egy márkás fülhallgatót adtam át egy vevőnek. Megfontolt fiatal srácnak tűnt, utánanézett, hogy mi alapján lehet felismerni, hogy hamisítvány-e vagy igazi. Jómagam erre nem tudtam választ adni, hozzám is csere útján került, de jeleztem neki, hogy ha hamisítvány,…..
Aki régóta vaterázik, biztosan észrevette, hogy a válság az online aukciós téren is érezhető - egyre több az ún. lom, amitől próbálnak az emberek megszabadulni, miközben értékük nem igazából van, egyre többen próbálnak cserélni, ami kifejezetten bosszantó, amikor egy…..
A ruhásszekrény nem raktár. Az íróasztal alsó fiókja sem az. Ha berakunk pár cuccot a spájzba a lekvárok közé, az nem éppen készletgazdálkodás. Ha azt mondom raktár, akkor nekem valami ilyesmi jut eszembe: Amazon.com raktár (forrás: onebigphoto.com) Mégis, ha felmegyek a…..
Engem is elkapott a nagy tabletláz. Bármerre fordulok mindenhol nagy tepsikkel rohangálnak az emberek, úgyhogy  eldöntöttem én is beszerzek magamnak egyet. Azzal kapcsolatban, hogy mire is kellene nekem egy tablet, sajnos csak annyi érvet tudok felhozni, hogy ebéd közben jobban lehet…..