Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quentin vagyok Montargis-ból !

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt, Orbán udvari bolondja azon kesereg, hogy Ausztriában nem a szélsőjobb elnökjelöltje nyert. Bayer, a Fidesz örökös bokaharapó pincsikutyája, Orbán vállalhatatlan és alantas üzeneteinek szócsöve egészen messzire jut saját érvelésében, így megtudhatjuk, hogy mi Orbán valódi terve. (az…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.05.29 13:23:11
@taga20: Akkor ásnánk a saját sírunkat, ha nem kezdődtek volna meg a megfelelő politikai változások, és nem indultak volna be a védekezési reflexek az eszetlen és mesterségesen gerjesztett bevándoroltatással szemben.
De hálistennek Európa kezd észhez térni. Tíz év múlva nem fogsz ráismerni erre a földrészre..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.05.29 13:25:10
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Inkább a hazai ballib bagázst vigyék. Úgyis annyira imádják egymást..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.05.29 22:29:45
@Buchhalter: Ezek ennyit tudnak, és kész. Csak azt nem értem, hogy a vén szenilis tőzsdecápa miért finanszírozza őket még mindig, amikor semmi hasznuk.
Gyuri bácsi ! Ha egy kupi nem működik jól, akkor nem a berendezést kell lecserélni, hanem a lányokat..:))))
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.04.17 16:07:34
@hamhamham: A fiatalabb (20-30) csajok kérnek el általában 15-öt egy óráért alapban. A 30 fölöttiek inkább 12-őt, az idősebbek 8-10-et kérnek el egy óráért..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.04.17 17:01:34
         Magyarországon egy morális pánik alakult ki, amelynek része, hogy a mára teljesen megbolondult X.Y lepatkányozta azokat, akik Kiss Lászlót támadták, hogy Z.W gyakorlatilag lekurvázta az ügy azóta elhunyt sértettjét, ahogy az is, hogy Kisst Jack the Ripper és Ilse Koch szerelemgyerekeként…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.04.09 20:52:13
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Persze kiváncsi lennék hogy erőszakolna meg valaki egy Csernovicky Évát, aki a nála nagyobb férfiakat is simán lekopogtatja földharcban. "

Sokkoló..?
Az elmúlt évtizedek egyik legjobban ismert és legtöbbször idézett magyar költője, Romhányi József 95 évvel ezelőtt, 1921. március 8-án született Budapesten. Furcsa ellentmondáshoz vezet ez a mondat, hiszen a rengeteg Romhányi-mondat ott él a köztudatban, a szerző neve azonban alig-alig. Viszont, ha…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2016.03.09 01:02:23
@Quentin vagyok Montargis-ból:

Na igen, nekem is ugyanez jutott eszembe..
Modorosblog Összeomlás (18+) 2014.02.15 16:05:31
Egy átlagos, nyirkos februári pénteknek indult az egész. A buszok, villamosok ugyanúgy elindultak reggel négykor - Armand pedig ugyanúgy lefőzte kedvenc reggeli Lavazzáját, ahogy azt minden hétköznap fél nyolckor, indulás előtt megtette. Szokás szerint korábban jött az óra huszonhatos busz, az óra…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2014.02.17 17:20:42
@Rich.mond: Mer' jó neki, ettől ugyanis különbnek képzelheti magát, és ezzel kompenzálhatja az egyéb téren meglévő hiányosságait.
Ráadásul az ilyenek közül sokan szívnak is az autójuk miatt rendesen, mert 8-10 éve vették devizakölcsönre, amit már vagy másfélszer visszafizettek,de még mindig tartoznak 1 misivel a banknak.Mindezt úgy hogy van egy elértéktelenedett járgányuk nyolszázezer kilóméterrel.
Akkor meg már nehogy már ne használja legalább arra, hogy demonstrálja felsőbbrendűségét a Bkv-zó "egyszerű néptömegek" felett.(Persze csak addig, amíg a bank le nem foglalja a Cordobát...)
Csepeli olvasónktól kaptuk a következő írást: A kormány nagyvonalú osztogatásba kezdett,  újabb 7,5 milliárd forintot osztott ki költségvetés általános tartalékából. Az index.hu beszámolója szerint jut belőle iskolafejlesztésre és sportcsarnok üzemeltetésre is.…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2014.02.14 14:09:02
@♔bаtyu♔: Ha meg lenne sportlétesítmény, akkor kedhetnének stadionozni Csepelen is.
Kezhetné a kórus, hogy: "Miért nem iskolafejlesztésre..".
A nyuszi meg a sapka tipikus esete. Szánalmas sors a bérbloggerség..
..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.12.22 12:37:30
Szomorúan olvastam más blogokon a Jogász kritikáját, a kritikusok többségnek nem tetszett a film (danialves véleménye egyáltalán nem ilyen negatív). Ridley Scott kiváló rendező, szóval nem kellene még leírni azért, mert ez az alkotása megbukott. Nem minden filmje volt…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.24 18:17:33
@Scagnetti: Valóban, én is így gondolom. Valószínű hogy azért alakult ki a film körül egy negatív hangulat,mert az 500. évfordulós cirkusz miatt nagyon elcsépelt lett az a bizonyos zene, holott a filmben csak egyszer hangzik el. Egyébként az egész film zenei világa zseniális, és szerintem az volt az első igazán autentikus történelmi film.
Létezik (legalább) egy hely a világon, ahol - az internet után most már fizikai valójukban - teljességgel átvették az uralmat a macskák.  Ez a kis szigetJapánban található, Miyagi tartományban. Hivatalosan úgy hívják, hogy Tashirojima, de mindenki csak…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.24 16:12:03
@enpera: Ezt inkább a te lelkivilágodra mondanám...
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.24 16:16:20
@röhögő: Velencében viszonyulnak hasonlóan a macskákhoz (még a város címerében is szerepelnek). Ott valószínűleg a patkányinvázió megfékezésében jászott szerepük miatt váltak köztiszteletnek örvendő állatokká.
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2013-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. (Nem néztem át 25 000 magyar CS tag…..
A nyugati civilizáció demokratikus kormányainak legitimitása (megkülönböztetve a törvényességüktől) a következő alapokon nyugszik: 1. kiszámíthatóság, 2. szakszerűség, 3. populáris támogatás. A legitimitás erkölcsi, érzelmi, politikai (puha) feltételek bonyolult…..
1. Nem az elnök meggyilkolásáért tartóztatták le Oswaldot Az Egyesült Államok 35. elnöke ellen elkövetett merénylet körülményeinek kivizsgálására összehívott Warren-bizottság által összeállított 888 oldalas jelentés megállapítása szerint Kennedyt Lee Harvey Oswald ölte…..
Ha a Kennedy-gyilkosság 50 évvel később, az okostelefonok korában történt volna, a helyszínen lévő több száz ember a minden valószínűség szerint a zsebében lapuló technika segítségével több ezernyi bizonyítékot jelentő dokumentumot gyártott volna, megakadályozva ezzel a…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.12 14:11:51
@victor vacendak: Nem tudom, Sztem még ma is kivitelezhető lenne holott azóta nőttek a fák.

msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/pb-111122-x-rs.photoblog900.jpg

Szóval az elm utcát szegélyező növényzet még nem zárná ki a magányos tankönyvrakárból lövő merénylőt, de az a bizonyos metallurgiai vizsgálat elgondolkodtató. Gondolom ezt a szkeptikusok azzal magyarázzák, hogy két puska is lehetett a merénylőnél és az első besült.
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.19 14:25:19
@euAgWzgmmtq7K: A megvalósult útvonal túl sok felesleges tekergéssel járt(ezt talán akkor tudnám indokoltnak tekinteni ha időközben változtatták volna meg a tervekhez képest, fokozva az esetleges merénylő bizonytalansági tényezőit)
Eleve a Love fieldről jövet akár rögtön rámehettek volna az Elm streetre, de nem, ők lementek a main streetig, majd merőleges jobbkanyar a main streetre majd később merőleges jobbkanyar(a tankönyvraktárral szembefordulva), végül innen ráfordulva az Elm streetre, elhaladva a tankönyvraktár előtt. A merénylő még egy ideig szemből is tüzelhetett volna.
Már maga a tankönyvraktár elhelyezkedése is komoly biztonsági kockázatot rejtett,,hiszen volt az elnökkel szemközti ablaka, és az Elm streetre való rákanyarodás során igen közel és igen lassan haladt az autó közvetlenül előtte.
Hogyhogy nem vizsgálták át az épületet mielőtt odaért a konvoj? Vagy legalább is miért nem figyelte valaki az épület ablakait?
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.21 11:29:16
@euAgWzgmmtq7K: Nagyon is tudomásuk volt, sőt valaki az ő berkeikből(esetleg a Cosa Nostra berkeiből) volt a végrehajtó és nem Oswald. Az útvonalat pedig a lövész szempontjaihoz igazították: A merőleges, majd 120 fokos kanyar miatt lelassuló autó egy ideig a merénylővel szemben gurulva, majd közvetlenül lassan elhaladva az épület előtt, végül -a lövész szemszögéből- kis x irányú komponenssel távolodó célpont.
Egy lövész számára ez nagyon is ideális fészek.
(Egyébként ha valóban Oswald lett volna, miért hagyta volna ott a saját ujjlenyomatait a fegyveren?)
Bár már szerepelt nálunk szemétszállításos történet, nem kapott elég hangsúlyt, hogy a nyáron államosított iparág azonnal pusztulásnak indult, amint a lopásra szakosodott magyar állam betette a rothadó enyves mancsát. Az új állami rendszerben természetesen több lett a…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.18 16:19:50
@Art.No.88/36 PP: A szemeteszsákba is össze kell ám gyűjteni az is munka, de én is komposztálok egyébként..
..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.18 14:11:40
@Nick Leeson: "Ha nem ekkora mumusnak számítana a szexualitás, és apu rendesen és rendszeresen megrakná anyut, legalább annyira, mint ahogy anyu rendszeresen és rendesen leápolná aput, talán nem lenne 36 házasságra 22 válás!!"
Apu inkább azért nem rakja meg rendszeresen anyut, mert már rohadtul unja a feleségét. A prűdségnek ehhez semmi köze.
Valami azt súgja nekem, a mai egy megosztó poszt lesz, hiszen szerzője, Bé egy németországi étteremben dolgozik pincérként és tapasztalata szerint, ha egy férfi picit odafigyel a külsejére, az öltözködésére, akkor gyakorlatilag bárkit megkaphat. „Hasonló írással még nem…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.14 20:23:40
@Tökfőzelék1: Igazad van: a szokásos sztereotíp butaságok halmaza az írás. Amit már sajnos más hasonló profilú blogon is láttam. Nyugaton is ez megy egyébként csak ott a "minden magyar nő kurva", (vagy legalábbis könnyen ismerkedik )sztereotípia terjed.
Aztán meglepődnek, amikor Bp-re jövet látják a városban a sok magába fordult, kifejezéstelen arcú nőt, aki a saját mikrokönyezetén kívül nem igazán kíváncsi senkire.
Úgyhogy ez esetben is marad a bordély...
„...nem lehetetlen, és nem is nehéz uralkodni az embereken, csak érteni kell hozzá.” (Xenophon Anabaszisz) Xenophon írja a fent idézett Anabasziszban: a perzsáknál a gyermekek számára a legfontosabb dolog, amit tanítanak, az az igazság, amit úgy tanulnak, mint a görög gyerekek a…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.14 12:18:49
@elstib: Bizony, bizony ha nem hal meg Dzsugasvili, akkor kezdődtek volna a zsidó értelmiség elleni perek. Sőt Sztálinnak volt egy olyan elképzelése hogy egy adott körzetbe(Biro Bidzsan) koncentrálja a SZU zsidóságát.
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.14 12:47:14
@Mozartkugel: Eleve önálló tartós pénzrendszert kellett teremteni, amely már kb. 500 éve nem volt. Vagy képzeljük el azt hogy mekkora feladat lenne az a közigazgatás átszervezése terén, ha ma ilyen területveszteséget szenvedne el az ország, ráadásul meg kellett birkózni az óriási menekültáradattal is.
Azt se felejtsük el Horthy javára írni hogy Lengyelország megszállása után 130000 lengyel menekültet fogadott be az általa vezetett ország, köztük számos zsidót is.
Lengyelországban erről emlékfallal emlékeznek meg, amelyen olyan korabeli magyar történelmi személyiségek neve is szerepel, akik tuti hogy a hazai ballibeknél kivernék a biztosítékot.
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.14 13:52:19
@calabria007: A pengőre céloztam.. Komoly feladat volt a teljesen önálló gazdasági rendszer kialakítása, ráadásul egy világháború után.
Ezért Betheln István érdemelne meg elsősorban egy szobrot, ráadásul ő a 20-as évek végéig volt csak miniszterelnök, tehát a II. vh-ban sem érintett.
Nem tudom hogy a kormány miért nem állított emlékművet neki. Körülötte kialakulhatna igazi közmegegyezés.
Te, kedves szállodatulajdonos! Tudd meg, azért, mert 10 évvel ezelőtt az akkor frissen megnyitott wellness-szállodád Magyarország egyik legjobbja volt, ma már nem biztos, hogy még mindig a legjobbak közé tartozik. Ahhoz ugyanis vissza is kellene forgatni egy kis pénzt, nem csak kivenni.…..
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
Aki abban reménykedik, hogy a sertéshús áfájának csökkentése olcsóbb húst eredményez majd az üzletekben, az jobb, ha már most leszámol ezzel a tévképzettel - ugyanis miniszterelnökünk szerint jelenleg nem ez a célja a kormánynak:  "Az áfacsökkentés a…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.08 21:50:44
@wmiki: A rezsicsökkentés bejelentésekor meg persze az volt a balos mantra, hogy miért nem az ÁFA-t csökkenti a kormány inkább.
Most akkor mi van elvtársak, ott jó megoldás lett volna, itt meg nem tetszik?:)))
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.11.09 16:30:36
@Pszt!: Az előzetesen felszámított ÁFÁ-t igényelték vissza, ami ezután is visszaigényelnek majd. Viszont a fizetendő ÁFA csökken.
Mandiner blog A kommunistázásról 2013.09.30 15:31:00
„A kommunisták elleni harcba bele lehet halni, de belefáradni nem szabad.” (Mindszenty József) Történt, hogy a boldog emlékezetű '20-as években Malenkov elvtársat elküldték egy vidéki városba, hogy „tegyen rendet”. Forradalmi hevülettől áthatva az egész helyi…..
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.10.01 16:26:38
@gusthy1: Már hogyne kommunistázna Bajnai pl. a Fidesz államosításai kapcsán, holott ő is pontosan tudja hogy Nyugat- Európában is előfordul, hogy az állam saját tulajdonába vesz cégeket. A Brit kormányra Tatcherig ez igen jellemző volt. Rengeteg dolog került az állam tulajdonába akkoriban, mégse mondjuk, hogy dúlt a kommunizmus ott.
Ez a listázgatás amit a hosszúnevű kommentelő úr/hölgy szokott rendszeresen elereszteni ebben a témában pedig nem fair.
Mindenki tudja hogy a régi rendszerben bizonyos munkakörök betöltéséhez előírás volt a párttagság. Ettől még nem vált kommunistává valaki. Bizony nem mindegy hogy valaki mezei párttag volt, vagy titkos tiszt, MSZMP agit prop főosztályvezető, ill. egy fontos pozíciókat betöltő személy. Mondanom sem kell hogy ez utóbbiaktól hemzsegett az utóbbi 20 év szocialista vezetése, és ahogy a mostani Mszp-n belüli mozgásokat nézem, még mindig a régi öregek diktálnak, csak Atikát kitették a kirakatba.
Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.10.01 16:29:47
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Angela Merkel-t is ki tetszett felejteni: az NDK kommunista ifjújági szövetségének volt titkára. Csak gondolatébresztőnek...
A szeptemberi NAP FOTÓJA rovatunkban a témánk a film és a mozi. Rengeteg érdekes képet láthattatok Facebook oldalunkon, de ígéretünkhöz hűen ebben a hónapban a blogunkon is megpróbálunk hasonló tematikájú bejegyzéseket készíteni. A híres filmek werkfotóit bemutató posztunkban…..