Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegyirablo

0 bejegyzést írt és 552 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Hegyirablo 2020.02.21 19:39:23
@RosszQtya: Cica, ezt miért itt kérdezed??? Húzás a Prohardverre, és ott a szakmai topikban tedd fel a kérdést!
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
A kérdés ugyan minden film előtt aktuális, most külön foglalkozzunk a spoiler fogalmával. Aki semmit nem tud a filmről, direkt nem látott egy plakátot és előzetes sem - azaz május óta kvázi csukott szemmel jár-kel a világban, az a biztonság kedvéért most hagyja abba az olvasást! Ígérem, nem fogok…..
Hegyirablo 2019.12.20 19:23:21
@merlinicus: Kedves Merlinicus!

Mit tudsz arról, hogy eredetileg Alföldi Róbert lett volna a Baljós árnyakban c-3PO magyar hangja, állítólag fel is vették vele a tekercseket, de aztán még is lecserélték szegény Józsa Imrére? A forrás maga Alföldi Róbert, 1999-ben sokat szerepeltünk az RTL Reggeli műsorban, ahol Alföldi volt a műsorvezető, és többször elmondta nekünk, hogy majd figyeljünk nagyon a filmre, mert Ő lesz C-3PO magyar hangja.
Hegyirablo 2019.12.21 15:20:11
@merlinicus: Én köszönöm!
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
Hegyirablo 2019.12.18 16:16:47
@Nazareus: Teljesen igazad van, én is vagyok úgy vele, hogy ugyanolyan jó a S-budget vaj 229 forintért, mint a Meggle 349-ért, hogy csak egy példát hozzak. Pont ma utaztam el a város egyik messzebbi pontjára egy webáruházban rendelt könyvért (persze nyilván nem kocsival), hogy megkapjam ezer forinttal olcsóbban. Ezt megteszem ilyen esetekben. De hogy a 200 ezer forintos terméket 195 ezerért vegyem meg Himi-Humi GSM-től, mindezzel óriási kockázatot vállalva, ahogy a fenti ábra is mutatja? Hát ehhez aztán már tényleg fillérbaszás kell!
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
Hegyirablo 2019.12.11 19:05:39
@huncut_kata: S ezt bizony tényleg így kell! Én állandóan tudok alkudni a Medai Marktban.
A Windows 10 1809-es verziószámú frissítése egy apró meglepetéssel rendelkezik. Előfordulhat bizonyos számítógépeknél, hogy akár percekig is eltart, amíg kikapcsol, vagy elalszik a gép. A Microsoft hivatalosan figyelmeztet a problémára, amely akkor fordulhat elő amennyiben - a 1809-es verziójú…..
Hegyirablo 2019.11.24 14:49:39
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
Hegyirablo 2018.08.30 19:00:58
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
Hegyirablo 2018.06.02 14:29:16
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Hegyirablo 2018.02.24 23:38:40
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Hegyirablo 2017.11.21 15:58:57
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
Hegyirablo 2017.11.18 20:58:17
@GiottoG: Gyorsan kellett megírni, holnap este már adás.
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
"Ciprus a napfény, a szerelem szigete, ahol a mitológia szerint Aphrodité istennő kiemelkedett a tenger habjaiból. A lebilincselő történelmi emlékek, a kellemes időjárás, a jó közbiztonság, az álomszép környezet teszik a mediterrán szigetet ideális úti céllá. Itt Shakespeare, a keresztes lovagok,…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Rosszul hangzik a címbeli mondat? Rosszul bizony! És lehetséges, hogy így járjon valaki? Megkérdeztük. Sziasztok! Aug. 22 én vásároltam a Telenornál egy Samsung Galaxy S8+ készüléket. A telefon IP68 szabvánnyal rendelkezik, szóval por és vízálló. 2 napot használtam, 2.napon…..
Hegyirablo 2017.09.15 18:52:59
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Írolvasgondol Napjaink Robinsonja 2017.09.10 06:24:15
David Glasheen 73 évvel ezelőtt született Sydney-ben. Életének utóbbi 20 évét azonban egyedül töltötte, mint Robinson Crusoe, Restoration szigetén, egy kis földi paradicsomban, Ausztrália észak-keleti partjánál, amely nevét William Bligh kapitánytól kapta, aki legénysége hozzá hű tagjaival itt…..