Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain_E

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az A38 történetében igen jelentős sorozatoknak volt szellemi atyja és felelőse Cadik: a Real Your Nature (2009-10) és a Space Is Called (2010) is az ő nevéhez fűződnek. Hamarosan megjelenő új albumáról, a Full of Emptiness-ről fokozatosan egyre több dal válik…..
A legenda visszatér: a kétezres évek meghatározó instrumentális hiphop-formációjáról, azaz a manchesteri Fingathingről az elmúlt években nem sokat hallottunk, aminek legfőbb oka, hogy a csapat bőgőse azaz Sneaky családot alapított és Berlinbe költözött... ám tavaly ősszel…..
Az alapító O'Keeffe tesók egyikével, a dobos Ryannel beszélgettünk közelgő budapesti koncertjük kapcsán. Az interjú a júniusi A38 Magazinban is olvasható. Hogyan készült a Live It Up, az első klipetek az új albumhoz? Nagyon jól éreztük magunkat forgatás közben.…..
Bár a Cave Rave csak május 27-én jelenik meg a Rough Trade Records gondozásában, a Crystal Fighters már egy héttel előtte elérhetővé tette az új nagylemezt a kíváncsi rajongók számára. A zenekar a mai napon, teltházas európai turnéjuk közepén közleményt adott ki hivatalos…..
Az egyik legrangosabb elektronikus zenei fesztiválnak számító, Európa több országában is más-más programmal jelentkező Electronic Beats idén meglepetéssel készül és ma éjjel élőben közvetíti Kölnből a legkurrensebb nevek koncertjeit. A sokféle hangulatú és hátterű…..
Május 11-én két különleges elektronikus produkció lép az A38 Hajó színpadára: Barabás Lőrinc szólóalbumának bemutató koncertje előtt a morningdeer, Dányi Krisztina kísérleti pop-projektjének új felállását láthatjuk. Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi figyelmet kapó…..
Április 29-én jelenik meg a !!! (Chk Chk Chk) ötödik stúdióalbuma a THR!!!ER, de a Pitchfork Advance-en már most meghallgatható. Az ezúttal Jim Eno Spoon-dobossal dolgozó banda új munkamódszert próbált ki: a lássuk-mi-sül-ki-belőle jammelés helyett kész koncepciókkal érkeztek a…..