Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filifonos (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
filifonos (törölt) 2013.02.23 09:48:30
Parmezanidész
Plutty!

Gyerekek,nem érdemes foglalkozni a palival.Azon kellene inkább elgondolkodni,hogy egy tótoknál letelepedett,zsidó felmenőkkel rendelkező lény,semmi mással nem foglalkozik,csak és kizárólag azzal,hogy milyen testhelyzetet vegyen fel,a rúgáshoz.Semmi más nem számít,csak az indíték.Mi is az indítéka ennek a blankolt pöcsű zsidó gyereknek?Jó nagyot kell rúgni a magyarokba mindig és folyamatosan.Ez az egész blog lényege.Teljesen mindegy a sztori,Ő csak ezt tekinti céljának.Bár fogalmam nincs,hogy mi a lófaszért nem tud végre elfelejteni minket?!Már nem itt él,ráadásul zsidó családból származik,úgyhogy írhatna akár a szent sivatagról,vagy hazájáról,"tóthlandről" is,de nem.... Ezek csak velünk foglalkoznak. A kutya fasza nem kíváncsi már rájuk,de ők csak nyomják,mint egy levakarhatatlan kullancs.Na figyeljétek,mennyit foglalkoznánk mi veletek,ha végre eltakarodnátok innen és leszállnátok rólunk.Úgy néha napján szerepelnétek a híradóban,(ismét bombázott az Izraeli hadsereg egy müezzint)egyébként néma csend.Le sem szarnánk,hogy Ti mit műveltek,mivel foglalkoztok,hogy éltek.... Ti?Hát Ti mazochisták vagytok és szerettek fetrengeni az önsajnálat bűzös mocsarában,úgyhogy rendszeresen jelentkeztek a magyar lófaszért.Az viszont tagadhatatlan tény,hogy ezt Ti rendszeresen meg is kapjátok,úgyhogy csócsálhattok napestig,bár szombaton nem illendő....
filifonos (törölt) 2013.02.23 10:17:51
@Dzoltán55:

Én azt imádom,amikor ezek a felszínes magyarok megmutatják,hogy tudnak kárörvendeni a magyarok kárára és ki is tudják fejezni felszínes hovatartozásukat!Éljen a szovjet néphadsereg,éljen mindörökké,taposson el minden magyart.... Le sem tagadhatjátok,kik is vagytok Ti valójában.Mi a kúrva anyátokat kerestek Ti itt?
Segítek. Mattias Ekström látható a képen, aki 2004-ben megnyerte az N-csoportot a svéd világbajnoki futamon ezzel az EVO VII-es Mitsubishivel. Ekström nem akárki, de inkább a pályaversenyzés világában alkotott maradandót, hiszen két bajnoki címet szerzett a DTM-ben. Derék svéd…..
Yaron Svoray, izraeli oknyomozó újságíró több száz kilogramm aranyért és platináért kezdett kutatásba. Szerinte ugyanis ennyi ékszert loptak el németországi zsidóktól, a világháború végnapjaiban pedig egy Berlin melletti tóba hajították a zsákmányt. A Stolpsee mélyén…..