Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejesrob

0 bejegyzést írt és 4446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dror Morag, az izraeli Meretz parlamenti párt főtitkára a múlt héten az Európai Szocialisták Pártjának Budapesten zajlott kongresszusán vett részt. A DiploMaci Blog az izraeli belpolitikáról, az izraeli-palesztin békéről, és a baloldal helyzetéről kérdezte.   A Meretz párt…..
Fejesrob 2015.06.19 19:58:00
Bár a Fidesz nem mondja ki, de a párt alapvetően a globalizáció nyertese, ahogy a baloldal -- bármennyire is paradox -- a vesztese. A globalizációval olyan szintre jutott a felvilágosodás, az univerzalizmus és a modernizáció programja, hogy egyrészt megvalósította a mai centrista,…..
Orbán a lehető legkevesebbet tételezi fel a magyar népről, és azt el is hiteti vele. A demagógia (népvezetés) a tömegmédia korában minden korábbinál egyszerűbb vállalkozás, ha valaki kellően cinikus és gátlástalan ahhoz, hogy kihasználja a benne rejlő lehetőséget, és hát…..
“Hisz a páratlanul nagy felhatalmazás nemcsak azt jelenti, hogy Orbán Viktor nem menekülhet a felelősség elől, hanem azt is biztosítja, hogy ha ő gyengén muzsikál, akkor azért mi magunkat okolhatjuk majd, mondván, miért adtunk ilyen mértékű felhatalmazást neki.” (HHF - Heti…..
A hazai jobboldal visszavágása a 20 évnyi elvtársias korrupcióért több mint jól sikerült, Kövér mester szerint sikerült "korrigálni" a rendszerváltás intézményrendszerét, pedig csak sikerült felnöveszteni egy második posztkommunista pártot, aminek a költségét egyelőre még…..
Well, a lényegesebb nehézségeink: nincs pénzünk és nincs nyilvánosságunk (köszönet egy-két orgánumnak, amelyik hébe-hóba foglalkozik velünk, ez azonban nem pótolja a rendszeres jelenlétet, amely az ismertség alapvető feltétele). Ami van: polgári mennyiségű időnk (a civil…..
Kicsi a különbség, és az utolsó szavazókörre még várhatunk pár napig, de nagyon kicsi az esélye, hogy a Fidesz fordítson, ezt behúzta a Jobbik, megszerezve története első egyéni mandátumát. A szocik stabilan hozták a harmadik helyet, ami ugye pont semmire nem jó. Az LMP talán…..
Fejesrob 2015.04.13 13:40:02
@micsoda?: Több szempontból nem értek ezzel egyet. A turisták döntő többsége nem gazdag és legfőképpen a szomszédságból jön. Mo. ezek körében jó a híre, amit egyébként én is tanúsítok, hiszen sokkal jobban szeretek ma már Mo-n utazni mint máshol. Kevesebbe kerül, igényesebb szinte bármi és ma már a települések is nagyon szépek.
Fejesrob 2015.04.13 13:43:25
@micsoda?: Nálam az az első egy blonál, hogy lecsúszok az aljára. Sőt kattintok is a hozzászólásokra.

Ha van hozzászólás, vagy hozzá lehet szólni, elolvasom. Ha csak egy blognak álcázott reklámcikk, akkor már lépek is ki.
Az Élet Menete rendszeresen azt a kb. 3 kilométeres utat teszi meg, amely annak idején az auschwitzi rámpáktól a birkenaui halálgyárig vezetett. A zsidó vagy zsidó identitású magyaroknak (is) rendszeres alkalom a megemlékezésre, és nekünk, nem-zsidóknak alkalom a megrendülésre és…..
Ha Isten nem volna, ki kellene találni. Az ateisták (szkeptikusok) antikvitás óta kedvenc érvének Isten léte ellen, hogy ti. az az ember félelmének (vagy éppen hatalomvágyának) szüleménye, és ekként emberi alkotás, semmi értelme nem volna, ha ne ismerné el legalább ennek az…..
Fejesrob 2015.04.04 15:00:35
A politikus ezt írja egy Facebook bejegyzésében: "Lehet, hogy örülnöm kellene, hogy Simicska leügynöközte Orbánt, de nem örülök. Az ember legszívesebben elfordítaná a fejét, mint amikor valami gyomorforgató látvány kerül elénk. Olyan, mintha két sáros vaddisznó betörne a…..
“Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” -- ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin holnap zárt körben megkoszorúz Budapesten. Orbánnak már semmi sem drága egy…..
A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, induljon nemzeti konzultáció a megélhetési bevándorlásról – közölte a Fidesz frakcióvezetője budapesti sajtótájékoztatóján, a Mezőkövesdre kihelyezett Fidesz-KDNP-frakcióülés után. Rogán Antal tájékoztatása szerint a mezőkövesdi…..
Orbán Viktor életében már csak hullamosó nem volt. Vannak, akik szerint őriznek róla aktákat Putyin kezei közelében (szemben ugyanis a magyar aktákkal, a Moszkvába küldött másolatokat nem semmisíthették meg a saját embereiket védő aktuális magyar kormányok), tehát valójában…..
Amiért sikerült megdupláznia a pártjai számát, és a Jobbik mellé megszereznie a Fideszt is. Orbánról és társaságáról teljesen nyilvánvalóvá vált az utóbbi hónapokban, hogy mindössze háromféle döntésre képes: korrupt döntésre, ostoba döntésre, és szerencsésebb…..
Fejesrob 2015.01.18 18:08:49
@igazi hős: Nézd, ez manapság kokival és sallerral jár ez nyilvánvaló.

Szerintem marhaság az orosz kapcsolatoknak személyes jelleget tulajdonítani csak azért, mert most nem divat az USA miatt a balliben.

Az oroszok közel vannak, rengeteg turista érkezik onnan, a gázt is tőlük vesszük, ráadásul sikerült a dollárt egyre jobban élelmiszerrel kiváltani.

Most akkor miért kellene nekik azt mondani, hogy nyaljátok ki. Mert az USA ezt parancsolja?

Nekünk az az érdekünk, hogy mindkét nagy hatalommal jóban legyünk, miért kell ezt agyonragozni?
Fejesrob 2015.01.18 18:12:34
@Keszthelyi.Aron: Ez nem a mi felelősségünk, mert a nép már csak olyan, hogy a maga javát akarja és azt hitte, Orbánék után Gyurcsányék még jobbak lesznek.

A 2006-os választásokat pedig (szerintem) Gyurcsányék egyszerűen összecsalták.

Ez nyilván csak fikció, az pedig nyilván igaz, ha az EU hoz nem tudunk alkalmazkodni, akkor oda sem tudnánk.

Én Orbánnal értek egyet, az EU-ban kell maradni, de nem lefeküdni, hanem az uccsó cseppig kiverni azt ami a mienk, vagy a mienk lehet. Mindenki ezt csinálja.
Fejesrob 2015.01.18 18:51:10
@Keszthelyi.Aron: A Gyurcsány kormány elleni szinte összes tüntetésen ott voltam. 2006.okt.23-án nem, mert az egyrészt nem tüntetés volt, hanem megemlékezés okt.23-a alkalmából, másrészt amúgy sem értem rá.

Menet közben viszont nyilván nem válthatod le, demokrácia van, jár neki a 4 év. Persze aztán 2010-ben szavaztam.

Egy állampolgár kb. ennyit tehet ha nincs megelégedve.
Bár brit tudósok újra meg újra mindenfélét megállapítanak, és azt is régóta tudjuk, hogy a társadalomtudományokban a kérdés strukturálja a választ, szóval mindenki azt az eredményt fogja kapni, amit akar, néha mégis lehetnek igazságok a különböző kutatásokban. Végtére is…..
A szombat délelőtti csöndben tűnődöm a majdnem mögöttünk hagyott hét eseményein. Egy pillanatkép villan föl, mielőtt azonban körülírnám, bemutatom a két szereplőjét. Az egyik, Tóbiás József a másiknál korábban ült be a parlamenti pártok egyeztető tárgyalására.…..
Höjj, amikor az ész meg a jómodor pisilni megy, a virtus meg gyorsan belecsap a klaviatúrába! Ahelyett, hogy elküldte volna a saját oldalukat. 2015. január 5. 17:00 Üdv,  érdeklődni szeretnék, hogy következő…..
Fejesrob 2015.01.10 15:21:16
@GsmVonal Ügyvezető: Itt nagyobbak a gondok. Elolvastam a levelet és ennek alapján egy 8-os IQ szintjét sem éri el.

"Iro" rövid o-val a többi elolvasása nélkül egyes már hatodikban is.
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
Fejesrob 2015.01.10 11:18:43
@mobilus: Mi a problémád? Ballibsi=balliberális.

Mégis hogyan kellene nevezni? Civilnek?
Fejesrob 2015.01.10 15:12:22
@tisztapista: Az a gond, hogy az SZDSZ kinevelt egy csomó csukott szemű libernyákot. Ezekkel te nem vitatkozol.
"Magyarok az utcán a tervezett internetadó, valamint a tiniket, újságírókat és politikusokat érintő drogteszt miatt" címmel terjedelmes cikket közölt a The Independent című tekintélyes brit napilap. A néhány napja megjelent elemzését az alábbiakban teljes terjedelmében…..
Fejesrob 2015.01.10 10:04:16
@tralalala: Ez már nem zseniális, hanem szánalmas.

Zseniális addig volt, ameddig nem volt internet.
Subba Fuck Fidesz Forever!!! 2015.01.06 18:18:13
Arany fatcap a vállára, meg festékes sprayok kartonszámra minden aktivistának!  offisöl fanpage of orbántakarodjon akad még pár akció..
A miénk szüperül, mert Dettyvel örökbefogadtuk ezt a menhelyes kis szeretetgombócot. Egyelőre még félénken viselkedik, lemaradva követ minket mindenhova. Igazából nem is mi választottuk őt, hanem ő minket, ahogy ránk nézett azokkal a csillogó kis gomb szemeivel. A…..
Fejesrob 2015.01.09 15:24:05
Subba Szelfizni tudni kell 2015.01.09 13:34:14
Ők is mennyit gyakorolhattak, mire eljutottak ilyen szintekre: Ő a kedvencem nekem: ..
1000 leütés Veszett ország 2015.01.08 19:58:37
Két hatalmi játszma frontvonalában szenvedünk. Az egyik egyre evidensebben az orosz-német-amerikai vetélkedés, amelyikben mindegyik félnek a többit metsző igényei vannak, és a negyedikként Magyarország megpróbálja védeni -- nyilván nem a maga, hanem Orbán szuverenitását. Orbán…..
Fejesrob 2015.01.09 13:58:02
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ja, már nem is ismered. Gondolom, akkor már ballibsi sem vagy.

Civil. Liberális civil. Vagy baloldali civil?
Fejesrob 2015.01.09 14:06:09
@logikusan@: Hogy gondoltad, norvég gáz, kétszer akkora költséggel?