Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertam33

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg kell mondanom, egyre türelmetlenebb vagyok a szereplői egy részében számításon, más részében idiotizmuson alapuló ellenzéki csacsogással szemben. A számító részéhez elég ajánlanom Széky János Bárányvakság című könyvét, illetve az abban összeszedett korábbi cikkeit. Ami az idiotizmust illeti, ez…..
kertam33 2018.05.03 10:50:49
@csentecsa: kádár keményen nacionalista volt.
Eléggé vártam mivel sikerül előjönni Simon Gábornak két nap morfondírozás után. Nagy reményeim nem voltak, nem vártam semmilyen kitárulkozó kamingautot, de talán ezt a neszesemmit sem.  Nehéz elhinni még egy buta szociról is, hogy csak úgy, jóhiszeműen megfeledkezik a…..
kertam33 2014.02.07 15:58:07
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
kertam33 2013.12.30 23:02:12
Naiv ügyfél már azt hitte, visszaverte a fantom parkolási bírságot, amikor a bíróság megszüntette a pert, de háromnegyed évvel később váratlanul végrehajtási felhívást kapott a közjegyzőtől: Még 2012-ben kaptam ettől a kedves cégtől egy levelet, mely szerint jegy…..
Egy tehergépkocsival ütközött kerékpárost látnak el a mentők Camdenben, 2013. november 18-án. Fotó: Peter Macdiarmid Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Volt olyan, hogy egy nap alatt többet, a másodikat éppen az elsőt gyászoló tömeg…..
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
kertam33 2013.11.01 22:46:10
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Miszori bíró tanácsának nincs könnyű dolga. Augusztus 6-án elsőfokon ítéletet fog hirdetni a magyar romák ellen 2008-2009-ben elkövetett rasszista bűncselekmény-sorozat vádlottjai ellen zajló eljárásban. A dolga nem az akta terjedelme miatt annyira nehéz, hanem azért, mert a…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..