Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duccio Rivoli

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
Duccio Rivoli 2014.05.02 12:15:48
Rég jártam itt. Régen szóltam hozzá, talán már másfél éve is van. Most úgy gondolom megteszem. (Ettől függetlenül folyamatosan, amikor tehetem szemmel követem a Juve meccseket.) Azt kell, hogy mondjam én is RETTENTŐEN el vagyok keseredve a tegnapi meccs miatt. Két jó összecsapás volt ez, igazi focicsata. Szerintem a legnehezebb ellenfelet kaptuk a Benfica személyében. Sem a Valencia sem a Sevilla nem ilyen jó mint ezek. Az első meccset egy egyéni megmozdulás döntötte el, tegnap pedig gyakorlatilag levédekeztek minket (csak egy momentum: Pirlo szabadrúgásaa a 90 nem tudom hányadik percben, amikor Luisao kifejeli(!) a sorfalból a labdát...) Ideges voltam az egész meccs alatt, mert nem éreztem azt az átütő erőt MÁR MEGINT a csapatban amit ilyenkor érezni kéne.
Mindemellett meg borzasztóan szar volt elviselni azt, hogy még egy ilyen Benfica típusú csapat (nem nem a Bayern vagy a Real Madrid) is jobb futball-t játsszon, mint a Juventus. Márpedig ezt láthattuk. Technikásak, szervezettek, tudják mit akarnak. Míg nálunk Llorente sokszor nem tudja lekezelni a labdát, Chiellini egy ákokfutó, Lichsteiner milyen idegbeteg már amikor nem neki ítélnek meg egy bedobást. És még sorolhatnám... Csupa olyan figura akiknek szerintem nem is itt lenne a helye nálunk. E mellett nincs kombinatív játék, lassú a labda felhozatal, körülményes, könnyen kiismerhető az egész amit csinálunk. Amíg ezen nem képesek változtatni az illetékesek, és azt mondják, hogy ez elég nekünk, addig még egy ilyen Európa második vonalába tartozó együttes is esélyesebb nálunk.
Én nagyon készültem a döntőre. Még úgy volt, hogy el is megyek rá. Mert ilyen tényleg nem sok van egy profi futballklub és játékos életében, hogy esetlegesen otthon, hazai pályán nyerjen meg egy döntőt. Nem így lett. És ezzel megint az olasz foci veszített a legnagyobbat. És én ezt sajnálom a legjobban.
Buona giornata
Juventus FC blog Giovinco marad 2013.05.01 17:00:00
Sebastian Giovinco ügynöke meg  van győződve arról, hogy ügyfele a következő szezonban is a Juventust fogja erősíteni. Az olasz válogatott csatár tavaly nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez azt követően hogy két  eredményes szezont töltött el a Parma…..
Antonio Conte elismerte, hogy a Juventus hatalmas lépést tett a Scudetto felé, s kijelentette, hogy kétség sem férhet a győztes gólt eredményező büntető jogosságához. A Milan ellen aratott 1:0-ás győzelmet követően, az Öreg Hölgynek mindössze négy pontra van szüksége a…..
A Juventus egykori edzője, Marcello Lippi úgy véli, hogy a csapat a Bayern München elleni szerdai Bajnokok Ligája visszavágón fogja megmutatni igazi arcát. Az Öreg Hölgy rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen az első mérkőzésen begyűjtött két gólos hátrányt kellene…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Pescara elleni hazai bajnoki találkozóra. Az egy mérkőzésre szóló eltiltását töltő Andrea Barzagli, valamint Giorgio Chiellini nem áll majd a mester rendelkezésére, míg Nicolas Anelka családi okokból kifolyólag kapott kimenőt. Az elmúlt…..
Duccio Rivoli 2013.04.06 19:35:05
Gianluigi Buffon elnézést kért a Juventustól és a szurkolóktól, miután csapata csúfosan alulmaradt a Bayern München elleni keddi BL-negyeddöntőben, illetve úgy fogalmazott, hogy „nem tiltakozik” Franz Beckenbauer maró kritikájával szemben. A kapus klasszis képességeihez…..
Duccio Rivoli 2013.04.04 17:17:22
@my name is csuma: Teljes igaz. Ez megint csak a német nagyképűség. De hát ez már szinte megszokott tőlük...
Juventus FC blog AF Miltus 2013.03.25 19:41:48
Ma reggeli hírek szerint az Azzurri kezdőcsapata a holnapi Málta elleni vérre menő VB-selejtező alkalmával, kizárólag a Juventus és a Milan együtteséből érkező játékosokból. Mondhatni létrejöhet az AF Miltus csapata. Cesare Prandelli fiai nagy valószínűséggel a 4-3-3-as…..
Duccio Rivoli 2013.03.25 21:04:17
@odüssea: ott a pont! :) Mondjuk én Del Piero mellett Pippo Inzaghit raknám.
Istenem mekkora játékosok (voltak)...
A Juventus középpályása, aki a hosszabbítás perceiben mindent eldöntő találatot szerzett a Catania elleni mérkőzésen, határtalan boldogsággal nyilatkozott a mérkőzés lefújását követően. A győzelemmel az Öreg Hölgy kilenc pontra növelte előnyét a második helyen álló…..
Antonio Conte elismerte, hogy mind csapata, mind ő maga híján van az európai tapasztalatnak, így a Bajnokok Ligája egy csodálatos álmot jelent a Juventus számára. A Celtic elleni 2:0-ás győzelem, mely zsinórban a csapat ötödik Bajnokok Ligája diadala, a sorozat legjobb nyolc csapata…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Napoli elleni rangadóra, amely - ugyan az érintettek egybehangzóan ennek ellenkezőjét állítják - döntő lehet a bajnoki cím sorsa szempontjából. A Juventus hat pontos előny birtokában fut majd ki a San Paolo gyepére, s egy esetleges idegenbeli…..
Duccio Rivoli 2013.03.01 21:11:31
@kovta23: egyetértek
A La Repubblica oldalain megjelent interjúban Andrea Pirlo elismerte, hogy a Juventus még talán nem elég erős ahhoz, hogy reális esélye legyen a Bajnokok Ligája megnyerésére. "Még nem állunk készen arra, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, annak ellenére, hogy még bent vagyunk, s…..
A Scudetto megőrzése, valamint a Wembleyben megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntő elérése,  Claudio Marchisio bevallása szerint ezek a Juventus céljai a jelenlegi szezonban. Az Öreg Hölgy az olasz bajnoki tabella élén áll, s fél lábbal már a Bajnokok Ligája…..