Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. D.

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapokban a baloldal a félelem köré építette a kommunikációját. Ez a kampány egy olyan országot vizionált, ahol az emberek nem merik felvállalni politikai beállítottságukat, nem mernek elmenni szavazni. Az ellenzéki lépéseket azonban félbeszakította a…..
A tendencia folyamatosságot mutat a teljesen ingyenestől a teljesen fizetős oktatás irányába az elmúlt 20 évben. A lassú változás többször évekre stabilizálta a helyzetet, de a folyamat mégis megállíthatatlannak tűnik.               …..
A beszéd elő kívánja készíteni az „új” korszak megteremtésének feltételeit. A feltételekből azonban láthatóan kiderül, hogy ez nem valami „új”, hanem sokkal inkább a régi visszahozatalára törekszik. A régi visszahozatalához azonban szükséges lenne a megbélyegzések…..
A kampányfilm egyszerre próbál meg mindenről beszélni, de konkrét információkhoz nem jut a néző a problémák MSZP általi orvoslási tervével kapcsolatosan, ami egyértelműen lejárató kampány külsőt kölcsönöz a videónak. Kép forrása:www.stop.hu A film életkedvüket…..
​A Gyurcsány Ferenc által elmondott évértékelő beszédben szó esett reményről, reménytelenségről, oktatásról, koncepciós perekről, a Fidesz és a Jobbik összemosásáról, az igazság és hazugság szakemberéről, önkényről, valamint egy lehetséges baloldali egyesülésről.…..