Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Szeb

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy év után egy véletlenül kiküldött számlakivonatból értesült Vándor elhunyt neje Fundamenta-számlájáról: Egy történet arról, miért nem szabad a Fundamentával szerződni. Feleségem 2005 nyarán meghalt. A pénzügyeket addig Ő intézte, örültem, hogy a hagyatéki…..
Csaba Szeb 2013.03.11 14:28:37
@Távmunkás:
Természetesen hiába dobálózunk és pro-kontrázunk itt, neked más a véleményed nekem más, és ez így van rendjén, én csak kaptam a Fundamentától. Sőt mostmár nagyon sok embernek segítek is, épp azért mert amikor még azt sem tudtam, hogy miről szól akkor már kaptam tőlük többek közt 10 millió hitelt úgy hogy nem fogok beledögleni a visszafizetésébe, és nem 30-40 évig. Én láttam a lehetőséget benne, kihasználtam, elértem a célom, és haladok tovább. És te hol tartasz? Ráadásul ma már nem csak a magam célját oldottam meg, hanem nagyon sok más emberében is segítettem. Természetesen ha tudsz ajánlani jobbat, amit te magad is megtapasztaltál szívesen foglalkozom vele.

2000 munkavállaló: kb 1400 Személyi bankár és 550-600 back-office munkatárs. És igen nagyon szép béreket és juttatásokat kapunk, a pénzügyi szektorban mi keresünk a legjobban ma Magyarországon(csak, hogy legyen min csámcsognod én gyakran keresek millió felett/hó úgy hogy nem főállásban dolgozom nekik).

Az utolsó mondatod nem értem.
Csaba Szeb 2013.03.11 18:06:54
Érdekes, hogy te papolsz itt az államosításról és pont te vagy büszke rá hogy hány nyugati államban dolgoztál :))) ha olyan nagy lokálpatrióta vagy akkor mért nem erősíted a munkáddal az itthoni GDP-t?

A Fundamenta nem a kenyéradóm, és ha esetleg a kormány úgy döntene,hogy csökkenti a támogatást, akkor elég nagy szarba sodorná magát, neki sem érdeke, hogy egy akkora bevételi forrást megcsonkítson.

Igen meg vagyok győződve, hogy segítek az embereken a munkámmal, mert elhivatottan teszem, mert hiszek abban amit csinálok, és mert nap mint nap látom emberek céljait megvalósulni. Mért is baj ez??? És te nagy tudású tapasztalt kolléga, szoktál hasonlót érezni? Ha igen akkor mért külföldön? mért nem teszed a saját országodban, a saját néped érdekében?

Igen a Személyi bankárok alvállalkozóként dolgoznak a Fundamentának, mért baj ez? ugyanúgy fizetünk adót mint mindenki más, csak mi a Fundamentától származó jövedelmünkből.

Németországban és Ausztriában nem azért működik 100 éve mert olyan nagy a hozama, ugyanis itt nem a hozamon van a hangsúly. Ott azért működik, mert az embereknek vannak céljaik, az emberek tenni is akarnak a céljaik érdekében, és kihasználják az adott lehetőségeket, mert tudják, hogy ha mindenkinek jó akkor egyénileg is jó! Magyarországon az embereknek csak az a fontos, hogy neki jó legyen, viszont ha neki nem jó akkor másnak se! Te vagy rá a példa. Te nem akarsz élni vagy nem tudsz a lehetőséggel, ellenzed mert látod, hogy a Fundamenta jól csinálja, azt is látod, hogy az emberek használják és haladnak vele. Mindig van egykét okoskodó a rendszerben aki szítja a tüzet, fölöslegesen, tudatlanul, alaptalanul és a saját hiúsága érdekében.
Itt fölösleges hozamvadászként megtakarítani, ahogy a neve is szemlélteti megtakarítás, nem befektetés, vagy biztosítás. alacsonyabb a hozam ez tény viszont 0 a kockázat.

De persze jobbat ajánlani nem tudsz! Jobbat kitalálni meg pláne nem tudsz! Mi a célod az áskálódással?