Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lándzsa Erőskar

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Lándzsa Erőskar 2018.05.02 13:23:06
@Heremóka: Valahogy kétlem, hogy 1998-ban Frank Millert az Irántól való folyamatos rettegés befolyásolta volna. A film pedig szinte kockáról kockára a képregényen alapul, beleértve a karakterek megjelenését is. Nem is beszélve arról, hogy nem történelmi regény/film, tehát felesleges vergődés számon kérni olyan marhaságokat, mint Xerxes kinézete. De ahogy jónak látod...
Technikai hiba történt az America's Got Talent egyik műsorszáma alatt: egy szabadulóművész mutatványa szakadt félbe az élő adásban, elvileg nem a versenyző hibájából. Amit Simon Cowell zsűritag kedvesen Mel B nászéjszakához hasonlított, mondván, azzal kapcsolatban is "sok volt a várakozás, de nem…..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
Lándzsa Erőskar 2017.02.25 06:12:52
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: gondolom meg fogsz lepődni, de a napenergia tárolását nem akksikkal végzik és bizony a világ fejlettebb részén már elég sok ilyen erőmű épült (ami képes tárolni és leadni a hőt, igen, a hőt..., ameddig újra lesz napsütés).
Lándzsa Erőskar 2017.02.25 06:56:30
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: érdekes, mert a technológia egyik gyártója 95%-os hővisszanyerési hatékonyságról is ír... De legyen, ahogy mondod. Sajnos senki sem szólt egy csomó országnak (beleértve pár EU tagot is), hogy mekkora szar, amiben a jövő energiatermelését látják.
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
Lándzsa Erőskar 2017.02.24 20:35:08
A Supergirl 2. évadának 10. részében Miss Martiant kínozzák a marsiak nem is akárhogy, hanem magyarul. Az első évad óta jelenlévő Martian Manhunter is beleavatkozik a jelenetben, tisztán érthetően rászól a nőre, hogy “Fejezd be!”. Vagyis inkább azt mondja, hogy Fegyézd bé! Mondjuk inkább olyan a…..
71 éves korában meghalt Ron Glass, akit leginkább a Firefly Book lelkészeként ismerhettünk.  Színészi karrierjét Minneapolisban kezdet a színházban, majd olyan tévésorozatokban kapott kisebb szerepeket a hetvenes években, mint az All in the Family, a Hawaii Five-O, és a Sanford and Sons. Első…..
Lándzsa Erőskar 2016.11.28 06:14:32
@Bobby Newmark: ja, annyira elment, hogy a comic con ff paneljén minden évben megkérdezik filliont, hogy lesz-e valaha folytatás.
Lándzsa Erőskar 2016.12.01 05:57:58
@Bobby Newmark: Ó, ne mondd. És egy sorozatot nem a fanok néznek? A jogok meg eladók, csak többszáz milliója nincs rájuk senkinek. Wheadon most éppen nem Marvelozik. És jobb, ha tőlem tudod, csak öt részben volt benne a keze, a többi mások írták és rendezték, akik közül többen twittelték pár éve, hogy azonnal dobnák minden egyéb elfoglaltságukat, ha folytatódna a sorozat...
Subba Majdnem péntek! 2016.11.24 07:21:15
Lándzsa Erőskar 2016.11.28 06:48:25
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Lándzsa Erőskar 2016.10.19 15:27:23
@szemi90: vagy az, hogy van pénz tankolni egy vadászgépet...

@rarrarrarrar: mégis mi lenne a teendő, ha a géprabló mindenképpen meg akarja ölni az utasokkal együtt magát is? az ismert fenyegetés elhárítására az amerikai protokoll is az, hogy le kell lőni a gépet.
Lándzsa Erőskar 2016.10.19 16:26:34
@rarrarrarrar: de a tenoristákra adandó válaszprocedúrából kicsit többet tudnak, mint európa. a fenti szituban csak a kilövés a jó megoldás. ha hagyják lezuhanni a focimeccsre, akkor is lesz bűnbak, de akkor már nem 200 ember miatt, hanem 70200 miatt...
Melissa Benoist Texasban született, Coloradoban nőtt fel, és saját bevallása szerint igazi vidéki csaj. A nevét akkor jegyezték meg az emberek, amikor Marley Rose-t alakította a Glee negyedik és ötödik évadában. Pedig nem ez volt az első és egyetlen sorozatszerepe, láthattuk a Homeland, a Férjem…..
Lándzsa Erőskar 2016.08.16 18:41:01
Lándzsa Erőskar 2016.08.16 20:12:01
@d.j: Oké.
Lándzsa Erőskar 2016.08.17 06:31:13
@teszt123456789: neked meg meg kéne nézi a jelmez néküli képeit a csajnak... semmi válla.
Felrobbanó autóval, sötét sikátorokban eldördülő lövésekkel és egy mindenféle érzelmet látványosan megélő Benedict Cumberbatch-csel érkezett meg a hétvégén a Sherlock negyedik évadának előzetese, aminek épp ideje volt már, mivel két és fél éve véget ért az utolsó teljes sorozatévad. A videó alapján…..
Valószínűleg egyetlen sorozatnak az előzetesét sem várták annyian a Comic-Con-ról, mint a The Walking Dead-ét. Az előző évad különösen szemét cliffhangerrel ért véget, de senki ne számítson arra, hogy az előzetesből bármi apróságra is lehet majd következtetni ennek a megoldásából. Bemutatkozik…..
Lándzsa Erőskar 2016.07.23 14:21:59
@kószák egyike: realitás? az a hajó már elment. itt most már arra lenne szükség, hogy valahová tartson a történet, mert évről évre ugyanaz a vergődés, ugyanazok a fordulatok már nagyon unalmasak.
Úgy néz ki, mintha a Top Gear-en átok ülne. Az amerikai változat kaszájáról néhány napja írtunk, az angol változat pedig épp most veszítette el műsorvezetőjét. Az angol Top Gearről azt kell tudni, hogy a BBC megy és korábban úgy jellemezték, mint az autós műsor, ami a nem autóbuzik számára is…..
A 24: Legacy címmel érkező 24-leágazás (folytatás? spinoff? reboot?) eredetileg nem jött volna létre, és a The Walking Dead-ből ismert Corey Hawkins soha nem játszhatta volna el Eric Carter ex-Army Ranger szerepét, ha minden Kiefer Sutherlanden múlik. Az első verzió szerint ugyanis Kiefer azt…..
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Lándzsa Erőskar 2016.01.25 14:45:30
@Atanos: csak a trailer zenéjét, ami nem azonos a filmével, amit Hans Zimmer szerzett. A trailer Zack Hemsey.

www.youtube.com/watch?v=dRnneA-y7Q4
Subba Pofavizit 2015.07.19 12:41:29
   ..
Lándzsa Erőskar 2015.07.19 17:14:19
@Anonym User: te ezt mind ebben a videóban láttad? sasszemed lehet...(olyan csipás, ahogy mondani szokták)
Lándzsa Erőskar 2015.07.19 20:30:26
@Bergyilkos Bohoc: de a szerepét jól játssza, a túlértékelt senkikből csinál viccet. az más kérdés, hogy kinek van hozzá humorérzéke...
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
Lándzsa Erőskar 2014.09.19 08:03:26
@Stöki: Nézd, ez nem közvetlen információ, egy italozós estén a kollégáim mesélték, szerintük az EA-vel kapcsolatos felfelé kerekítés hátterében ez állhatott (nem mintha akkora tragédia lenne 6 pont helyett 7-et adni). Én sem ilyennek ismertem, mint írtam is, tisztelem azóta is. De, ha tényleg ez történt, akkor kapcsolódik a blog bejegyzéshez...
Miközben már sokan Star Wars 7-lázban égnek, és folyamatosan falják a napi rendszerességgel kiszivárogtatott híreket és pletykákat, a Disney tévécsatorna már ősszel meg akarja mutatni, hogy jó kezekbe került a franchise: októberben startol az új Star Wars-rajzfilmsorozat, ami…..
Én is unom a twerkelést , meg minden, de izéhozé, azért kb. erre még nekem is megállt a szivem. Kiverni ér! ..