Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az úriember

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
A Futótűz utolsó, alig egy perces, mégis hátborzongatóan hatásos előzetese végre bepillantást nyújt a játékokba, melyben Katniss Everdeennek (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellarknak (Josh Hutcherson) az előző viadalok nyerteseivel kell megküzdenie, miközben odakinn a nép egyre csak…..
Az úriember 2013.10.28 11:31:19
A sok kitakarásos fotó után Dwayne Johnson végre megmutatta, milyen lesz Herkules ábrázata a jövőre érkező, nálunk forgatott történelmi(?) fantasyben(???). Nos, meglepő. ..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Berki Krisztián a magyar realityipar utóbbi éveinek legjobb találata. A TV2 Édes élet című, naponta jelentkező celebdokusoapreality (nem volt jobb ötletünk a műfaj meghatározására) műsorának legkarizmatikusabb szereplője mindenre hajlandó a kamerák előtt, például arra is, hogy…..
A Farrelly-testvérek épp Atlantában forgatják a kultikus vígjáték (talán egy pöttyet túl) sokat késett folytatását: az alábbi fotók ott készültek. Mivel Jennifer Lawrence betéve tudja a film szövegét, így nagy örömmel vállalt el egy kisebb szerepet a filmben: ő játssza…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
AHawaii Five-0 új évadában egymásnak adják a kulcsot a LOST sztárjai: az évadnyitóban Desmond büntetett (szó szerint), most pedig a kedves melák Hurley a soros. Duuuuuude! ..
Október 17-én mutatják be a magyar mozik Richard Curtis harmadik filmjét, de ha most gyorsan keres mindenki egy sötét zugot és ökölbe szorítja a kezét, akkor megbabrálhatja annyira az időt, hogy már holnap is jegyet válthasson eme romantikus sci-fi drámavígjátékra. Na jó, csak a…..
Megkérdeztük a forgalmazókat, hogy az utolsó negyedévben bemutatandó filmjeik közül melyiket miként tervezik mozikba küldeni. Jelentjük: a Hajsza a győzelemért és a Gravitáció nem feltétlenül végső hírmondói a toplista élén nyitó feliratos produkcióknak.Vajon Phillips…..
comment:com A nap képe 2013.10.03 13:00:00
Beteg egy posztert kapott a Hannibal második évada. ..
Machete tekintetéből két intelem olvasható ki ezen a magyar poszteren: nézzék meg többen az új filmjét Magyarországon, mint három éve az elsőt, és közben senki ne merjen SMS-ezni a nézőtéren. ..
Az úriember 2013.09.24 11:58:04
@Cucuminator: Mi az a QR kód ? Már fagyasztott csirkén is láttam már... :/
Ahogy SzabóZ már megírta, ez a műsor tényleg olyan, mint a könnygáz, de abban az értelemben, hogy a fociultrák, akik már gyerekként tömegoszlató füstbombákon nevelkedtek, azok bírják, akik meg nem, azok nem. Akik már negyedik éve nézik az RTL nagyszabású énekes…..
A Blikk szerint pánikrohama lett a mentorok kemény kritikái miatt Hegyi Ákosnak. Ákos hangját mindenki jónak tartotta, de a színpadi jelenlétét túl soknak tartották. "Nem esett jól, amit hallottam, ahogy beszéltek rólam. Szikora azt mondta, számára a produkcióm egy kapufa volt,…..
Az úriember 2013.09.16 12:42:03
Szegényt, bántság a mocskok : 25.media.tumblr.com/86247717cadec6d4874b429247c1567d/tumblr_mltpgeo6Fx1ry2apio1_500.gif :D

Viccet félre téve, aki kuplerájba megy, az ne csodálkozzon, ha megdugják.
comment:com Fejjel a Búrának 2013.09.13 11:00:00
A TV2 végre lerázta magáról a szerda esti kötelező Doktor House-ismétléseket és bedobta a nyár legsikeresebb sorozatát, A Búra alattot. Amerikában is kisebb rácsodálkozás volt a sorozat iránti nagy érdeklődésre, már csak azért is, hogy a nyári holtszezonban aratott osztatlan…..
aeon flux ilyen lesz godzilla? 2013.09.11 07:55:00
Sao Paulóban, egy filmvásáron készült ez a lesi fotó egy kirakott plakátról, amely talán a revampolt Godzilla új ábrázatát mutatja. A potenciális spoiler-veszély miatt katt az "elolvasom"-ra! Az alábbi képpel kapcsolatban azért vannak kétségeim: egyrészt ez az új(?)…..
Újabb bejegyzés következik a pletykarovatból. Tudvalévő, hogy Christopher Nolan jelenleg Kanadában forgatja új sci-fijét, melyben állítólag az egy éhínség és egyéb kellemetlenségek által sújtott jövő tudósai azért küzdenek, hogy féregjáratokat megnyitva olyan világokba…..
Ez egyre jobb és jobb. Miután Vin Diesel is csatlakozott A Galaxis Őrzőihez (vagy Őreihez?), mint Groot, a fák nyelvén beszélő "fafej" szerepében, ma végre az is kiderült, hogy ki szolgáltatja Rocket Raccoon (Rakétás Rágcsáló, na?), a genetikailag módosított mosómedve hangját.…..
Tegnap megírtuk, hogy Michiel Huisman is szerepelni fog a Trónok harcában, de azt még nem tudtuk (vagy nem voltunk elég figyelmesek), hogy milyen karaktert alakít majd a Nashville és a Treme egykori színésze. A Hollywood Reporter szerint Huisman Daario Naharis karakterét fogja alakítani,…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
Subba Konfliktuskezelés 2013.08.26 11:42:00
A csirkeszárny evő verseny győztese nem értekelte a trollkodást ..
aeon flux thor birodalma 2013.08.23 21:17:00
Az Empire nem kispályázik a jövő héten megjelenő októberi számmal: négyféle borítóval (ebből kettő jár az előfizetőknek) előlegezi meg a bizalmat a (nálunk) november közepén érkező Thor-folytatásnak, melyben - az utóforgatásoknak hála - Lokinak is több szerep jut, mint…..