Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CharlieSimms

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai Plán A híd 2016.04.10 11:24:18
Szürke égbolt alatt szürke emberek gyilkolnak szürke falak közt, és még a jófiúk is szürkeségbe burkolóznak. Gyarlók, irigyek, bosszúszomjasak, hűtlenek. Ez a szürke világ mocskos és romlott. Valahogy így épül fel a dán-svéd koprodukcióban készült A híd című krimisorozat mikrokozmosza, melyben a…..
CharlieSimms 2016.04.11 23:34:26
@szekőcei: A sorozatban nem emlékszem, hogy elhangzott volna, szerintem szándékosan tették és jó is volt így. Azt, hogy ezen kívül állították volna a készítők, nem tudom, igazad lehet. Egyébiránt az enyhe autistát nevezik Asperger-szindrómásnak. A vonások pedig vonások maradnak akkor is, ha Aspergeres.
CharlieSimms 2016.07.17 20:15:09
@annamanna: Szinkronnal sehol, mivel nem készült hozzá szinkron, viszont magyar felirat több feliratműhelyben található, az évadok pedig mind egy szálig megtalálhatóak a legnagyobb magyar torrenttékában, vagy ha oda nincs hozzáférésed, érdemes körülnézni külföldi oldalakon. :)
Amerikai Plán A visszatérő 2016.04.15 12:39:11
Kis túlzással azt lehet mondani, hogy minden - a filmiparban már jártas - rendezőnek van olyan filmje, ami úgy magasodik fölé, akár a saját gigantikus bronzmása. Coppolának a Keresztapa, Nolannek A sötét lovag (hogy csak egyet említsünk), Kubricknak a 2001: Űrodüsszeia, Tarkovszkijnak a Stalker. És…..
Hosszan lehetne tűnődni rajta, hogy miért van az prekoncepció sok ember fejében, hogy ha adva van egy magyar film, akkor az szükségszerűen rossz, vagy jobb esetben csak egy „nézhető alkotás”. Szerencsénkre az utóbbi évek mozijai közt találhattunk pár olyat, ami ennek ellentmond,…..
CharlieSimms 2016.01.02 21:33:51
@szebeee: "A rendőrautó pedig tulajdonképpen bármelyikőjükhöz jöhetett, mind a négyen "rohadnak"."

Épp ez benne a jó. :) Lesz még itt bőven bonyodalom a második évadra.
CharlieSimms 2015.12.31 16:30:57
@Fortress: HBO játszotta, most fejezte be, még ismétli is egyébként a napokban.
CharlieSimms 2016.01.02 19:32:50
@szebeee: Lehet hogy összecsapottnak tűnik, de szerintem van ott még valami, amiről még nem tudunk. Túl könnyen megoldódott minden, meg hát ott van az a rendőrautó.
Feltámadt egy ősi hangulat! Be kell valljam, a mérhetetlen rajongás és kíváncsiság, valamint a fel-felébredő félelem vegyüléke kavargott  fanatikus lelkemben az utóbbi hónapokban. Amikor kiadtak egy újabb előzetest, a rajongás és kíváncsiság felülkerekedett egy jó ideig;…..
CharlieSimms 2016.01.01 22:22:44
@Fortress: Érdekesmód, teljesen másképp látom ezt. Szerintem nagyon is jól megalkotott karakter. Igaz, hogy ebben az epizódban nincs meg az a markáns, félnivaló gonosz, aki volt Vader vagy Palpatine... de ugyanakkor pedig Kylo Ren egy bonyolult karakter, aki zseniális módon vívódik, még apja halála után is. Ha sikerül az ő szálát jól kidolgozni, akkor nagyon-nagyon elégedett leszek és remélem mindenki. :)
Rendhagyó módon folytatjuk a Star Wars közelgő hetedik epizódja kapcsán indított cikksorozatunkat. Az eddigek során tanulmányok (lásd például ezt és ezt), publicisztikák (például ez és ez), toplisták (kattints ide) formájában dolgoztuk fel a megkerülhetetlen sagát, és…..
CharlieSimms 2015.12.04 14:37:47
@FOUREY: Igen, érdekes olvasni a többiek véleményét. :)
Tenebra bátran mondta, hogy ő a legnagyobb fanatikus. Lehet cáfolnám ezt, bár én sose gondoltam magam Sith-nek. :D
Szeptember 24-én érkezik a magyar mozikba a Cannes-i Filmfesztivál Kritikusok Kéthete szekciójának fődíját elnyert alkotása, a lélegzetelállítóan csodálatos látványvilágú A kígyó ölelése, amely Amazónia elveszett civilizációi közé vezeti nézőjét egy feledhetetlen…..
I say: la,La, la, la, laLa, la, la, laWhen you walk on byAnd you call my name Én kedvelem a zenés filmeket és a filmmusicaleket. Tetszett a Chicago, tetszett A nyomorultak, azt pedig kifejezetten bírom, ha általam kedvelt színészeket közismert dalokat zengenek, úgy mint például a…..
Brian De Palma bő öt év kihagyás után végre visszatér a rendezői székbe, hogy testes történetet meséljen szexről, vágyról, csalásról és gyilkosságról - szóval csupa olyan dologról, melyek a kisujjában vannak. A Passionben Rachel McAdams és Noomi Rapace - főnök és…..
Elérkezett a pillanat, hogy megtegyük tétjeinket a vasárnapi Oscar-gálára. Furcsa évadunk volt, aminek érdekes mód nagyon is közhelyes vége lehet, ugyanakkor benne van a pakliban néhány nagyobb meglepetés lehetősége is. Összegzés és a tippjeink kattintás után, kommentben pedig…..
Mike Relm és a Dolby közös produkciója ez a két perces IBM-durvulás, melyhez a kilenc legjobb film-jelölt szolgált alapul. Na melyik szerepel benne a legkevesebbet? ..
CharlieSimms 2013.02.24 00:18:22
Csak itt, csak most, csak nektek, és hasonlók. Íme a Don Cheadle morgós képével ellátott Vasember 3. poszter magyar változata. ..
CharlieSimms 2013.02.20 17:33:38