Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuhosT

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lifeblood Super Bowl hét 2014.02.04 22:23:25
Sziasztok!! :) Nagyon kemény hét van mögöttem, ezen a héten nagyon sokat voltam a Zsófival. Az ember nem is gondolná mennyire összetett és nehéz feladat a gyereknevelés (amíg nem jön el az idő, hogy ezt megtapasztalja) pontosabban az én esetemben nem is igazán a nevelés, hanem a…..
JuhosT 2014.02.05 11:12:20
Az életem egy évvel ezelőtt kilátástalannak tűnt. Végeztem a főiskolával a diákviszonyom megszűnt, így az eddig munkahelyemet, ahol diákként foglalkoztattak ott kellett hagynom. Nem tudtam mit csináljak, hónapokig kerestem munkát, de nem vettek fel sehova. Egy barátnőm ajánlotta…..
A kondenzációs kazán egyre elterjedtebb fűtési módszer ma Magyarországon, sőt egész Európában. Egyre többen gondolják úgy, hogy megéri a régi hagyományos berendezéseket lecserélni egy modern technikával ellátott, biztonságos kazánra.  Azt kell, hogy mondjam, igazuk van,…..
Abban az esettben, ha nincs pénze autót vásárolni, viszont akár a hétköznapokban is rendszeresen használna egy gépjárművet, akkor tudok egy megoldást. A Határautót sokan keresik, nemcsak cégek, hanem magán emberek is, hiszen egy autót fent tartani a mai világban nem könnyű…..
Magyarországon a munkavállalás és a megélhetés egyre nehezebb. Akinek van munkája és jól is keres vele, általában nagyon sokat dolgozik. Sajnos hazánkban egyre nagyobb az elszegényedés és egyre kevesebb ember engedheti meg magának a hétvégi kiruccanásokat vagy egy kis lazítást a…..
Egy ügyfelünk véleménye a Határautóról: "Nagy öröm, amikor a saját vállalkozáson új megrendelőkkel és ügyfelekkel bővül. Élelmiszer szállítmányozással foglalkozó cégemet rendszeresen felkeresik új megrendelők az állandó ügyfélköröm mellett. Több ügyfelem…..
A múlt héten sor került a költözésre, melyre a családommal már régóta készültünk. A rengeteg bútort, dobozt, ruhát és személyes dolgokat nem tudtuk volna a célnak megfelelő jármű nélkül elköltöztetni az új otthonunkba. Először a család ismerőseit kerestük fel, hogy…..
A kondenzációs kazán az égéstermékekben lévő pára lecsapódásával újrahasznosítja a füstgázokkal távozó hőt. Ez a folyamatot hívjuk kondenzációnak és emiatt spórolhatunk a fűtésszámlánkon minden hónapban. A kondenzációs kazán vásárlása hosszútávon megtérülő…..