Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evo_blog

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden sikeres cég mögött egy sikeres csapat áll. Ha a csapat nem működik megfelelően, akkor a cég sem tud sikeressé válni.   Gondolkoztál már azon, hogy: -           jobban meg kéne ismerni leendő munkavállalóidat még a felvételük előtt? -          …..
  „Köszönöm, hamarosan értesítjük a kiválasztás eredményéről." - mondja az interjúztató általában az interjú végén.   „Köszönöm, hamarosan értesítem, hogy az Önök pozícióját választom-e." - mondja az ENTER program résztvevő az állásinterjú…..
A munkaerőpiac egyik legnagyobb kihívása a megfelelő munkahely megtalálása a munkavállalóknak, és a megfelelő munkavállaló megtalálása a munkáltatóknak. Tapasztalatok alapján nem a szakmai képesség megléte, vagy hiánya okozza a problémát, hanem a kompetenciákban lévő…..
  Az emberek egy része, azért jár állásinterjúkra, hogy kiválasszák... az ENTER Program résztvevői azért teszik ezt, hogy választhassanak az állások közül.   Programunk rávilágít a TE igazi erősségeidre (kompetencia), így könnyebben megtalálhatod álmaid munkahelyét,…..
Az ENTER program nagy sikert aratott az EDUCATIO kiállításon. Aki a standra bekukkantott azt számos értékes információval és lehetőséggel a tarsolyában engedték útjára  a program szervezői, hiszen az ENTER program segít a munkavállalóknak úgy, hogy közben a munkaadók…..
Dr. Tóth Gábort az ENTER program szakmai vezetőjét kérdeztük az Educatio kiállítás kapcsán a programmal nyerhető előnyökről, lehetőségekről.   evo_blog: Aki nem tudná annak kérném, röviden magyarázd el miért hívtátok életre az ENTER programot?   Dr. Tóth Gábor: Az…..
„Gondolkodom, tehát ott vagyok!” szlogennel indul útjára a 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Syma csarnokban.   Időpont: 2015. január 22-24. (csütörtök-péntek-szombat)   Több mint 100 kiállító és 30 000 látogató, szinte valamennyi hazai felsőoktatási…..
Egy kis LED történet… Az Európai Bizottság 2008-as határozata alapján minden hagyományos, izzószálas villanykörték helyett az energiatakarékosabb halogén – illetve LED-es lámpák kerülnek használatba, amelyek akár 70%-kal kevesebb energiát fogyasztanak ugyanakkora…..
evogreen Ők már beléptek… 2014.12.11 00:01:50
A 2014 novemberében széles körben is elindított ENTER PROGRAM külföldi gyakorlatot és honosított know-how-t alkalmazva olyan valódi „lojalitás növelő”, kompetenciafejlesztő, ugyanakkor szakma-specifikus képzéssorozatot állított össze, amely egyszerre van figyelemmel a…..
Péter blogbejegyzését olvashatjátok az alábbiakban, aki már belépett... Végzős hallgatóként szerintem sokunk félelme az álláskeresésnél az, hogy szinte mindenhol ahol ha pályakezdőt is keresnek, előnyben részesítik az egy-két év munkatapasztalatot, illetve a cég iránti…..
Ambrus Tiborral, az ENTER program szakmai vezetőjével, a Multivezető™ módszertan megalkotójával készítettünk interjút.   evo_blog: Ön szerint milyen munkavállalókat részesítenek előnyben 2015-ben a vállalatok? Ambrus Tibor: A munkaadók nem a diplomában, szakképző vagy…..
Három – az iskola mellett dolgozó – diákot interjúvoltam meg, hogy megtudjam mennyire könnyű/nehéz ma diákként suli mellett munkát találni, helytállni és az esetleges jövőt felépíteni... DÓRI call centeres munkakörben dolgozik jelenleg, FRUZSINA ügyfélszolgálati…..
A kezdetektől legyen összhang munkavállaló és munkaadó között... "Előzetes felmérésünkből kiderült, a munkaadók NEM a diplomában, szakképző vagy szakmunkás bizonyítványban, vagy az érettségi bizonyítványban szereplő eredményekre kíváncsiak, ha új munkaerőt keresnek.…..
A kezdetektől legyen összhang munkavállaló és munkaadó között... "Előzetes felmérésünkből kiderült, a munkaadók NEM a diplomában, szakképző vagy szakmunkás bizonyítványban, vagy az érettségi bizonyítványban szereplő eredményekre kíváncsiak, ha új munkaerőt keresnek.…..
...minden, amit az ENTER programról tudni érdemes... Az evogreen Akadémia által létrehozott ENTER program segítséget nyújt mind a munkavállalóknak, mind a munkaadóknak a lehető legjobb állás, illetve munkaerő megtalálásában. Az ENTER programról és a programba való…..
Ahogy az előző blog bejegyzésben is írtam, ha úgy véljük, hogy egy mindenre elszánt office manager, egy biztonsági őr és egy ezermester karbantartó is elég irodaházunk zavartalan működésének fenntartására akár igazunk is lehet. De mi történik, ha ezek közül csak egy is…..
A gyakorlati tevékenységben igényelt kompetenciák – kommunikáció, csapatmunka, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, projektszemlélet, stb. - nélkül nem könnyű munkát találni. Éppen ezért nem árt már a diákévek alatt keresni és találni olyan nyári, esetleg folyamatos munkát…..
Tegnap utaztam a zsúfolt buszon hazafelé a munkából, megfáradva, meggyötörve, mikor két fiatal, láthatóan kezdő munkavállaló fennhangon röhögcsélve beszélgetett. A téma a facility management körül kavargott. A beszélgetésük magva az volt, hogy egy haverjuk elhelyezkedett egy…..
  Az evogreen Akadémia immár harmadik alkalommal indítja el a nagy érdeklődéssel számon tartott képzéseit. A folyamatosan változó piaci környezetnek és az elvárásoknak megfelelően új struktúrában az őszi időszakban három képzés típust indítunk el, összesen 15…..
RÁADÁS ÁLLOMÁS az evogreen akadémia roadshowján Dr. Réthy István főiskolai tanár az evogreen Akadémia szervezésében 2014. február 27-én „Elkerülendő csapdák vállalkozóknak: Vezetői stílus finomhangolása és konfliktuskezelés” címmel Budapesten üzleti előadást és…..
Az evogreen Akadémia 2014 tavaszán Vállalkozásfejlesztő ROADSHOW-t indított útjára, mely célja megmutatni a sikerhez vezető utat. Ennek ötödik állomása a 2014. június 19-20-án megrendezett „Új vevőszerző stratégiák online marketing módszerekkel” című műhelymunka volt,…..
Beszéljünk közös nyelven értékeinkről!   Az evogreen akadémia új pilot projektet – evoacademy - indított útjára, mely kifejezetten az evopro munkatársai számára kínál gyakorlatorientált szakmai képzéseket, amelyekkel az evogreen akadémia hatékonyan kíván hozzájárulni a…..
A június 19-20-án tartandó evogreen akadémia következő képzésén Lackó Gábor marketing szakember (Stylers Management Group) várja a résztvevőket. Komplex látásmód az online felületeken a fő téma. Előzetesen egy rövid interjú az előadóval: Ön hogyan látja a facebook…..
Az evogreen Akadémia 2014 tavaszán Vállalkozásfejlesztő ROADSHOW-t indított útjára, mely célja megmutatni a sikerhez vezető utat. Ennek negyedik állomása a 2014. május 29-30-án megrendezett „Eredmény – cash flow – üzleti siker” című műhelymunka volt, melynek trénere…..
Kicsit szárazabb, de annál izgalmasabb témával várjuk következő roadshow-n azokat, akik üzleti sikerre vágynak. Mi megmutatjuk a sikerhez vezető utat, módszereket csak alkalmazni kell őket. A május 29-30-án tartandó műhelymunkán Lengyel László közgazdász, címzetes egyetemi…..