Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Udvardy Endre Ádám

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Száz szép kép" sorozata Magyar Elektronikus Könyvtár és a Képzőművészet Magyarországon c. virtuális kiállítás fejlesztői által 2003-ban elnyert IHM-ITP2 pályázat, valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsának támogatásával készült.  A MEK ezen alkalmazásának…..
Az oldal oktatóprogramokat biztosít tanítóknak/tanároknak az 1-8. évfolyamon. A digitális tananyagok a következő tantárgyakhoz kapcsolódnak: matematika, történelem, ének, biológia, technika, magyar, környezetismeret, rajz vagy akár az osztályfőnöki óra. Az oldal előnye, hogy…..
Az oldal célja, hogy kreatív ötletek megvalósításához nyújtson segítséget óvodapedagógusoknak és általános iskolai tanítóknak. Nagyon sok érdekes foglalkozással találkozhatunk, melyek játszva segítenek a gyerekek fejlődésében. Megtalálhatók mesék, mondókák, játékos…..
A Horthy-korszak történelem órán való tanításában segíthetnek az alábbi videók, melyek teljes játékfilmeket tartalmaznak a '30-as, '40-es évekből. https://www.youtube.com/channel/UCWEUWyHgbbro9Q5MAwFw0GQ/videos?flow=grid&view=0 Az életmód tanításához sok nagyon hasznos…..