Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loós Gyula

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Loós Gyula 2016.03.25 14:29:00
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
Loós Gyula 2015.02.16 10:14:07
@polpetti: Ok, jobban tudnak énekelni nálam. De a színházi énekesek, mint Bereczky, Szinetár vagy a Vastag testvérek nem sztárok, hanem munkások.
Loós Gyula 2015.02.16 10:31:54
@Bergyilkos Bohoc: Amikor nézel egy filmet a tévében, akkor nevezed izgalmasnak, ha fordulatos. Ha akkor van esemény, amikor már "gondolsz" valamit. A végére mindig tesznek csavart. Ha a százalékok emelkedése egy egyenes lenne, és kb 5 másodperc után lehetne tudni meddig emelkedhet, akkor a végén nem lennél extázisban.

Az egész egy forgatókönyvön alapul, és az a szemét benne, hogy tehetségkutatónak adják el. Pont olyan, amikor a teszkóban reggeli italt árultak tejes dobozban. Annak látszott, de nem az volt.
Loós Gyula 2015.02.16 10:58:20
@Bergyilkos Bohoc: akkor meg az lehet az oka, hogy szeretik, ha beszélnek a műsorról. Az nem baj, hogy csalásgyanúról. A rossz reklám is reklám.

Most mondd meg, a VV7-ről milyen pozitívat lehetne mondani? Mégsem hal éhen :(
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Loós Gyula 2014.07.15 15:45:20
@Kalmár: akkor minek olvasod??
Tavaly döntött a parlament, hogy a Városligetben múzeumokat építenek. Erre 150 milliárd forintot terveznek, ami – példa kedvéért – több mint a felsőoktatásra egy évben költött pénz. Az egész tervezési, építési eljárást kivették az általános szabályok alól.…..
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
Loós Gyula 2014.03.19 12:28:44
vonatmagazin Bohóc-IC 2013.12.03 06:41:42
Elnézést kérek a kissé gúnyos hangvételű címért, de a hétvége után totál kiakadtam. Történt ugyanis, hogy IC-vel merészeltem hazautazni. IC-vel? Hát igen. Én azt hittem IC de a pénteki utam - és a mai Elvirán látott adatok után már abszolút nem vagyok biztos, hogy tényleg…..
Loós Gyula 2013.12.03 16:27:25
Budapest legklasszabb neoromán épületénél elhatároztam, hogy egy rövid sorozatban végigvesszük Budapest legszebb, legérdekesebb kilátóit. A mai posztban szereplő kilátó nincs sem zord hegycsúcson, sem sűrű erdő közepén, sőt a kilátás sem annyira szuper belőle - viszont…..
Ez másfajta casting volt, mint a tehetség kutatós. ..
Loós Gyula 2013.10.25 17:12:06
Kedves Liberálisok, lassan harminc éve tanítok. Tíz éven belül nyugdíjba megyek, ezért az új szabályozás szerint egyrészt nem lehetek mestertanár, másrészt még meg kell küzdenem azért, hogy bekerülhessek a „Pedagógus 2”-be, ami egyrészt harminc év tapasztalat után…..
Kovács Csaba, a Fidesz bajai jelöltje.Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas…..
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...