Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobbitroll

0 bejegyzést írt és 1241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Gyakran olvasom az utóbbi időben a blogot, mert én is nehéz helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Reméltem, hogy valaki ír majd, aki hasonló cipőben jár, de mivel ez nem történt meg, így most erőt vettem…..
hobbitroll 2016.03.01 08:09:27
@saba07: ne etesd a trollt vaze
Egy átlagos magyar naponta 86 percet facebookozik, amit csak a nők és az alacsony végzettségűek múlnak felül. Ők gyakran lefekvés előtt is lecsekkolják a legújabb bejegyzéseket, de feltételezhetően ébredéskor is - derült ki a a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülte (MTE) és az NRC kutatásából. A…..
Jól nézhetett ki a kék velúrcipő a vajszínű gatyával, kár, hogy csak egy estére volt hitelesítve az összeállítás. Szerencsére Péter nem hagyta annyiban a dolgot. Tessék példát venni róla. Tisztelt Szerkesztőség! 2015. őszén vettem egy kék, velúr cipőt a Deichmannba…..
hobbitroll 2015.11.25 10:11:05
@atpijkamo: jó, hát emberünk készült a jövő évi prájdra. problem? :)
hobbitroll 2015.11.25 13:06:21
@Trollkiller: látom ... ROFL
Sikamlós téma a masszázshirdetés. Nehéz úgy fogalmazni és képpel ellátni, hogy ne szexhirdetésnek tűnjön. De azért nem lehetetelen. Még, ha nem is sikerült mindenkinek a Jófogás masszázskínálatából. De vajon mit írhatott Max? Kedves Homár, masszázshirdetést akartam…..
hobbitroll 2015.11.25 12:59:44
@ptspts: megmondom én neked ingyen és bérmentve, ezért nem jelenik meg:
"nem jeleníccsük meg, mer csak."
Nekünk eddig törött ládától a büdös matracig (ráadásul több, mint 2 hónap elteltével!) mindent szó nélkül visszavettek a Jyskben, sőt egyszer egy hibás és nem cserélhető fogas után úgy emlékszem, hogy a pénzt is visszakaptuk, de ezek szerint szerencsénk volt. Vagy épp,…..
hobbitroll 2015.11.24 17:49:09
Az alábbi levél tanulsága a klasszikus jobb későn, mint soha, és bár könnyű a sztoriban a Telekomot szidni, azér egészen elképesztő az a rész is, hogy valaki 6 év után vegye észre, hogy havonta fizet valamiért, amit nem is kért. Tisztelt Homárosok! Az alábbi tényállást…..
hobbitroll 2015.11.24 17:41:50
@McZozo: semmi. dobtak egy kis koncot, hátha sikerül betömni vele a száját. Nos, a jelek szerint nem sikerült. Sőt. Vérszemet kapott, és most többet akar (mondjuk én a kamatokat is követelném, de ez én vagyok)
Hetek óta dőlnek a melegrekordok, a nép vadul kirándul hétvégén, és a pestiektől a Libegő megcélzása nem egy nagyon szokatlan döntés. A remek tervet eléggé derékba bírja törni, ha a János-hegyre vivő felvonó nem működik. Erre a szombati jelenségre az én jóindulatú…..
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
hobbitroll 2015.11.17 13:04:32
@Manyecska: hö ... gondolod lenyóceggyezne az eladó? :D
hobbitroll 2015.11.17 13:05:50
@piroshangszóró: biatorbágy, outlet?
hobbitroll 2015.11.17 15:11:03
@atpijkamo: Adblock Plus + Element Hiding Helper & megszűnnek a zavaró körülmények (ctrl-shift-f3, 1et kattintok arra amit el akarok tüntetni, ha az tünik el amit akarok még 1 entert is, és kész)
Kedves Tibortól, hogy a Homár erejében bízik, de nem tudom, hogy a Homár ereje itt mit tud tenni, mert a biztosítási díjak fizetési határidejének rendjét pontosan szabályozzák (itt olvasható pl. az MKB Biztosítóé, 20. o. 21.4), és bármennyire  hülyén is néz ki egy levélen…..
hobbitroll 2015.11.16 13:25:40
@atpijkamo: remélem most megkapod (újraküldöm a post-it-et)
┌───────────────┐
│░░░░░░░░░░░░░░░│
│░░░░░░░░░░░░░░░│
│░░░░░░░░░░░░░░░│
├───────────────┤
│░░░░░░░░░░░░░░░│
│░░░░░░░░░░░░░░░│
│░░░░░░░░░░░░░░░│
└───────────────┘
hobbitroll 2015.11.16 13:36:51
@Manyecska: LYó lesz az neked, majd vételezek magamnak ;)

@atpijkamo: aaaarrrggghhhh, há' mindent nekem kő' +oldani? kű'ggyek ragasztót is? :)
hobbitroll 2015.11.16 19:48:44
@McZozo: Tudnak, de akkor az azt jelenti, hogy nem tartják be az előírásokat.
Például van egy olyan is, hogy (gépjármű vásárlása esetén) az átíratás feltétele a megkötött kötelező. Ugyebár a borzalmi engedélyben még az előző tulaj szerepel, neked "csak" az adás-vételi szerződésed van. A biztosítónak (kapaszkodj, mert így van!) ellenőriznie kellene, hogy megtörtént e az átíratás határidőn (15 nap) belül. Ha nem, fel _kell_ mondania a KGFB-t, és vissza kell adnia a befizetett pé'zet. Na, ezt néhány biztosítótól eltekintve nem tartják be. Ez viszont azt jelenti, hogy törvényt sértenek, amiért meg is 'aszhatják őket.
Hogy ennek mi a jelentőssége? pl. van két autód, az egyiket te, a másikat viszont használja a csimotád/férjed/feleséged/akárki. De mind a két autó a TE neveden van, te fizeted a kötelezőket is. Összetör valamit, amitől értelemszerűen a TE B/M besorolásod változik. Két dolgot tehetsz.
a) fizeted az emelt KGFB-t
b) írtok egy adás-vételit a gyerekkel, azzal ő köt egy biztosítást a saját nevére, te a tiedet lemondod arra az autóra amivel a gyerek jár (vagy csak nem fizeted, és megszünteti a biztosító). Az autón biztosítás van (a gyerek nevén), így még a sünök sem tudnak belekötni, és neked sem kell az Ő hülyesége miatt többet fizetni.
Ebben az esetben jól jön, hogy rugalmasak. De ha ezt megpiszkálják föntről, és kiderül a turpisság, először a biztosítót cekcuálják meg, aztán valószínűleg azokat is, akik ezt a kiskaput kihasználták.
És akkor most döntsd el mit szeretnél. Rugalmasak legyenek, vagy tartsák be a rájuk vonatkozó előírásokat (mert ilyen az is, hogy ha nem fizetsz időben, fel _kell_ mondaniuk a biztosítást).
Parkolási sztori gyakran jön, ezúttal egy olyat kaptunk, amiben sikerült elintézni a jogtalan bírság ügyét, igaz ehhez a Nemzeti Mobilfizetés hangsúlyozottan egyszeri kegye kellett, ami elég elképesztő azért. A szép, szabatos leveleket bátran használja mintának, aki hasonló…..
hobbitroll 2015.11.13 17:30:08
@atpijkamo: minden s3ggb3 nemzeti lóf4szt!
Atpi plízs, mér tezsed eszt felem? Ha 1értelműen ki lennének jelölve a zónahatárok, hogy tudnák "kamu"(?) büntetésekkel szoptatni a nemzetet?
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
hobbitroll 2015.11.13 13:34:35
@atpijkamo: "...lehetséges szopatással all inclusive"
az edigital miben más? már úgy ebből a szempontból? :)
hobbitroll 2015.11.13 14:07:42
@atpijkamo: relax, láttam. Miután írtam Neked. Csak ez a fo$talig blogmoci nem tud semmit (törlés, szerkesztés). Gondoltam küldök post-it -et, hogy le tudd takarni, de ezexerint még nem ért oda a futár. Nab+ ... most jut eszembe ... nem a földszinten lax? Mer' akkor még le is kell menned érte :(
hobbitroll 2015.11.13 15:10:44
@tettenendre: "...semmilyen erdek nem fuz a ceghez."
miután ezt így leírtad, már senki nem hisz el neked :P
Az emberek egy része nem szereti a változásokat az életében. Ők azok, akik eleve gyanakvóan és kritikusan szemlélik az újonnan bevezetett dolgokat, hogy aztán azonnal fennhangon szidják mindenért és bármiért. Lehet, hogy Szabolcs is ilyen, de lehet, hogy tök igaza van, én nem…..
"Rendeltem egy kínai webshopból" - sokan már itt felszisszennek, és nem tudjuk azt mondani, hogy nem jogosan. Tanulságos történet, amiből szerintünk nem azt kell megtanulni, amit az írója javasol (az új elektromos cuccokkal különösképp óvatosnak kell lenni), hanem, hogy megbízható…..
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
hobbitroll 2015.11.11 22:03:20
@Aureliano Buendía: A miskolc-bp áthelyezős telekom posztban kifejtettem a véleményem az írásukról. Utána egy darabig csönd volt, aztán elkezdtek normális válaszokat írni. Biztos nincs összefüggés, de ettől még gyanús :)
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
hobbitroll 2015.11.10 10:09:27
@atpijkamo: öregecske bakkecske örüljön a feleségecskének, és ne akarja becserélni két 20 évesre, mer' nem fogja bírni a ziramot ;)
hobbitroll 2015.11.11 09:53:28
@sarostehen: "Mivel a kereskedőnek 30 napja van visszautalni"
Amikor az elállás határidejét felemelték 14 napra, azzal párhuzamosan a visszafizetését csökkentették 14(15?)-re.
Mellesleg nem szeretnek a nagykerek hosszú (>=8) fizetési határidőt adni.

@Nick-son: nem kötelező becsődölni. A rendeléseiről neked is vannak adataid (IP cím, időpont). Ha nem arról van szó, hogy valami külföldi vérpistike feltörte az oldalatokat, és ezzel szórakozik (whois szerint magyarországi az ip cím, és egy szolgáltatóhoz köthető, és traceroute is egy GW-re jukad ki), be lehet fenyíteni. Ugyanis a rendelés egy szerződés, amit Ő is elfogad. Ha sportot űz abból, hogy rendel-visszaküld, be lehet perelni. Jogcímet nem mondok, de hogy ez szándékos károkozás az nem kétségtelen. Aztán a bíróságon előadhatja, hogy mi volt a célja. Jó is lenne egy ilyen per, mert HJE az aqua-val történt, hogy vérpistike rendelt vmi 500-600eHUF-os gépet, elment vmi lanparty-ra, ott villogott a géppel, majd benyögte, hogy elállna. (mondjuk ebből kívánok a pcland-nak sokat)
Másrészt, nem tudom eldönteni, hogy pcland-os vagy e (nem derül ki egyértelműen a hozzászólásaidból), de az is pofátlan, hogy 1000, azaz egyezer forintot volt képe elkérni annak a buzinak, aki a pult mögött ült (nem tudom ki volt az a f@szkalap, már nem is érdekel). Ezzel szert tett a pcland egyszeri 1KHUF extra haszonra, de hogy soha többet nem megyek arra a lepra helyre, az is biztos.
hobbitroll 2015.11.11 09:57:47
@Black Bride: TE így értelmezed. Ugyanakkor a szabál mégis csak az, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhat (sajnos). Ezen kívül minden más csak szócséplés. Arra, hogy kipróbálom, nem tetszik, visszaküldöm, 8 (de még 3 is) nap több mint elég.
Egy kis gomb megbindzsizése vajon miért tart hónapokig? Vásároltam 2015.8.13-n egy telefon készüléket a Makói Tescoban, Majd 15-én kicseréltettem, mert rosszul működött egy drágábbra. Kint voltam külföldön 14 napot, és ez alatt a másik készülék is beadta a kulcsot. Haza…..
hobbitroll 2015.11.10 19:09:43
@atpijkamo: vadászok őrangyala, te ... :)
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
hobbitroll 2015.11.09 16:15:12
@sarostehen: ezt el ne felejtsék: beszántani és sóval behinteni
Olvasónk állítása szerint levele megírásakor igyekezett tömör és higgadt lenni! Ezt el is hisszük neki! Bár én valahogy úgy képzelem, hogy a tekintélyes mennyiségú felkiáltójel köré épített mondandó megírása közben félpercenként felugrott, és kiüvöltött az ablakon ahhoz, hogy folytatni tudja! Ennek…..
hobbitroll 2015.11.09 14:05:07
@lcsaszar: végülis, igen. Tehát ez egy álcázott BÜ pószt
hobbitroll 2015.11.09 14:10:07
@Uriah Heep: a biztosítás a saját butaságod ellen véd (leejted, összetöröd, eláztatod, etc.). Ettől függetlenül, amit cserélnek arra újraindul a gar.
hobbitroll 2015.11.09 16:07:33
@Uriah Heep: A garancia szempontjából irreleváns minek a terhére (szavatosság/jótállás/biztosítás) terhére cserélték az alkatrészt. Egyrészt rá kell írni a gar.levélre mit cseréltek, másrészt az új alkatrészre a gar. újraindul.
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
hobbitroll 2015.11.07 11:28:54
@AtiSnatch: "Kiskutya, kiscica, papagáj, hörcsög... nincs a családban."
Az a kisebbik baj. A pósztnam sem. Pedig igazán beleírhatott volna egy terhes kiscicát (akit megejtett a papagáj), akinek egy hörcsög volt a tejtestvére, és véletlenül megette a kutya.
hobbitroll 2015.11.07 11:33:53
@ide nem jöhet csak úgy be: annyira nem jó, mint a múltkori. szerintem nem lesz meg 7főig az 500
Az említett szervíz a TMX, a cég pedig a Lenovo. A Homár archívuma alapján jót tenne a megítélésének, ha több kapcsolata lenne a Telemaxszal. Sziasztok! Változtatás nélkül, nevem nélkül közölhető, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy egészen kicsit csiszolhattak volna még a…..
hobbitroll 2015.11.07 11:10:04
@Dikusz: "ha jópofizásból, írják pl.: 1szerű, egyxrű,"
Én azért írok ilyeneket, mert zöld vagyok. Sőt, sötét zöld. Spórolok az elektronokkal.
5let, hal6atlan, meg6ó, 1x1, még1: kevésbé terheli paksot :P
ez pedig Hilda miatt van: bißem-baßom, eßem-faßom, (aki tudja mit jelent az ß, annak jó, a többi kérdezze gugli traszlét@) csak nem tilt ki ezért :)
@ : at, kimondva et, tehát gugli transzlétet, látod, ott is spóroltam 1 egész karaktert. Az 8 bit! Pár év, és megspóroltam egy közepes hosszúságú releváncs komment beküldését! Nem kellett érte letörni 1@len (höhö, egyetlen, látod mennyivel rövidebb?) ágat sem! Paksot le lehet kapcsolni 1 milliomod másodpercre! Csökkenti a zózonréteg vastagságát, ráadásúl atomcsapás ellen is véd, és még az orromat is tisztíccsa :P
hobbitroll 2015.11.07 11:13:51
@Dikusz: "mert mondjuk okostelefonon ír"
Ezt ugye nem mondod komolyan? Okos (de még buta) telefonon is lehet ékezetes betűket használni. Androidra HJE (ha jól emlékszem, látod-látod, lehet nem is kell éveket várnom :P) a swift key már egy ideje ingyenes (én barom megvettem még korábban pénzért, de ez már az én bajom)
Vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani, például azt, hogy mielőtt megvennénk egy használt autót, nézessük át egy szakemberrel, akiben megbízunk. Nem egy Nobel-díjas felismerés, de azért köszönjük Lászlónak, hogy reméljük mások helyett újra levonta ezt a…..
hobbitroll 2015.11.06 11:49:50
@Dikusz: kár k5tözködni :P a kasznija nem volt 100% (csak 15 éves volt lassan), de mechanikailag teljesen rendben volt (semmi nem kotyogott/lógott/zörgött, fék is patent volt, ülések sem voltak szétülve, pályán a 140-es tempót simán vitte és nem akart utána szétesni). 4 év alatt majd' 100e KM-t mentem vele, ennek nagy részét (~70e) autópályán (nem véletlen rakattam bele a tempomatot és a kartámaszt). És igen, megvették :(
hobbitroll 2015.11.06 21:25:14
@Dikusz: nem t'om, még alszok rá 1@ ;)
hobbitroll 2015.11.06 23:14:31
@Dikusz: bazzz, akkor most kereshetek Szegeden manikűröst is :( ?
tudod mit, inkább nem haraxok, csak ne kelljen még ezt is :P :)
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
hobbitroll 2015.11.05 12:09:32
@Józsi, a migráns köcsög: "...egészen elrontják a filmeket vele. "
Ezt így ex cathedra kijelenteni elég meredek. Sok filmnek kifejezetten jót tesz
hobbitroll 2015.11.06 01:53:40
@atpijkamo: a szó nélkül tűrjük dúlva túlzás, mert úton-útfélen azt hallom/olvasom, hogy a mocskos megélhetési politikusok mit-hogy loptak/lopnak el. Ki-kit-hogyan juttatott valami zsíros szerződéshez. Ki-kit-hova nyomott be, mert jó káder. Korábban alig "vegetáló" vállalkozások az utóbbi néhány évben a korábbi bevételük többszörösét teszik zsebre haszonként. Természetesen a sor kb. a végtelenségig folytatható.
Az pol.korrektebb lenne, hogy a megfelelő helyen/módon nem adunk hangot a véleményünknek. Gondolok itt a Kossuth tér 1-3 -ra, kapára, kaszára ... ráadásul van egy csomó üres villanyoszlop. Lenne mit tenni, de én 1edül nem fogok odamenni, mert lecsuknak(ha másért nem, hát ezé' :D) v. lelőnek. A többi birka meg baszik felemelni a seggét, inkább ül otthon, és nézi a szulejmán/jóvalrosszabb/"barátok"közt/etc. aktuális részét
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
hobbitroll 2015.11.05 17:47:20
@Cifu78: en bloc, és NEM anblokk!
Egy sok szempontból érthetetlen sztori, aminek kívülállóként a legérdekesebb mozzanata az, amikor a lelkes ügyintéző saját zsebből kifizeti az ügyfél hátralékát. Lehet, hogy ő kavart félre valamit vagy mi lehet a dolog mögött?  Kedves Homár! Először sírni majd…..
hobbitroll 2015.11.04 16:50:11
@Dikusz: dicsak. El voltál tűnve. Szürkecsacsi tanul6na Tőled. Helyzet? Voltál Szegeden?
"A telefonban lévő hölgy több alkalommal is ajánlotta, hogy adjam meg neki a kártya adatokat, és majd ő lerendezi a fizetést." Hát nem tudom, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait csak úgy, és azt hiszem az a becsszó típusú dolog sem tudna erre rávenni, hogy azt…..
hobbitroll 2015.11.03 11:35:14
@Józsi, a migráns köcsög: aláírásmintát, TB és adó kártyát
hobbitroll 2015.11.03 11:38:39
@kakukk11: hát nem egészen. Qltúrhelyeken odafordítják a kártyaolvasót eléd. A pénztáros hozzá sem ér a kártyához. Nemhogy lenne ideje nézegetni, számokat leírni róla