Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmx1

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marvel filmek a fénykorukat élik, és nem is érdemtelenül. Nagyon mélyről jöttek fel, mert évtizedek előtt is készültek már képregényadaptációk a Marveltől (mint képregény), de a legtöbbjük a közepes szintet sem tudta elérni, így hát kellett valami változás, kellett egy…..
A Vasember 3-mal hivatalosan is elindult az Avengers 2 felvezetése. A második állomás lesz a Thor: The Dark World (nyilván a 3. az Amerika Kapitány 2.része). A kritikailag és anyagilag is meglepően sikeres első rész után (szerintünk inkább közepes első rész) idén ősszel visszatér…..
A Pankrátor The Wrestler2008 Klasszikus sorozatunk második részében egy nem túl régi, de annál hatásosabb filmet veszünk górcső alá, ez pedig nem más, mint Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Forrás, Fekete Hattyú) 2008-as mesterműve, a A pankrátort.A KosAmikor már azt hittük Aronofsky a…..
Futótűz címmel érkezik a mozikba november 22-én az Éhezők viadalának második része, az immá Oscar díjas Jennifer Lawrenc-szel. Katniss és Peeta túljutottak a viadalon de ezzel még nem érnek véget a megpróbáltatásaik. Kötelezően részt kell venniük a Győzelmi Körúton, és…..
Elysium: " A görög mitóliga szerint, ide küldték a hősöket pihenni az Istenek. Az Elysium a nyugalom szigete, maga a földi paradicsom".  Megérkezett hát Neil Blomkapm (District 9) új filmjének előzetese. 2159-ben a jómódú emberek az Elysiumon élnek, a szegény réteg maradt a…..
Igencsak a kötelező néznivalók közé emelkedik Luhrmann (M.Rouge) új filmje. Azt hiszem ezt az előzetest mindenkinek látnia kell! A Nagy Gatsby május 10-tól 3D-ben a mozikban! ..
filmx1 2013.04.08 07:57:34
Kijött Nicolas Winding Refn (Bronson, Drive) új filmjének előzetese. Ismét Ryan Goslinggal dolgozott együtt. A karaktere igen hasonlónak tűnik a Sofőréhez, a képi világ viszont merőben más. A zenék és a váltakozó hangulat (dráma keveredik a brutális akcióval) garantálja, hogy…..
G.I.Joe 2 Megtorlás G.I Joe Retalation2013 2007 óta a Hasbro hivatalosan már nem csak játékok, hanem filmek "gyártásába" is belekezdett. Bár ne tette volna..Jihad JoeA Transformers első része iszonyatos sikereket ért el az egész világon - elfogadható minőség mellett - így nem…..
Már forgatják az Életrevalók 2-t2011 legjobb külföldi (francia) filmjének, ahogy az várható volt készítik a folytatását. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Driss igen komoly bajba kerül Albániában. Pénz híján ismét beáll ápolónak Philippe mellé.…..
Te ölnél ezért a nőért? ..
filmx1 2013.04.02 07:34:22
Kihirdették az idei MTV Movie Awards-gála jelöléseit.Nyilván ez a díjátadó össze sem vethető a nagyobb filmes eseményekkel. Jóval közönségbarátabb és részrehajlóbb, mint bármelyik másik (Mind a 4 Alkonyat film nyert már, közben minden évben, mindenhol a legrosszabb film…..
Kijött Paul Walker főszereplésével készülő autós akció előzetese, melyben főhősünk egy félreértésnek köszönhetően az autójában ragad, nyomában a rendőrséggel és üldözőivel. ..
filmx1 2013.03.27 07:40:47
Béna CGI ide, Brad Pitt hosszú haj must die oda. Ez a film nagyon coolnak néz ki az előzetes alapján. Semmi köze az eredeti könyvhöz ez már az előzetes alapján is lerí. Így elsőre is hatalmas buktának néz ki a film. Nem túl hihető, hogy egy átírt, anyagilag megkúrtított,…..
Kijött végre pár másodpercnyi mozgókép az idehaza Sötétség krónikája és Riddick (2004) néven futó filmek folytatásából.Állítólag az alacsonyabbra vett büdzsé nem befolyásolja a film minőségét, mondták az alkotók, mi meg hisszük ha látjuk. Vin Diesel természetesen…..
Színészek a kamera másik oldalánBizonyára tudjátok, hogy rengeteg színész és színésznő próbálkozott meg a kamera másik oldalán, mint rendező. Sokaknak bejött és sikert értek el mint filmkészítők, míg mások csúfos zakókat hajtottak végre. Az alábbi rövid felsorolásban…..
Amerikai szépség American Beauty1999""A nevem Lester Burnham. Ez a környék, ahol lakom. Ez az utcám. Ez az életem. 42 éves vagyok. És alig egy éven belül meghalok. Ezt persze most még nem tudom. Bizonyos értelemben már most halott vagyok."SzürkegérÍgy indul minden idők egyik, ha nem is legjobb, de…..
Paranormal Activity 4. 2012 Ahogy egy éve ilyenkor megmondtam, sajnos újra találkoznunk kell egy P.A film apropóján. Vágjunk bele!Nyekergő ajtók és a KinectMit lehet írni erről a filmről már negyedszer is? A történet a 3. rész után veszi fel Hunter elrablása után járunk és mit…..
Szülinapunk alkalmából úgy gondoltam, illetve gondoltuk, hogy érdekességképpen össze lehetne hozni a szerkesztőség kedvenc horrorjait. Az enyém ugyan közismert, de mivel már hatan (!) szerkesztjük a blogot, így azért mégis csak más. Először is, nem állítjuk, hogy ezek…..
Még az év elején hatalmas hype övezte a Red State c. filmet, amiről éppen ezért mi nem is írtunk, hiszen feleslegesnek gondoltam. Miért is övezte nagy várakozás? Mivel úgy volt aposztrofálva, mint Kevin Smith első horrorja. Tudjátok, ő az, akinek köszönhetjük a Jay és Néma…..
Nincsen sok jó hír a 300 második részével kapcsolatban. Az egyetlen amit tudunk mondani róla, hogy az őszi (szeptember) premier egyelőre áll. A történetről annyit lehet tudni, hogy előzmény film lesz. A folyamatos név csere (300.2 300: Xerxes, 300: Battle of Artemisia) után most a…..
Ugyan az első rész három éve nem volt egy átütő siker, azért hozta a gyártási költség dupláját. Most pedig folytatják. A sztori nem igazán kapcsolódik az előzményekhez. Sőt, meglehetősen sablonos lesz: egy család egy új házba költözik, majd a kislány szellemeket kezd…..