Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasmargitt

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
Még, hogy megbuggyant nemzetünk kenyerének kovásza! Lárifári! Meggyőződésem, hogy ezt a csóri Nemzeti Baldauf Lászlót mindenki félreérti.  Feleslegesek a rákosista párhuzamok meg a Nemzeti CBA bojkottra felhívások. Őfelsége Udvari Frencsájzpéke - és a trafikmutyi egyik…..
vasmargitt 2013.11.13 22:58:19
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én azóta nem teszem be ennek a kopasz patkánynak az üzleteibe a lábam, amióta közölte, hogy ezentúl a csüngő hasú diktátor seggnyalója lesz a lázár nevű másik takonnyal együtt.
vasmargitt 2013.11.13 23:28:32
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

eszed semmi, vagyis remek orbánseggnyaló zombi vAGY. IlyeNEKeT AKAR MINÉL TÖBBET A CSÜNGŐ HASÚ DIKTÁTOR. jó neked, békés röfögéssel örömködsz, hogy a csüngő hasú gazdid és pereputtya gátlástalanul lerabolja az országot. de nemsokára húzhatsz a picsába innen. mert ez az ország az olyan okos és gondolkodó embereké, mint én pl. te meg agyatlan ki bűzös patkány mehetsz a csatornába.ott esetleg megtűrünk majd. néha a töködre lépek.
vasmargitt 2013.11.13 23:40:59
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

szopj le takonyka, sok nyállal. ha kérhetlek
A baloldali újságokból azért nincs elegem, mert azok már rég - sokuk már csak a jogelődök miatt is - vállalhatatlanok. A "rendes" baloldali újságok pártállami gyökerüktől a mai napig nem tudtak megszabadulni, a rendszerváltásnak csúfolt valami előestéjén néhány cégjogi…..
vasmargitt 2013.11.07 23:45:05
rémes blog, aki írta, annak fogalma sincs, mi a sajtó. így aztán könnyű a dolga a drága takony jobbos blogger úrnak.

ezúton közlöm vele - csak hogy valami fogalma legyen a dolgokról - : a mai jobbos média az újságíró szakma legalját foglalkozatja. munkatársainak zöme számára komoly gondot jelent már az alany és az állítmány egyeztetése is. de az édes anyanyelv alapfokú ismerete nem is tartozik az alkalmaztatásuk főbb szempontjai közé. a lényeg: a kövér sertés diktátor seggének feltétel nélküli nyalása. ez a sajtó gátlástalanul hazudik, manipulál, híreket hallgat el és álhíreket gyárt. a bolsevik sajtó összes rossz jellemzője megtalálható benne. pontosan szem előtt tartja a sajtóval szemben meghatározott lenini elveket: a sajtó kollektív agitátor, kollektív propagandista és kollektív szervező.

ez a mai magyar jobboldali média egyetlen mértékadó személyiséget se tudott kitermelni, de ez nem is fontos. röhej, hogy sztárjai olyan szakmai nímandok és emberi moslékok, mint a munkásőr bencsik, a pártállami népszabi pártrovatának egyik legszerényebb képességű munkatársa, aki szívhez szóló tárcákat szeretett volna t írni a magyar-szovjet baráti társaság tevékenységéről, amit ő igen nagyra becsült korlátolt eszével. továbbá sztár lehet az ugyancsak népszabis bayer, aki igen szívhezszóló szösszeneteket gyártott szocdem nagyapja kalandjairól és munkásmozgalmi családi gyökereiről

moslék banda, moslék olvasóknak. legyenek velük boldogok. rendes embernek kifordul a bele, ha kézbe veszi ezeket a szakmai szarcsomókat.
vasmargitt 2013.11.08 00:22:07
@balfék: a ma ájulásig tisztelt jobboldali nagyágyú, bencsik a nyolcvanas évek vége felé a népszabi egyik legszürkébb és legtehetségtelenebb munkatársa volt, miután a lap átvette a munkásőr című remek periódiákától. egészen színvonaltalan anyagokat gyártott. ő koverolta pl a magyar-szovjet baráti társaságot. hát az egészen rémes volt, amit erről a remek szervezetről irkált. valami megmagyarázhatatlan okból tamás ervin nyomta, aki akkor a pártrovat rovatvezető-helyettese volt. alighanem azért, mert gyerekkori haverok voltak.
Az Országgyűlés hétfői azonnali kérdései közül nézzük Szávay István (Jobbik) felszólalását és a rá adott választ. Több más téma mellett - elnézést kérek a szintén említett, de itt most nem tárgyalt kárpátaljai barátaimtól - azt kérdezte Orbán Viktortól, hogy…..
vasmargitt 2013.11.07 16:28:19
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

mondod te.

te is ostobának nézed a románokat, szerbeket. sose fognak adni területi autonómiát idegen országok állampolgárainak. amúgy se adnának, de a csüngő hasú diktátor remek döntése klassz ürügy nekik. a tolvaj diktátorotok lezárta a lehetőséget a területi autonómia előtt erdélyben. punktum. hiába veritek a nyálatokat szaros fideszes agyatlan barmok, ezt a lehetőséget a tolvaj diktátorok hatalmi ökörködésével tette tönkre.
...annak apropóján, hogy Kovács László (Lendvai Ildikó mellett) visszatért az MSZP fedélzetére, mert evidensen Attilának szüksége van a tapasztalatra, és ezzel Karácsony Gergely szegről-végről politikai szövetségesévé vált a nagy öregeknek. Lám, ilyen fiatalon is, mi…..
vasmargitt 2013.11.07 13:31:58
@Balt: eszed semmi
vasmargitt 2013.11.07 13:37:17
@gmower: jogos a röhögés. ez a csüngő hasú diktátor már rég nem röhögést érdemel. jobb országban az ilyen ilyen enyveskezű országrontó diktátorok talpa alatt fütyölni szokott a a szél valamelyik forgalmas utca egyik fáján. a magadfajta zombi seggnyalók jóvoltából ez a primitív patkány a papírforma szerint egy darabig még itt lesz a nyakunkon. vele együtt megy az országa szakadékba - a magadfajta agyatlan és hazafiatlan görények tapsikolása közepette.
vasmargitt 2013.11.07 13:56:18
@PapiPapi: ugyan kistakony, a gyerekedet egrecíroztasd. faszfej
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
A Hazatérés templomában (Budapest,  Szabadság tér) vasárnap szobrot avattak, Horthy Miklós szobrát. A rendezvény szervezése leginkább a Jobbikhoz köthető. A helyszín a Magyarországi Református Egyházhoz. Számos református hívő áll értetlenül előtte, hogy az egyház…..
vasmargitt 2013.11.04 17:21:35
@Radio Silicon: ez a "tisztességes ember" százezreket engedett a halálba, sokukat egyenesen ő küldte. vagy ostobaságból, vagy felelőtlenségből. egyik se egy államfői tulajdonság, még ha ebből kijut megint nekünk. horthy tömeggyilkos volt, mi faszt kell védeni. csöpög a vér a kezéről. érthetetlen faszok vagytok ti, fideszes gonosztevő csürhe
vasmargitt 2013.11.04 17:29:13
@Szúnyog: szopj le náci patkány
vasmargitt 2013.11.04 18:40:38
@Salemi boszorkány: ezeknek hiába közölsz tényket. agyuk egy szál se, orbánseggnyaló zombi ez mind. nem bírják felfogni, hogy tömeggyilkosnak tapsikolnak.
Az, hogy Horthy Miklósnak szobra lehet Budapest belvárosában, engem már meg sem lepett. Van elég az országban, talán azt gondolják, majd így hozzászokunk. Az sem nagyon, hogy a Fidesz egyáltalán nem a zsidózástól vagy a szobor gondolatától határolódott el - sőt, el sem…..
vasmargitt 2013.11.04 00:54:35
@Szúnyog: az ótvaros náci anyádat szopasd inkább ahelyett, hogy emberek között próbálsz forgolódni. nem fog sikerülni, mert büdös patkány vagy, akiről kilométerekről dől a csatornabűz. takonyka
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
vasmargitt 2013.10.31 10:21:11
@Konzervatív0: ez a vagyonszerzéses dolog vicc, amióta orban a lopó. hozzá és a bandájához képest az összes előző lopó ember selypegő óvodás. az azért megdönthetetlen csúcsteljesítmény, hogy a csüngő hasú diktátor és pereputtya három év alatt az ország 5 leggazdagabb családja közé lopta be magát.
az pedig normális országban valóban nem fordulhat elő, hogy valaki az egyetem után államitkár-szerűség legyen azonnyomban. de ilyenből a fideszben tucatszám vannak. szijjártó koma zsenialitása etekinteben verhetetlen, ugyebár.

én úgy látom, hogy a mai mszp tele van balfaszokkal. a fidesz meg gátlástalan gonosztevőkkel.

melyik a szimpatikusabb? egyik sem. de a bocsánatosabb bűn az én szememben a balfaszság. még ha a balfasznak nem is terem babér - még a mérhetetlenül színvonaltalan maqyar politikában sem.
vasmargitt 2013.10.31 10:22:56
@global001: kihagytad a felsorolásból a mindig igazat mondó slejmgeci gabriellát
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
vasmargitt 2013.10.29 19:51:30
@millhouse: Hazudnak, kiforgatnak, elhallgatnak" - má mé tennék? mi közük ehhez az országhoz? teszik a dolgukat, mint tennék ruandában, malaysiában, peruban. kurvára nem érdekli őket, hogy kicsoda orbán, meg gyurcsány. leszarják mindegyiket a szakma szabályai szerint. ha jót látnak megírják, ha rosszat, azt is. sajna mostanában ez az ország sok jót nem mutat magáról, ezt könnyű észrevenni kívülről is, nemcsak itt belül elviselhetetlen a bennszülötteknek.
vasmargitt 2013.10.29 20:43:29
@millhouse: ne röhögj, inkább mondd meg, szerinted mé tennék? nem ingük, nem gatyájuk se orbán, se gyurcsány, se a többi.

nem azért fizetik őket az adott országokban, hogy magyar politikusokat szarozzanak, vagy fényezzenek. tudod, egy lapot jobb országokban tényleg a tények érdekelnek, nem annak a slejmgeci gabriella által megcsócsált verziója. mi itt ebben a tudatosan elhülyített milliókkal megáldott országban, már elszoktunk attól, hogy ilyen is van job helyeken. de, tudod, tényleg van. egy kicsit ismerned kéne a szakmát, mielőtt dumálsz és inszinuálsz.
vasmargitt 2013.10.29 20:51:13
@rozsé drazsé: ez nagyon primitív hozzáállás. afrikában talán elmegy, európában már régen nem. valószínűleg sose volt még egy mértékadó európai lap a kezedben.

ha rendes ember lennél, és nem a csüngő hasú diktátor egyik seggnyalója, aki fel van háborodva, hogy elmebeteg gazdiját báncsák ejrópában, mert ott számotokra megmagyarázhatatlan módon tényleg nem szeretik a diktátorokat, akkor könnybe lábadt szemmel vennél kézbe egy rendes újságot, ami sajna már régen nincs nálunk egy sem. de én még emlékszem, hogy volt ilyen, nem is egy. úgyhogy haver, hagyd a primitív faszságaidat.
A kérdés (nem véletlenül teszem fel) legalább tíz éve releváns Magyarországon. Ha hozzáteszem, hogy e tíz év két legmeghatározóbb politikai személyisége, akikből -- remélem -- a rossz kormányzás egy-egy modelljének névadója is válik a nem túl távoli jövőben (remélem,…..
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
vasmargitt 2013.10.29 11:39:07
@dennisthemenace: talán az a legbeszédesebb. teel vagyunk a csúcsokon ilyen disznókkal és libákkal
vasmargitt 2013.10.29 13:54:19
@J.László: szeeegéééény orbán! mindig csak báncsák...

micsoda ostoba kis orbánseggnyaló agyatlan zombi vagyol, haver
„Annyira vicces, ahogy a hiszteroliberális értelmiség rasszizmust kiált a székelyföldi autonómia kapcsán.” (Schiffer András) „Ha rögeszméjüket megérintik, dührohamot kapnak” – írta Hamvas Béla az ateisták viszonyáról az istenhithez. Ma leírhatná ezt sok minden…..
vasmargitt 2013.10.29 09:40:17
@Valóraváltógép: tudod patkány, mi normális emberek itthon vagyunk. nektek, agyatlan zombiknak kéne már elhúzni innen oda, ahová valók vagytok: azerbajdzsánba, ahol kedves barátotok, a baltás gyilkos tárt karokkal vár
vasmargitt 2013.10.29 09:59:29
@orgoványi erdőjáró: édes kistaknyom, szerintem még a te zombi-észjárásoddal is pontosan érzékeled, mekkora blöff a kettős állampolgárság megteremtése után erdélyi autonómiáról ugatni. idegen állampolgároknak nem ad át egy többségi nemzet területeket. slussz-passz.

akinek nem tetszik a rendszer romániában, áttelepülhet. meg is teszik sokan és itt kezdik szívni a vérünket. rémtörténetek vannak az áttelepült érdélyiek viselt dolgairól, akik nemcsak a zsidóknák is sokkal jobban összetartanak - velünk, tősgyökeres magyarokkal szemben, de orbán legnagyobb seggnyalóiként bármilyen janicsár-feladatra vállalkoznak - velünk, magyarokkal szemben. az erdélyi félromán banda lett a náci fidesz janicsár-serege
Van olyan, hogy valaki a maga módján zseniális? Talán van. És, ha van, akkor Gyurcsány Ferencre bizonyosan ráillik ez a kifejezés. Zseniális, mert valami elképesztő manőversorozatba fogott, mert valami hosszú távú, nagy ívű, messzire tekintő koncepciót próbál megvalósítani.…..
vasmargitt 2013.10.28 09:36:37
gyurcsány nem ingem, nem gatyám. 2010 előtt igen utáltam, mert impotens kormányzásával ő volt a fő szálláscsinálója a mostani görénykurzusnak és magyar baloldal kivéreztetésének.

ámde lássuk be, hogy két reménytelen amatőr akarnok mellett (mesterházy, bajnai) gyurcsány maga a csomolungma. akinek kis sütnivalója van, pontosan tisztában van vele, hogy tavaszra lemossa a pályáról két nb3-as ellenfelét. választást nem nyer persze, az legkésőbb okt. 23-n elúszott az ellenzék számára. talán még 10-15 évre.

addig itt marad nyakunkon egy fasisztoid, rabló maffia. minthogy az erőteljes agymosás hatására elbutult emberek egyre kevesebben érzékelik, hogy orbán és pereputtya az ő rovásukra a szemük előtt válik multimilliárdossá (még sikongva tapsikolnak is a nagy mutatványhoz), és a rémes kormányzás miatt egyre nagyobb tömegek jutnak afrikai körülmények közé, a dolgok rendje az, hogy a csüngő hasú ártány csúnya véget fog érni. egyszer (ha előbb meg ne üti a guta, de a balsorsos magyarnak ritkán van ekkora szerencséje).
mindent összevetve, gyurcsány tehetséges politikus, de tehetségtelen a kormányzásban. ám még igy is százszor tehetségesebb ebben is, mint a mostani patkánykurzus kiagyalója és működtetője. az országnak százszor jobb lenne, ha visszajönne csüngőhasú helyett, ha már egy kormányzóképes ember nem tud a maygar viszonyok között az élre állni. ebben az országban simán jöhet egy gyurcsány újrázás, ezt ti tudjátok, orbánseggnyalók, ezért visítoztok, mint a patkány.
ugyhogy drága bértollnok jobber blogger úr, ne
legyen olyan biztos benne, hogy nem ír magácska szerelmes ódákat a visszatért baloldalhoz. magácskától ez simán kitelik. ahogy magácskát ismerem: pénzért bármit
vasmargitt 2013.10.28 10:08:37
@Wagem: hehe

kistakony, erről bezséltem. mert bizony te is az agymosott orbánseggnyalók népes táborába tartozol, aki sikongva tapsikol, hogy a zsebedben turkál a csüngő hasú ártány. a te vvállaidon is nyugszik ez a görénykurzus. vagyis, nem vagy hazafi, hiába vered féltéglával a melled, mert elnézed, sőt örülsz neki, hogy az ország egy elmebeteg állat áldásos működése nyomán lecsúszik afrikai szintre.
vasmargitt 2013.10.28 11:41:48
@Mike36: a szemkilövős sztoriról csak annyit: minden normális európai országban szarrá vertek volna a rendőrök egy olyan csürhét, amelyik gyújtogat, elfoglalja a tévészékházat, kirabolja a tévészékház büféjét, teleszarja-hugyozza a parlament oldalát, beindít köztéren egy tankot, napokig rettegésben tart egy fővárost. a többiről nem is beszélve. mi a fszról ugat itt a jobikos-fideszes csürhe 2006 ősze kapcsán? ha volt hibája akkor gyurcsánynak, az az volt, hogy nem verette porhanyóssá az élvezettel randalírozó csőcseléket.
Kétségtelen, hogy a hétvégi, huzatos kárpát-medencei történések sorában a Székelyek Nagy Menetelése nevű demonstráció kiemelt helyet foglal el. A Kökös és Bereck nevű települések - azaz Gábor Áron születési helye és hősi halálának helyszíne - közötti, körülbelül 55…..
vasmargitt 2013.10.28 00:37:43
@Szúnyog: kistakony, érved is van azokkal kapcsolatban, amiket leírtam? neked nem elég, hogy az orbán-maffia ellopja a pénzedet? még külföldi vérszopókat is finanszírozni akarsz? ostoba kis agyatlan zombi vagy, megérdemled, amit veled csinálnak a hirtelen milliárdossá lett maffiózók, akiknek a seggét nyalod ilyen elánnal
vasmargitt 2013.10.28 00:56:23
@rabelais: mit vársz egy fideszes seggnyalótól, akinek a cége millárdokat nyal fel a csüngő hasú diktátortól? gondolom, neki is csurran-cseppen belőle. annyiért akár nagyobb mocsokságokat is leírhatna. van hozzá gyomra láthatóan.
vasmargitt 2013.10.28 09:11:25
@lagarderlovag: kistakony, én ennek az országnak gondolkodó polgára vagyok. ellentétben veled, aki kiárusítod idegeneknek ezt a földet és az ország javait. rábízod idegenekre a jövőjét. jönnek a lézengő ritterek, te meg tapsikolsz hozzá. valószínűleg azért, mert soha nem használtad gondolkodásra fejedet.
Politikusok dolga, hogy kezeljék a helyzeteket. Mi állampolgárok, bloggerek üldögélhetünk és okosakat mondhatunk, de nekik élesben, gyakran egy kellemetlen helyzetben rögtönözve kell okosnak lenniük.Nem könnyű, én nem is szeretnék helyzetbe kerülni, de ők vállalták. Igen, az…..
1000 leütés Mit akar a polgár? 2013.10.26 14:39:20
Először is felejtsük el a polgárt abban az értelemben, ahogy a fiatal demokraták (fel)használják: a kis- és középvállalkozóként méltánytalanul megadóztatott, bizonytalan jogi és stagnáló piaci környezetbe taszított, eszetlen bürokráciával keserített, vevői körétől…..
vasmargitt 2013.10.27 10:08:55
@grani: a terror és a nyomor itt van megint. és marad is, amíg a mi rendkívül demokrata széplelkű és gyáva demokratáink (mint akik itt megnyilvánulnak roppant fennkölt módon) így állnak a dolgokhoz. az általad kívánatosnAK TARTOTT hozzáállás 30 éves puha diktatúrához vezet. de ez a puha diktatúra nem kádár-korszak lesz. hanem annál sokkal élhetetlenebb ország.

egy demokrácia szart se ér, ha képtelen megvédenie magát olyan primitív emberektől, mint ez a csüngő hasú tolvaj.

de csak széplelkűsködjetek nagyképűen tovább itt, egy rózsaszín felhőn. megérdemlitek ezt a mocsadék állatot. miattatok is.
vasmargitt 2013.10.27 10:36:22
@grani: ha neked semmi bajod orbánnal, akkor úgy kell neked. nincs miről beszélnünk, semmi dolgom veled. téged én egy agymosott birkának tartalak, aki tőlem az idők végezetéig békésen bégethet egy lerabolt legelőn. vagytok legalább 2 millióan és a számotok egyelőre növekszik. ami egy tudatosan elbutított országban normális dolog. ez az ország sokkal jobban el van vágva a világtól, mint kádár idején. mit láttok a világból a fidesz- média közvetítésében? semmit. de előbb-utóbb még te is észreveszed majd, hogy egyre kevesebb a fű a legelődön. addig boldog bégetést barika
vasmargitt 2013.10.27 10:37:21
@HaFr: igen.azt