Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BakerSisters

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boszorkányos ajánlataink következnek, egy kis gondűzés és télűzés BS Játék módra! :) Szeretettel köszöntelek kedves olvasó! Ez itt a BS játék Óbuda egyéni vállalkozás használt játék és ruházati cikk kereskedés blogoldala, ahol az eladó termékek kicsit életre kelnek és bemutatkoznak nektek. Sokszor…..
Nővérek A karácsony szelleme 2017.04.25 11:17:58
A múlt heti havazás megidézte a karácsony szellemét. Ma egy különleges karácsonyi bkv busszal sikerült utaznom, gondolom elfogytak a sima működő buszok, így a karácsonyos járatot üzemelték be. Szóval volt ott minden ami mikulás, hópihe és cukorbot :D Ezen felbuzdulva mutatom be a ma lejáró…..
Kedves Vásárlóink, Követőink!   Továbbra is az a cél, hogy jó áron minőségi babaholmit, játékot vásárolhassatok a BS Játék Óbudától. :)   Fontosnak tartjuk, hogy csökkentsük mind az édesanyák és édesapák, mind földünk terheit. Hiszem, hogy ha használt termékeket vásárolunk azzal hozzájárulhatunk…..
Nővérek Hőseink - tegnapi poszt 2017.04.23 08:44:03
Sziasztok! Elmaradt a tegnapi játékbemutató poszt, amit ma gyorsan pótolunk. Miről másról is szóljanak ebben az inséges hősökre kiéhezett világban, mint a hősökről, legyen az Amerika kapitány, Pókember, Batman. Sose mennek ki a divatból, sőt, kedvenc sorozatíróink, filmgyártóink sorra szerepeltetik…..
Szeretettel bemutatom nektek Rinát a kis Balerínát :) Egykoron szép napokat megélt balerína leány sajnos már nem zenél és nem táncol, ráadásul frizurája is elveszítette ékes hosszúságát, viszont szeretne barátja lenni egy kedves aranyos elfogadó kislánynak, aki így is nagyon szeretné őt :) Rövid…..
Adott egy vicces társas , egy vidám társaság, család és már kész is a kellemes esős délután vagy délelőtt. Társasunk pont azt tudja amit tudnia kell. Kisméretű (kevés helyet foglal) ez jó, főleg ha már tele a padlás is jobbnál jobb társasokkal, játékokkal, de érezzük hogy még valami…..
Nővérek Megmérjük magunkat :) 2017.04.19 20:23:43
  Kedves Olvasóim! Ezen kis blogunkra sajnos nem volt időnk az elmúlt hajtós időszakban. Sokat változtunk és változtattunk. Hivatalossá lettünk, és immár 2016. októberétől egyéni vállalkozásként üzemeltetjük boltocskánkat. 400 aukcióval várunk benneteket szeretettel a vatera aukciós…..
Közeledik a karácsony, és növekszik a vásárlási láz :) Imádok a gyerekeimnek vásárolni, ami azt jelenti hogy sokszor túl is vásárolom magam. De mindig megtetszik valami, hol ez hol az ami persze sokszor köszönő viszonyban sincs azzal, aminek ők örülnek :) Az anyák és apák szerintem mindent…..
Nővérek Humanitárius bejegyzés 2016.11.24 13:44:17
A vonatról eszembe jutott a nagyobbik leányommal történt rövid eszmecserém amely így hangzott. Anya, (azaz én) valamikor este már fürdetés előtt - tök zen állapotban ;) -: Kapcsold ki azt a sz...t , mert megint feljön a néni alattunk és akkor Te fogsz ajtót nyitni neki és megnevel majd…..
Az van, hogy van egy vonatunk (sípol, zenél, pöfög, megy) magától! Amikor kedve tartja. Utoljára az éjszaka közepén indult el a gyerekágy alatt (jah, tiszta horror) Szóval úgy döntöttem, hogy eladom, mert a hideg is kiráz tőle! Hamarosan fenn lesz a vaterán is, meg a face - en, szóval valaki…..
Ez a poszt megmutatja, hogy kedves fiús anyuka olvasóim milyen játékokból válogathatnak tőlem most hogy közelednek az ünnepeket. Termékválasztékom még kicsi, de annál változatosabb, hogy hátha talál mindenki valami kedvére való "bagyaságot " a gyerkőcnek. Most fiúknak való figurák, járművek,…..
BakerSisters 2016.11.22 15:34:12
Kedves Olvasók! Blogommal ismételten jelentkezem. Elindult az ovi - nem most - még szeptemberben, ezért múltbatekintő és jövőbetekintő is egyben a cikkem :) Hivatalossá tettem ezt a játékszeretetem és kineveztem két fő segédemet tesztelőnek :) Azaz monstantól hivatalosan is értékteremtő…..
És igen kedves blogolvasók végre - végre a jó öreg RETRO GUMINYÚL is eladóvá vált , vegyétek vigyétek. Igazi retrokülönlegesség - apáinknak volt ilyen - szuper áron - retro filléres kikiáltási ár: 190 Ft…..
A furcsa címen ne csodálkozzatok, és amit takar, takarni fog, az olyan valami ami most alkotódik bennem. Sokszor gondolkodom el azon, hogy mennyi de mennyi játék van, műanyag legyártva, mennyi és mennyi felesleges "kacat" amivel szennyezük a környezetünket, ezért jött az az ötlet is, hogy márpedig…..
Nővérek Barátokkal, családdal 2016.09.05 22:06:06
A hétvége barátokkal, családdal telt. Sok - sok jó gyerek kis helyen is, ahogy a mondást mondanánk a gyerkőcökre. A játékok garmadával találkozik ilyenkor az ember lánya és merít igazi ötleteket, hogy vajon milyen a jó játék, mivel játszanak jól a gyerekek. A legkisebb még csak 1,5 éves, neki aztán…..
Nővérek Az első ovis nap 2016.09.02 12:18:44
Tulajdonképpen mindenre felkészültem, csak arra nap hogy én leszek full beteg a nap végére. Elsőkörben teljesen jól sikerlt az első ovis napunk. Vittem ugyan takarót párnát, de mondtam hogy nem szükséges ágyazni, mert szerintem jön haza a nagy nem alszik ott. :D Erre fel, mi lett a vége? Megette…..
Nővérek Ovisjelek 2016.08.31 14:04:31
írjam mondjam vagy mutassam :) Szinte alig van idő bármire is gyerekek mellett, így aztán az ovisjelek háttérbe szorultak. Ma délelőtt áttúrtuk a szekrényeket és sok kincs került elő. Sok - sok babadolog amit kinőttek bakersistereim, és sok - sok babajáték ami csak addig kell amíg anyu előveszi,…..
Nővérek Indul az ovi 2016.08.30 08:00:44
Kedves anyatársak, hát kezdődik, indul az ovi. Ezért aztán gondolom jelenleg Ti is elfoglalva, mi is nyakig behavazva. Oviszsák, ovisjel, sulis cuccok, ..... kifogyhatatlan a lista. Az én kicsi cipócskáim közül az egyikük nagy lépést tesz, elindul az ovi. Anya meg csomagol, beszerez , cserél. A…..
Nővérek Játék az egész világ 2016.08.26 09:58:53
Nem tudom hogy vagytok vele, de néha az embernek szüksége van rá, hogy játszon, mert néha úgy érzi hogy játék az egész világ. Hihetetlen jó amikor felnőttkorban újra gyerek lehetsz és játszhatsz. Emlékszem nagymamám még 80 éves kor felett is imádott egy jót kanasztázni vagy passziánszozni. Tegnap…..
Szép jó reggelt Nektek! :) Mondhatnám játékos ébredést kívánok ! :) Megkértem kicsit és nagyot hogy gyorsan fussanak és szedjék össze azokat a darabokat amikkel már nem játszanak. A szokásos következett, persze minden kell után, azért már belátóbbak voltak és ezen darabokat gyűjtöttük be. Thomas…..
Mi imádjuk, van egy pár készletünk, így a képen láthatót átadnánk olcsón egy pihentető mandalázásra vágyó anyukának és gyerekeinek. Ebben az esős időben a játszóterezés úgy is kihúzott program a listán, tv - t meg nem nézünk ;) ? Igaz :) Szeretettel Nektek, tényleg nagyon olcsón!…..
Imádtam a kisautókat, de sajnos gyerekként nem sok jutott belőle. Most szerencsés vagyok, hiszen a gyerekekre hivatkozva annyit vehetek belőlük amit nem szégyellek. Igen, tudom sok felnőtt játszik kisautókkal, de na, azért nőként anyaként ücsörögni a játszószőnyegen és egy összehajtott könyv…..
Alakulunk. Nemrég költöztünk, CSOKkosodtunk, szaporodtunk és mindeközben kinőljük a dolgainkat, főleg a babadolgokat , ezért aztán ha van kedves kismama olvasóm, aki még nem szerezte be az összes szükséges holmit a gyönyörűséges babázás első egy - két évéhez akkor Neked is ajánlom bátran…..
Nővérek Építsünk várat 2016.08.21 14:39:46
Apa Anya kicsi és nagy leültek hogy építsenek várat! Na, vajon ki szeretett volna a legjobban fakockákból várat építeni? Hát Apa. Naná. Jó lenne még egy gyerek egy fiú, de apával megegyeztünk, hogy nem, maradunk négyen. Ma az autóba a bevásárlás után éppen négyszáz szatyor elhelyezése közben a…..
Hihetetlen hogy a gyerekek körében mekkora siker ez a kicsi vonat és barátai. Nálunk nagy kedvenc Thomas a gőzös és barátai, akik mindig belekeverednek valami kalamajkába aztán ügyesen kimásznak belőle. A csinovnyiki beszélő nevek mint a kövér ellenőr vagy a sovány ellenőr szerintem zseniális egy…..