Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WindStoorm

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés jobb dolog van mint egy péntek délután a Fridays-ben, de nagyon nem mindegy, hogy melyikben...  Nos igen ide is eljutottunk egyszer-kétszer sokszor :) Ebben nagy segítségünkre volt a GASTRO CARD. Amit még tudni érdemes, hogy az oktogoni és a fashon street-i Fridays is össze…..
Néhány nappal a BK-es eset után a TESCO-ból hazafelé sétálva megláttunk egy szép nagy táblát DALLAS felirattal, én csak bámultam bambán miután tanult lakótársam benyögte, hogy menjünk oda enni... A szitu azért volt érdekes mert a táblán nem egy éttermet hanem egy…..
  Nos mivel szeretjük a hamburgereket első körben meglátogattunk egy Burger Kinget és az ott kapható legnagyobb hamburgert kértük dupla hússal, vicces azt reklámozzák, hogy 175g-os hús van benne manapság már 250 - 300g alatt nem is eszünk húst :) Bármilyen hihetetlen…..
Az vagy amit megeszel (hmm... akkor jó nagy marhák vagyunk)   Egy albérletben lakni, sosem volt egyszerű, főleg ha nincs egy hölgy aki megoldjon bizonyos problémákat... na és persze a főzést :) (időközben aztán került hozzánk egy hölgy is, na de ez majd egy másik story…..