Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulig_james

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan jutnak ki külföldre munkaerő-közvetítő cégeken keresztül, a személyes benyomásom az, hogy a tapasztalatok erősen megoszlanak – van, akinek pozitívak az élményei és lehet hallani horror történeteket is. Mai posztunk szerzője, Attila is így jutott ki Angliába, ő és párja…..
fulig_james 2013.02.19 12:09:56
@KrisztinaKrisztina: Az osztrákok már mexokták, hogy megy a magyar burgellandba oszt" néz okosan, de nem karattyol dojcsul.
@Whave: mexokták, mexokták, de azért gondolom nem ellenkeznek ha beszéled a zinglistet.
fulig_james 2013.02.19 12:11:21
@jaaaaa: igen csak az utolsót olvastam, hogy idézzem az egyik kommentelőt, a kereket sem találtuk volna fel, ha egynéhány renitens meg nem próbál eltérni a használati útmutatótól...
Valóban nem könnyű az élet kezdés hazánkívül, de nem lehetetlen...
fulig_james 2013.02.19 11:51:08
@jaaaaa: Maraggyáotthol! Te azt gondolod, hogy a sürgősségi esetekben nincs ellátásod? Beballagol az naggyon nemzeti TB-be és ingyé, kérsz egy elyus tb kártyát, azzal máris fedezve van a baleset, infarktus illesmi. Ha pedig olyan munkahelyed van, ahol fizetik a helyi TB-t (NI, SV) stb, akkor gyakorlatilag azonnal biztosított vagy ott is... Persze a mocsokkápitalista megmongya, hogy mire és/vagy mekkora összeghatárig, azon felül magad fizeted. De őszintén, ha van megfelelő fizetésed, beszéled a nyelvet, na nem gügyögöd, hanem legalább megérted! amit mondanak, akkor nagy baj ott sem érhet.
De tényleg el akarsz indulni?