Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leon61

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Movie Tank Eddie, a sas (2016) 2016.03.13 15:57:40
A sportfilmek zsánere az általában amúgy is a hétköznapi viszontagságokat bemutató filmdráma műfajának egyik legemberközelibb válfaja. Nem számít, hogy a néző soha életében nem bokszolt, nem vett részt olimpián, nem játszott amerikai futballcsapatban, és hasonlók, hiszen életének fontos állomásain…..
A salgótarjáni emberek többségének már azért elismerés jár, hogy tarjáni maradt. Azt a pusztulást, kilátástalanságot, ami ott a rendszerváltozás óta van, nehéz lehet elviselni. Gyönyörű vidék közepén egy hihetetlenül elhanyagolt, mély válságban levő város. Eddig igazából senki sem tudott ezen…..
Belsőség Telibe! 2014.11.04 16:37:23
Ennél jobb Halloween-videót még nem láttam idén. Most pénteken, Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten ezerrel ment a bulika, emberek beöltözve mentek Halloween-partiról Hallowen-partira. Az egyik társaság tagjai ember-nagyságú bowling-bábú jelmezbe öltöztek, és mikor…..
Leon61 2014.11.04 17:45:57
Vida Ildikót és Csillag Dezsőnét, a NAV elnökét és alelnökét a schwechati repülőtéren látták szerdán. A képek alapján vagy szökésben voltak, vagy ki akarták próbálni, hogy tényleg ki vannak-e tiltva az Egyesült Államokból. Vida állítása szerint viszont egyik sem, hanem…..
Leon61 2014.10.24 11:25:21
@ipartelep: A figyelmeztetés az volt, hogy intézkedést foganatosíthatnak a haszonélvezők ellen _is_, pl. külföldi tanulmányokat folytató leszármazottak ellen! Zseniális módon a parasztgyerek alá lőttek egyel! Szerintem.
Leon61 2014.10.24 11:30:28
@Leon61: És akinek szólt az értette, mert 65ször mondta el, hogy mekkora barátai vagyunk az USA-nak. :(
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
Leon61 2014.08.23 08:44:05
@qmatch: Túlhúzzák.
Nem kell ide semmit írni. Analóg szuperautó-teszt. EVO Magazine, respect! ..
Leon61 2014.08.18 19:49:00
@h.pityu: __Láttam_ F40-est Bécsben utcán! :)
  „Ott a hegyen épp egy egész csürhe disznó legelészett. Most hát valamennyi ördög könyörögni kezdett: Eressz – úgymond – a disznókba. Hadd menjünk beléjük! És Jézus nyomban megengedte. Erre a tisztátalan lelkek kimentek, és megszállották a disznókat. És a…..
Lehet gúnyolódni a The Asylum mockbuster próbálkozásain (fogtok is... talán kell is), de ez most akkora telitalálat, amekkora még nem fűződött a cég nevéhez. Brigitte Nielsen, Vivica Fox, Kristanna Loken, Zoe Bell és Cynthia Rothrock. Igen, a csajok a feláldozhatók. Bumm. ..
Leon61 2014.07.28 21:06:33
Már többször azt hittük, hogy nem kell többet Ferenccel foglalkoznunk, de kétségtelenül ő az a politikus, aki a leggyakrabban tud meglepni minket. Most, hogy őszinteségi rohamban tört ki és elkúrásai nagy részét elismerte, megint rá kell szánnunk pár sort. Mi volt nem csak a mi…..
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
Leon61 2014.05.24 23:23:48
Az elődök   Békeszerda   A mozgósítás           kép: négymadár Az üzenet            oops   A beszédek       A menet             Békemenet gadgets     A rendőri…..
Szotyizni a felcsúti stadionban? Családostul a pápával fotózkodni? Tanyasi lagzira rápörögni, csűrdöngölővel, ott ahol a népi tánc sem román már? Bezzeg vidéken romantikus kastélyban magyar csajjal kefélni, a koronázó fővárosban melegbárban suttogni, a szóvivővel az…..
A minap teljesen gyanútlanul várakoztam Örvényes közelében egy búzatábla szélén, hogy lefotózzam a Balaton túloldalán a Kőröshegyi viaduktot, amikor váratlanul egy szokatlanul csúnya mozdony rongyolt bele a képbe. Persze igazából nem ez történt, mert pontosan erre a vonatra…..
Parti volt a Vencel téren a hétvégén! Egy spanyol divatmárka úgy döntött kihasználja a cseh melegrekordokat döntögető, errefelé meglehetősen szokatlan forróságot: az első száz ember, aki fehérneműben érkezik a boltba ingyen hazavihet két ruhadarabot! A meglehetősen…..
Rendkívüli állapotot hirdettek ki a gyorsan emelkedő vízszint miatt Csehországban. A miniszterelnök este hat órára és rendkívüli kormányülést hív össze. Eddig egy halottról tudunk és három eltűnt személyről. Prágában vasárnap délután nyolc metrómegállót bezártak,…..
Leon61 2013.06.02 19:48:14
@Omelette du fromage: _én_ azért vagyok itt, mert érdekel mi van "csehszlovákiában". te meg gondolom azért mert anyádéknak nem volt pénzük mozijegyre.
“A hírek szerint az első szlovák király, Burger king, megkoronázásán is testületileg képviseli magát az Európai Unió. Előtte persze alaposan áttanulmányozva a Bratyiszlavából Brüsszelbe sms-ben átküldött szlovák történelmet.” Egyszer volt, hol nem volt a…..
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
Leon61 2013.02.18 19:54:07