Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cskiss84

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
cskiss84 2013.09.29 12:24:52
@Mészáros Laci: Na tisztázzunk valamit.
Egyáltalán nem nézem le azokat, akik nem értenek a fizikához. Azokat nézem le, akik megannyiszor láthatták, olvashatták, hogy ez az egész mekkora hoax, magukat viszont mégis azok fölé emelik, akik a józan ész segítségével megpróbálnak valami gondolkodás-szerűt beléjük erőltetni.

Miben is tanusítottam korláltoltságot, elárulod, mely az a terület, amihez szerinted nem értek? Ha arra gondolsz, ezek tudományos tények, amikről beszélek, a spiritualizmusnak, meg a ngy összefüggések keresésének a szóban forgó tényekhez vajnyi kevés köze. Vagy lehet, hogy nem értetted meg, hogy szerintem tényleg nem csak egyik, vagy másik oldal van?

Előre is köszi.
cskiss84 2013.09.29 12:32:50
@Mészáros Laci: Nem, nem azokkal fölényeskedek, de nem érted, miről beszélek. Azokkal az ostobákkal, akik még a végén nekem magyarázzák meg, hogy kiszarták a spanyolviaszt, mert józan érvekkel magyarázok. Ahelyett, hogy elfogadnák, letámadnak a maszlaggal. Pont. És ez nem egy "hogy keletkezett a világ", "mi Isten", "igaz-e a húrelmélet" kérdés, hanem egy baromi egyszerű dolog, kamu, hoax. Nos, azt nézem le, akik a bizonyítékok ellenére nem hajlandók hinni nekem, de azt simán beszopják, hogy 3 idegen űrhajó tart a bolygónk fele, Magyarország valójában több-tízezer éves, valami titkos cionista háttérhatalom irányítja bolygót, Jézus magyar volt, a dohányzás megvéd a tüdőráktól, chemtrail, soroljam még? Na, én ezeket kezelem gúnyosan és fölényesen. És nevetek rajtuk. Mert megérdemlik.
cskiss84 2013.09.29 16:18:27
@Mészáros Laci: Hogy érezzék a törődést :)