Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gőzgépes talicska

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az atlatszo.hu levélküldő kampányt indít a közmédia átláthatóságának megteremtése érdekében. A levélben azt kérjük az MTVA vezérigazgatójától, hogy hozza nyilvánosságra az adófizetőket érintő szerződéseket, különösen azokat, amelyeknek nyilvánosságáról már…..
gőzgépes talicska 2013.08.29 11:02:37
@$$$=$$$: Vannak rajta igényes műsorok ez tény, de összességében számomra lesújtó az MTV műsorszerkezete. Azt nem tudom megítélni hogy melyik lopott többet, de ha tippelnem kellene, akkor 50-50%-ra tenném mércét!
Elképesztő leleplező videók szabadultak az internetre, amik megrengethetik az emberiség emberiségbe vetett hitét. Nézettség alapján a kínaiak nyertek a nihilista reptéri rakodómunkással, akinek annyira rossz napja volt, hogy a csomagok felét a futószalag mellé hajigálta miközben…..
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Michael Knight Trafikkomédia 2013.05.08 14:00:53
Úgy tűnik, hogy a dohányzás elleni küzdelem jegyében az állam kötelező állami feladattá tette a lakosság cigaretta-ellátását... Bravó! Egyre kínosabb a trafikmutyi végjátéka - a kormány pedig teljességgel röhejessé válik a történetben. Találós kérdés (az ilyesmi…..
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
Ma este lépett ismét szorítóba csaknem két éves kihagyást követően Erdei Zsolt, hogy a Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes torna első körében megmérkőzzön Denis Grachev ellenében. Ahogy már délután írtam, Zsolti technikai repertoárja és rutinja…..
A Jobbik által gründolt N1 (Nemzeti1) TV bő éve megszűnt híradóját egy olyan cég csinálta, amely azóta 122 millió forintot kapott műsoraiért a köztévétől. A Dextramédia egyik tulajdosona Moys Zoltán, aki Lezsák Sándornak, az Országgyűlés fideszes alelnökének a…..
Még jó egy év van a 2014-es országgyűlési választásokig, de a választási harc már bőven megkezdődött és amint az sejthető volt eddig is, minden eddiginél durvább kampány elé néz Magyarország. Hogy miért is? Hát azért, mert az Orbán-kormány véget vetett az 1990-es…..
gőzgépes talicska 2013.03.22 07:57:45
@félázsiai 2llkedő: 2013.03.22. 07:23:05
Van igazság abban, amit írtál!
gőzgépes talicska 2013.03.22 08:02:20
@torró:
"És a külföldi újságok, akiknek amúgy gőzük sincs arról, hogy valójában mi van nálunk, elfogadják azokat az infókat amit itteni ellenzékiek sugallnak nekik...."

Az az érzésem, hogy tisztábban látják ők a folyamatokat mint kívülállók, mint mi itt idehaza.
gőzgépes talicska 2013.03.22 08:22:20
@torró: Alapvetően nem változott a véleményem, a cikk elolvasása után. Itt egy másik személyes vélemény, szintén az inedxtől:

index.hu/belfold/2013/03/12/a_bajor_parlament_elnoke_lemondta_talalkozojat_koverrel/
Naiv ügyfél a kommentelők segítségét kéri, mert nem tudja feldolgozni az egyszerűsített villanyszámláját se. Érdekes módón az alsó blokkban elszámolt mennyiségre kijön a 7420, illetve további rejtélyként az aktuális fogyasztásnál az egyik tömbben 3863+163-nak mért…..
gőzgépes talicska 2013.03.21 15:57:59
@ColT: Nem tudom, hogy az E-ON-nál hogyan megy, de a hozzájuk kapcsolódó ÉMÁSZ-nál teljesen nyomon követhető az óraállás bejelentése. (havi elszámolós vagyok.) Egyszer volt saját melléütésem, a telefonos adatrögzítés során. Amikor kiderült a hiba, még a visszajáró pénzt is visszaküldték.

Az más kérdés, hogy a számlán, valóban nem lehet elmenni. Azonban én úgy gondolom, a péknél sem kezdi az ember boncolgatni, hogy mennyi a liszt nagyker ára...stb. és felsorolni.Ez itt sajnos valahogy így történik. Valóban ki lehetne hagyni, Felesleges.
Egyébként ha már ÉMÁSZ akkor:

www.emasz.hu/esz-dijkalkulator
A Tárki új elemzésében olvasható adatok szerint a jövedelmi egyenlőtlenséget mérő Gini-index 2012-ben 29,3-ra emelkedett a 2009-es 27,2-ről Magyarországon. A gazdagok aránya 2000-ben 9 százalék volt, ez 2012-re 8 százalékra esett, a felső középosztály mérete 2 százalékkal, 27…..
A KARD Együtt 2014... és utána? 2013.03.08 18:40:37
A Bajnai Gordon féle Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány működését többek közt azért is kísértük figyelemmel, mert a jelenlegi parlamenti ciklusnak már a legelején nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesszel szemben a jelenlegi parlamenti pártok között gyakorlatilag nincsen…..
gőzgépes talicska 2013.03.09 16:29:44
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
A libásnak bőven van rá pénze külföldiek nélkül is. :)
gőzgépes talicska 2013.03.09 16:34:25
@is: Bajnainak régebben ez volt a jobboldaliak közt, az egyik gúnyneve. libás, Libajnai Kordonka, libapásztor, és még a franc se tudja mi minden akasztottak rá, mint gúnynév.
gőzgépes talicska 2013.03.09 17:13:53
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Pontosítok, Bajnainak és a köré csoportosuló gazdasági szereplőknek bőven van pénzük arra hogy finanszírozzák a következő egy évet.
Félreértés ne essék, a többiek sem jobbak. A gazdasági érdekcsoportok a többi párt körül is ugyanígy felsorakoznak. Szerintem ez baj.
Még nem tudom felfogni, hogy nem vagy, ezért nem tudom most elmondani, hogy milyen volt az egykori „Tokaj-étterem”, hogy is szőttél bele Miskolci Varietét, értelmiségi és menedzserklubot. És azt sem tudom elmondani, hogy milyen érzés volt először kézbevenni a Dobrossy Pistával…..
gőzgépes talicska 2013.02.26 06:48:30
A cikk erediti verziója az eszakonline.hu-n található a vélemény rovatban.

eszakonline.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11221:5-milliardos-ajandek-miskolctol-az-eu-nak&catid=80:igy-latjak-masok&Itemid=112

Mivel csak vélemény igy nem tudom, hogy van-e valóságalapja. Ami viszon tény, hogy a kórház tényleg nagyon lepusztult állapotban van.Tavaly bent feküdt egy ismerősöm az egyik osztályon. Még csótányok is szaladgáltak a folyosón.
A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági…..
Egyszer Havannában szükségem lett volna egy taxira, de egy sem volt a horizonton. Egy fehér inges fickó lógott a parkolóban, akiről azt feltételeztem, hogy annak az étteremnek az alkalmazottja, ahonnan éppen kijöttem. Logikusnak tűnt, hogy hozzá fordulok segítségért: - Taxi? Taxi?…..
gőzgépes talicska 2013.02.21 09:59:25
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Ha a környező szigetállamokat is megnézed, (bár gazdagabbak, ezt elismerem) hát az sem fenékig tejfel. Pedig ott közvetve-közvetlenül, de jelen van, az USA gazdasága.
gőzgépes talicska 2013.02.21 10:36:04
@Politikai Ateista: Csak arról tudok nyilatkozni, amit személyesen is láttam ott. Tisztában vagyok azzal, hogy Haiti még szegényebb, de oda nem jutottam el.
Csomós Miklós főpolgármester-helyettes előterjesztése nyomán pénteken dönt a Fővárosi Közgyűlés a Veres Pálné Gimnázium és a Veres Projekt 2007 ingatlan-befektető cég 6 éve húzódó területi „vitájáról”. A cég 2007-ben szerezte meg a gimnázium szomszéd épületét a…..
gőzgépes talicska 2013.02.21 10:18:58
@felcsutisuttyo:
" pénzért tapsoló" diákok -biztos, hogy lesznek. (pénzből élnek ők is)

"Lengyel tapsolókat hozat magának!" - Ez igaz, de ne felejtsd el, hogy a 1848-49-es szabadságharcban részt vettek lengyel katonák is. Az más kérdés, hogy ő aktuálpolitikai célokra használja őket.

"fizetett Birkamenet" is lesz. -Ez elképzelhető
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
gőzgépes talicska 2013.02.20 08:52:03
  Az ilyen embereket civilizált országokban gyorsan eltűntetik a színről. Lemond magától, vagy lemondatják. Persze tudom én, hogy Magyarország más. A fennálló hatalom nemigen kockáztatna meg egy előrehozott választást, amit a lemondott képviselő miskolci körzetében kellene…..
gőzgépes talicska 2013.02.19 13:09:22
@becike4: Ha nem is mind, de lehet, hogy egy kezén meg tudná számolni, hányan maradnának.
Az elmúlt 23 év két legnagyobb problémája:
az "uram-bátyám" illetve a teljes hozzá nem értés.
Sajnos, mindkettő pátfüggetlen.
Alternatíva jelenleg nem látszik.