Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosqu!to

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
autózz! Káosz Rákospalotán 2011.05.06 08:08:00
Az M3-as bevezető és Széchenyi utca csomópontja szerepelt itt nem is olyan régen. Úgy néz ki, ennek a csomópontnak van még egyéb problémás része is. Talán jogos elvárás, hogy az autópályával kettévágott kerület egyik feléből a másikba átjuthassanak az emberek. Ennél a…..
Mosqu!to 2011.05.06 17:12:31
@Morgó Muki: Pontosan így volt itt egy karambolom tavaly nyáron ezen a helyszínen, jöttem át a felüljárón és az Opál utcából elsőbbségadás nélkül kikanyarodtak elém, fel a hídra.
Nem rossz ötlet a körforgalom, a postolónak pedig piros pont a stílusért!
Style by Me Smile gyűjtemény 2011.01.04 06:22:00
Ha egy kicsit is jobban odafigyelünk, akkor hangulatjelekkel találkozhatunk szinte mindenütt...
Subba Szuperpuma: Osváth úr 2009.11.06 12:46:00
Régi olvasóink talán még emlékeznek a traumára amit Osváth úr webes jelenléte okozott náluk. Ő egy százas mellbőséggel rendelkező férfi, aki munkát keres. A munka jellegében a modellkedéstől az erotikus filmben való szereplésig mindent lefed, persze gyakorlatilag páváskodni…..
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
Mosqu!to 2009.05.01 20:24:07
Karacsony elott jott meg a cucc, nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz igazibol! :) A vartnal nagyobb meglepetest okozott a hangfal merete, kidolgozasa, minosege es hogymondjam: a talalasa, mint latni fogjatok.Nem birtam kivarni, mig a parasodas eltunik, igy nemely kepen latszik. Letorolni nem…..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
Vagy bárkinek, aki úgy érzi, hogy az idővel valami rettenetes történt, és sürgősen innia kell valamit, hogy lelassítsa a folyamatot... A Dali ihletését magán hordozó "óra" egy darab AA elem segítségével loccsantja szét hagyományos időképünket... 35 dollár. Shop:…..
Mosqu!to 2008.02.12 20:14:40