Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rett Enet

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, azért késett a poszt, mert 20 perce próbálom kitalálni, hogy mi lehet az a szitu, ami miatt valaki "pár százezer" forintot küld egy 14 éves gyereknek, akinek aztán egyben kell ez az összeg, de persze a sztori szempontjából ez teljesen lényegtelen vonal. A kérdés…..
A címmel mindent elárultam, illetve szinte mindent, mert még egy furulya és egy spéci szoftver is van a produkcióban. A szoftver neve Audio Pad, és lehetővé teszi, hogy a júzer egy SNES-kontroller gombjait megfeleltesse zenei hangoknak. Dó a fel, mi a le, ré a balra, fá a jobbra, szó a…..
Itt-ott átírt Nagy Bandó jelenetet posztolt elcseszett használati utasításként szilveszterkor Facebookján a Nemzeti Fogyvéd. Hat., ahogy erre kommentben fel is hívták a figyelmét. (Hétvégi reblog lett volna, de nehezen indult az új év, azért leporolva ebéd utáni semmiségnek…..
Rett Enet 2015.01.06 14:08:07
  Az apró, közepesen ronda részletekből elég csúf sztori kerekedik. Vajon válaszol valamit a panaszosnak az Agip? És nekünk? Kedves Homár! Az alábbi levelet jutattam el az Agip/EniHungária részére a hétvégén náluk tapasztalt sunyi módszerrel kapcsolatban. A fotót az…..
Olvasónk metrózott jeggyel és egy háromévessel, mégis elhangzott a címbeli mondat egy ellenőr szájából. Mekkora primkóság kell már ehhez. Tisztelt BKK!  2014.12.11-én 13:05 –kor utaztam a 3 éves kislányommal az M4-es metrón. Kelenföldön szálltunk fel és a Nyugati tér…..
Rett Enet 2014.12.16 15:17:40
@Homár Hilda: Ezt miből szúrted le? Abból, hogy egy háromévest nem kezelek csecsmőként, hogy kézben kellene hurolni/babakocsiban tolni, abból, hogy nem vagyok naiv, és feltételezem, hogy a kislány ovistársai mondanak ennél cifrábbat is, vagy abból, hogy igencsak csodálkozom az anya igényes programválasztásán? :D
Rett Enet 2014.12.16 15:33:44
@Rónarider: És mit gondolsz, a kisebbségi társadalom mire tanítja otthon a gyermeket? Azok az oviban nem fognak káromkodni? Minden oviban van belőlük legalább egy, így szerintem a posztoló ovijában is.
Ez egy nagyon szomorú poszt lesz. (Bélát megkérjük, semmiképp ne olvassa el, még összezavarná.) Nemcsak a kilátástalan spirál miatt, amibe olvasónk került legjobb szándéka ellenére is, hanem, mert két héten belül ez a második ilyen tartalmú olvasói levél. A T-től…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
És pont javították, mire István beküldését kitesszük, pedig most kivételesen csak egy napot csúsztunk. Az Index egyébként máskor is jó szokott lenni a hibajavításban. Szóval, itt volt ez a cikk, ahol a mellékelt térképen Görögországot és Macedóniát "important"-nek…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Rett Enet 2013.06.18 21:59:51
@Fenimore:

Jogom van ahhoz, hogy visszapofázzak, mikor én okozok életveszélyt? Háááát ez valahogy nem fér össze a normális neveltetéssel, már ne is haragudj. Ezt inkább romák szokták.
Rett Enet 2013.06.18 22:06:53
@GBetty:

1. Lehet, de akkor ne ő háborodjon fel.
2. Abból nem értenek. Akkor lehet, hogy még a picsa veri meg, ezért tekinthetjük a pofont előzetes önvédelemnek, mert csak erre csendesedett a brit picsa. Jaj, keverj már ide légy szíves egy magyarellenes rasszista, büdös cigányok által elkövetett emberölést. brit vemhes picsának a vezető megmentette az életét. Nem halálra verte.
3. De ilyen is van, és ilyen helyzetben mindenki szereti kevesebbnek feltüntetni az időt, amit a másik embertől rabol.
Rett Enet 2013.06.18 22:08:28
@dr kotász:

Akkor szégyellje el ő magát, hogy igazat ad egy cigányként viselkedő brit korcsnak.
Naiv vásárlót nem engedték kutyástul vásárolni az OBI-ban a többi vásárló biztonságára hivatkozva. Ez neki azért volt meglepő, mert az összes többi magyar barkácsáruházban, illetve az osztrák OBI-ban sem jelentett problémát az állat. Panasza nyomán kárpótlásul az áruház…..
Rett Enet 2013.06.06 13:50:54
@Tomasz_a_gozmozdony:

Igazat adok. Apukám csinálhatna ebből ügyet, mert neki elvileg "munkaeszköz" a kutya, és mindenhová vele megy (na jó, szarni nem, még mielőtt kérdezi valaki), de nem csinál, mert megérti, hogy nem mehet be a kutya mindenhova. Orvoshoz pl. bemehet, de boltba a kasszáknál még az életben nem engedték őket tovább. Ami sem nem baj, sem nem felháborító, egyszerűen érthető szabályozás. Pedig ezek kiképzett, engedelmes állatok, és az életben nem haraptak meg senkit. De érthető, ha valaki még tőlük is fél, és nem szeretné maga mellett látni őket a boltban.

Posztoló a hülye.
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Hosszas pihenő után végre elkészült az új epizód, ami eddig az évadban a legtöbb munkát igénylő rész lett. Sajnos hangilag - nekem legalábbis úgy tűnt - még mindig nem gyógyultam fel teljesen, ez néha lehet hogy hallatszik a kommentáron is, de emiatt már nem akartam újra…..
A webshopokban büntetlenül ki lehet írni bármit, hiszen a szoftverhiba a felelős mindenért: Egyre többen kedvelik a sísportot hazánkban is, és így februárban többen megragadják az alkalmat az akciós termékek vásárlására... a hervis oldalán találtam, az első látásra…..
Naiv ügyfél túl olcsó biztosítást kötött lakására, amihez a Signal Biztosítónál nem jár ügyfélszolgálat, ami hónapok alatt egy darab igazolást át tudna küldeni a hitelező banknak: Lakásbiztosítót váltottam cirka egy éve, de az elmúlt 3 (szűken véve másfél) hónap…..
Naiv ügyfél nincs egyedül, amikor nem találta a leiratkozás gombot a Kuponvilág hírlevelében. Ilyen ugyanis nincs, csak egy link az oldalukra, ahol viszont gyakorlatilag semmi mást nem lehet már csinálni, max hirlevélre feliratkozni: próbálkoztam, és hetek óta is ezt teszem, de…..
Nagy siker volt, nagy siker újra az autóban használható elalvásgátló reklámja, ami Vászka szerint az eddigi legocsmányabb szpem, amit kapott. Jó neki! ----------Eredeti üzenet---------- Dátum:     2013. február 17., vasárnap, 15:06:06Tárgy:    …..