Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Godot42

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
érintőkijelzős laptop vásárlása: akkumulátor üzemidő csökkenés, rossz billentyűzet elérés, magasabb ár, nagyobb súly - képernyő csere Néhány nyomós ok, amiért nem érdemes érintőképernyős laptopot vásárolni  Megtörtént már veled, hogy asztali számítógéped monitorján kézzel akartál odébb húzni egy…..
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
Hamarosan foytatódik a TV2 tavaszának egyik új műsora, az Összezárva Friderikusszal, amiről itt írtunk (a műsorvezető meg itt nyilatkozott a comment:com-nak) ami ugye arról szól, hogy a TV2 egyik stúdiójában (rémesen) berendezett, amerikai konyhás nappaliban Friderikusz Sándor és…..
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
Godot42 2014.11.17 18:39:51
@p.a.r.t.i.z.a.n: a karácsony előtti 1-1,5 hónapban brutálisan felpörög a kereskedelem, mindenki vásárolni kezd, mintha nem lenne holnap. Ebből adódóan mindenki ilyenkor akar reklámozni, minden cég erre az időszakra időzíti a legerősebb kampányait - és a hozzájuk tartozó költségvetést. A kertévéknek az az érdeke, hogy a lehető legdrágábban adják el a reklámidőt, ehhez viszont olyan műsorokat kell letenniük az asztalra, amik potencionálisan nagy nézettséget generálnak. Erre a tehetségkutató és a reality képes. Meg a Barátok közt. A kísérletezés megmarad tavaszra.
Ma olvastam  a HVG oldalán egy cikket Nóráról, aki óceánjáró hajókon keresi a kenyerét. Ami leginkább megragadta a figyelmemet, az az volt, hogy az óceánjárói karrier előtt a médiában próbált elhelyezkedni. Ez azért is volt számomra olyan érdekes, mert egész jó…..
Sokan tévedésből azt gondolják, hogy a katolikus egyház elutasítja a homoszexuális embereket. Pedig illik tudni, hogy a szeretet nevében senkinek sem fordít hátat. Ahogy mondani szoktuk: nem a bűnöstől irtózunk, hanem a bűntől. Az ember nem maga határozza meg ösztönből fakadó…..