Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hónyomi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Strange's fashion & gossip Help me! 2009.05.20 14:26:00
Drága Olvasóim!A segítségeteket szeretném kérni, méghozzá abban, hogy ráleljek egy csodaszép halvány/fáradt rózsaszín cipellőre. Én már nézelődtem, de vagy csak bézs (testszínű) vagy erős rózsaszín (közel pink) színűt találtam, de az elképzelésem valahol a kettő…..
 Ott jártunk! Berúgtunk! Megvolt!Indulhat a vadászat!Neveket akarunk hallani!Felismeri, küldje be a magyarinfo@indamail.hu-ra!A Kettős Mérce blog, bloger, és újságíró celeb vadászatott hirdet a Kuruc.info és a Blikk támogatásával.Ha felismeri az alábbi képeken látható…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..
hónyomi 2007.08.04 22:47:21
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...