Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ép testben ép lélek

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A házasság olyan, mint egy drága ruhaköltemény a nagy divatszalon bemutatóján. Bárki felveheti, de csak keveseknek áll igazán jól.” (Tony Curtis) Már megint egy monogámiát dicsőitő cikk, sóhajtanak fel páran. Azért, hogy mennyire tartunk ki valaki mellett, a génjeink is felelősek. Ezért, aki úgy…..
ép testben ép lélek 2018.10.11 14:46:42
@maxval balcán bircaman: És ugye a liberálisok tehetnek arról is, hogy a hetero esküvők majdnem fele válással végződik? Sőt, maga Soros Gyuri bácsi beszéli rá őket!
ép testben ép lélek 2018.10.11 17:11:18
@maxval balcán bircaman: És ők veszik rá a vallásos embereket is, hogy váljanak el a templomi esküvő után?
ép testben ép lélek 2018.10.11 19:08:26
@maxval balcán bircaman: Ezek szerint a liberálisok vették rá a papokat is, hogy szexuálisan zaklassák a gyerekeket?
ép testben ép lélek 2017.09.19 13:16:40
@Faszerkezet: Az nem lehet! Csak a buzik hordják a gyűrűt a mutatóujjukon.
– Érthetetlenül állok sokak megnyilvánulása előtt – fogalmazott újabb megszólalásában a lombikprogrammal kapcsolatos társadalmi vitát elindító győri püspök...
ép testben ép lélek 2017.09.01 09:40:59
@BicskaMaxi: És tényleg. De államilag támogatott szervezet tagjaként azt mondani, hogy "Láthattuk ezt legutóbb például a lombikbébiprogram támogatásának növelésével kapcsolatos rendelkezésben" valamiért mégis belemagyarázásnak tűnik. Talán nem véletlenül.
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
ép testben ép lélek 2017.07.27 01:49:11
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
ép testben ép lélek 2017.07.24 17:00:25
@lyken: Golyóálló mellényt legálisan vásárolhatsz és hordhatsz Magyarországon.
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
ép testben ép lélek 2017.07.12 23:03:25
@MaxVal BircaMan HJCD: Birca! Te mész a hulladarabbal felvonulós menetre? Tudod, ahol szoknyás férfiak parádéznak közterületen. Meg az állam pénzét kunyizzák állandóan.
Hogy egyszer csak hirtelen vége, és közvetlenül utána sokkal rosszabb, mint előtte. Miután beleélted magad a hangulatba és 3-4 órára megfeledkeztél a magyar hétköznapok szürke és nyomasztó valóságáról, egyszercsak visszazökkensz oda. Mint amikor a legszebb álmodba hasít bele a telefonod kegyetlen…..
ép testben ép lélek 2017.07.10 12:50:46
@MaxVal BircaMan HJCD: Birca, majd akkor is tiltakozz, amikor szoknyás férfiak egy hulladarabbal vonulnak és parádéznak augusztus 20-án a Bazilika előtt! Hulladarabbal vonulgatni beteg dolog!
ép testben ép lélek 2017.07.10 13:38:25
@MaxVal BircaMan HJCD: Kötelező buzinak lenni? Nem. Valaki kötelezővé akarja tenni a melegházasságot? Nem. Akkor mi a gond?
ép testben ép lélek 2017.07.10 15:17:41
@MaxVal BircaMan HJCD: Csacsiságokat írsz.
"azaz a többségre akarják kényszeríteni saját törpekisebbségi értékrendjüket"
Nem. Csak ugyanazokat a jogokat akarják, mint a többi adófizető.

A kedves Fidesz lehetővé tette, hogy a 18 évnél fiatalabbak legálisan szexelhessenek 14 évnél fiatalabbakkal. Akkor ők most a pedofíliát terjesztik?
Sokáig gondolkodtam, mit lehetne írni a Pride hetére, és bevallom, mindent elcsépeltnek vagy túlzónak találtam. Már mindent leírtak a témában, és sokan, sok helyen vitatkoztak a melegfelvonulás létjogosultságáról, valamint arról is, hogy kellenek-e kordonok vagy sem. Most csak annyit szeretnék, hogy…..
ép testben ép lélek 2017.07.07 13:34:03
@MaxVal BircaMan HJCD: Találtam neked valamit Birca.

"El tud-e tölteni valamiféle örömmel, csodálattal hogy a másik ember más?
Ezt csak az élheti át, aki „megvan”. Aki önmagában erősen
áll. Aki magát – mindenestől – elfogadja.
A gyenge nem élheti át.
A gyenge diktátor.
A gyenge terrorista.
Az erő kultuszában – a folytonos „harc” kultuszában – él,
mert ő gyenge.
Nem engedheti meg magának, hogy elismerje a másikat.
Nem élvezheti a másik másságát. "Mindenki – és minden –
legyen olyan, mint én vagyok! A többi fenyegető! A többi ellenség!"
Csak akkor nyugszik meg, ha az egész világ körülötte: ő.
Mert belül nincs meg. Ott – ahol lennie kellene –
hiányzik az énmag."
Dr. Vekerdy Tamás
ép testben ép lélek 2017.07.07 16:41:30
@majdnem zenész: Akkor félreérthető voltam. Pont ezt próbáltam megmagyarázni az elmeroggyantaknak. Hogy egy normális ember hagyja a másikat ott és úgy vonulni, ahogy és ahol akar. Nem akarjuk megverni őket és nem akarjuk betiltani az ő felvonulásukat. Nekem az a nem normális, hogy a képzelt barátjukkal beszélgető és őt istennek gondoló emberek egy ember levágott kezével vonulnak közterületen. De igazából nem érdekel. Csinálják csak. És elengedem a fülem mellett a propagandájukat (tudom, nem propaganda, csak a párhuzam miatt). Jó lenne, ha megértenék, hogy nekik is ugyanezt kellene tenniük.
ép testben ép lélek 2017.07.07 16:42:25
@majdnem zenész: Tény. És rohadt nagy közhely az a duma. De minden közhely nagyon igaz.
Budapest Pride Felvonulás 2016. Fotó: Davda Bereznai Nyakunkon a Pride. Természetes, hogy ilyenkor a média is jobban rápörög a meleg témára, mindkét oldal a maga módján. Eredetileg én is egy Pride-os cikkel készültem volna nektek, amiben leírtam volna, milyen szuper dolog a felvonulás, gyertek…..
Tanácsadójával üzent a Fehér Házba...
ép testben ép lélek 2017.06.15 21:43:42
@arpika23: "teljhatalmú vezetője" :D
Ott nem úgy működnek a dolgok, mint Moszkvában.
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
ép testben ép lélek 2017.05.15 21:25:34
@Ekrü: "Macron 15 éves (tehát fiatalkorú) volt"
Szerencsére én Magyarországon élek, ahol minden 14 év feletti állampolgárt bűntetlenül megdughatok, legyen az lány vagy fiú.

"Ez pedig jobb helyeken pedofília amiért börtön járna."
Akkor Magyarország a rosszabb helyek közé tartozik?

ui: én csak a lányokat dugom
Azt már megtanultam, hogy Orbán ok nélkül nem csinál semmit. Még ha valami teljesen értelmetlennek is látszik, később összeáll a kép, hogy mi miért is történt. Mostanában - naiv, politikához nem értő, figyelő, és bizalmatlan emberként - felvetődik bennem többször: nem azért megy-e állandóan szembe…..
ép testben ép lélek 2017.04.27 20:31:32
@nick papagiorgo: "Magyarország nem akar kilépni az EU-ból. Se Orbán, se a baloldal (ezt mindketten többször megerősítették)"

Muhahaha. Mondtak ezek már sokmindent, aztán évekkel később teljesen máshogy cselekedtek. Simán a pofánkbva hazudnak. Már többször megtörtént, szóval...
ép testben ép lélek 2017.04.27 22:43:32
@conchita wurst: Ez tény, de ne feledkezz el a másik oldal hazugságairól sem.
Melegedő Mennyibe kerül a szex? 2017.04.05 23:11:04
Ezúttal nem a fizetős szolgáltatásokról fogunk beszélni, hanem arról, hogy az elmúlt évtizedekben miért változott meg a férfiak és nők hozzáállása a szexhez, a tartós kapcsolatokhoz és a házassághoz. Mindenhol azt olvashatjuk, hogy a házasság intézménye kimegy a divatból, és a válások száma évről…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
ép testben ép lélek 2017.04.06 09:33:21
@törzsmókus: A keresztények nem fogadják el az evolúció tényét. Ha ő elvégezte az iskoláit, akkor szerinte volt evolúció. Ha meg nem, akkor hazudott azért, hogy elvégezhesse az iskoláit, tehát nem lehet keresztény. Akkor csak egy képmutató hazug ember, aki bármit megtesz, hogy előrébb jusson.
ép testben ép lélek 2017.04.06 09:37:01
@törzsmókus: Most megint egy olyan példát hozol, ami megmutatja, hogy mennyire káros minden vallás. Ezek a szerencsétlen katolikusok is már nem tudják hányadszor átvariálni a hülye meséjük magyarázatát, hogy megpróbálják elkerülni a teljesen nevetségessé válást. Mert folyamatosan kiderül, hogy baromságokat makognak és akkor gyorsan megpróbálnak haladni a korral. De valahogy mindig lemaradnak. :D
Freud szerint minden ember életében van egy olyan életszakasz – rendszerint fiatal korban –, amikor mindkét nemhez vonzódik. Ezzel szemben sokan vélik úgy – hetero és meleg oldalról egyaránt –, hogy biszexuális állapot valójában nem létezik. Amit pedig annak gondolunk, nem más, mint egyszerű…..
ép testben ép lélek 2016.11.21 19:43:23
@Alick: "csak nem csinálnak akkora identitást és csinnadrattát belőle, mint a teljesen homo-k. "
Vagy mint a keresztények. Ők aztán tényleg betegek. Hulladarabbal vonulnak az utcán és mindekit meg akarnak téríteni. Meg állandóan harangoznak, hogy mindenki rájuk figyeljen.
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
ép testben ép lélek 2016.11.01 20:26:13
@DFK: Akkor csinálják a 4 fal között. Miért kell ezt mások orr alá dörgölni meg felvonulgatni az utcán?
ép testben ép lélek 2016.11.03 23:25:21
@DFK: Nem tűnt fel, hogy ironizáltam? A meleg csak felvonulnak. De a keresztények egy hulladarabbal teszik ugyanezt. Na, az beteg dolog!
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
ép testben ép lélek 2016.06.30 18:57:36
@Nigella Sativa: " tegye otthon! "

@pánpéter: "Otthon, ott tessék vonaglani."

Remélem ugyanígy tiltakoztok az augusztus 20-án hulladarabbal felvonulók ellen, akik egy képzelt lényt imádnak. Tiltakozzatok ellenük is, hogy ne az utcán reklámozzák a saját meséjüket, hanem a négy fal között. És hagyják békén a 18 éven aluli gyerekeket!
ép testben ép lélek 2016.06.30 18:58:25
@BircaHang Média szerkesztősége: Remélem te is tiltakozol majd augusztusban a hulladarabos felvonulás ellen!
ép testben ép lélek 2016.06.30 19:12:52
@BircaHang Média szerkesztősége: A mesehívő lobbi társadalomrombolása nagyon súlyos probléma. Kiskorú gyerekek fejét mossák át. Lenyúlják az állami pénzeket, gyerekeket rontanak meg és sorolhatnám még.
Hadiállapothoz hasonlította az egyik kereszténydemokrata EP-képviselő a mai (március 22-ei) brüsszeli helyzetet. Reggel óta nekem is az járt a fejemben: háború van Európában. Véletlen-e, hogy épp a nagyhétre, a keresztény világ legnagyobb ünnepének nyitányára időzítették ezt a merényletet? A…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
ép testben ép lélek 2015.05.20 16:59:01
@maxval bircaman szerkesztő: Szia maxval!

Az egyház is maradhatna a templomon belül. Minden évben perverz módon felvonulnak egy hulladarabbal közterületen! Azért az elég beteg!
ép testben ép lélek 2015.05.20 17:01:19
@maxval bircaman szerkesztő: Viszont minden fogamzásgátlót használó keresztény bűnös. Muhaha.
Drága Naplóm! Ma nagyon rossz napom volt. Pisti azt mondta, hogy undorító vagyok. Nem vagyok szép, mert tele vagyok látványos szépséghibával. Kérdeztem tőle, hogy mi a baja velem, erre azt mondta, hogy szőrös az alkarom. Nyakig vörösödtem, lehülyéztem, erre megmutatta a biológia…..
ép testben ép lélek 2014.11.07 09:00:49
@mindent látó szem: Én ezért dugok 15 éveseket. Friss finom kis husik. Hmmmmm......
Szombaton, szeptember 20-án egy zágrábi téren tartottak demonstrációt a horvát állam és a Szentszék közötti Vatikáni Szerződés felmondását követelő szervezetek. Egy ellentüntető, dr. Ružica Ćavar: "Vörös bűnözők, adjatok vissza mindent az egyháznak, amit elraboltatok!"…..
ép testben ép lélek 2014.09.24 15:06:10
Az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Finnország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Szlovénia, Svájc és Svédország. Ezek azok az országok, szám…..
ép testben ép lélek 2014.07.03 10:54:11
@maxval, a gondolkodó birca: Remélem majd tiltakozol az augusztusi hulladarabos felvonulás miatt is.
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a múlt héten elég durva, sőt, megdöbbentő állításokat fogalmazott meg a színészek, dramaturgok és a színház világára vonatkozóan: egészen lefitymálóan, sőt sértően beszélt sokukról, a ledurvább azonban talán mégis az volt, hogy…..
ép testben ép lélek 2014.05.26 13:32:32
@maxval a gondolkodó birca: maxval, te majd akkor okoskodj ha a saját hulladarabos felvoulásotokat a 4 fal között csináljátok. Addig húzd meg magad szép csendben és örülj neki hogy nem verik szét a meneteteket.
ép testben ép lélek 2014.05.26 13:46:51
@maxval a gondolkodó birca: Nem keverek semmit.
Felvonultok minden évben egy emberi hulla darabjával?
Igen.
A saját dolgotokat "reklámozzátok" csoportosan közterületen?
Igen.
Pont ugyanúgy vonulgattok, mint a buzik.
Eljött az idő, Palvin Barbara levetkőzött. Persze egyelőre igen szemérmesen, de azért az olasz Marie Claire májusi számában csak kivillan a popsi, sőt, ha alaposan megnézzük a képeket, akkor itt-ott egy-egy mellbimbó is. Persze, lehet fanyalogni, hogy jaj, a gyönyörű arcú…..
ép testben ép lélek 2014.04.18 15:36:27
@Én a blogger: A pedofil a fejletlen gyerekekre bukik. 14 év felett legálisan sunázhatod a lányokat. Én egy lehetőséget sem hagyok ki. :)