Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surfer

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Összefutottunk a Tate Modern Múzeumnál, Zsuzsival gyorsan körbejártuk, a bejáratnál nem jutottunk messzebb, amikor is felröppent a tökéletes ötlet „Igyunk meg egy sört bárhol”… Így is tettünk és az első rokonszenves helyre betévedtünk, mivel az ajtóra ki volt írva, hogy…..
..
               Ma belecsöppentem valamibe, amibe mindig is akartam. Éppen Hot Rod találkozó volt… Már messziről láttam hogy ez „durva” lesz, amikor megpillantottam az első lángnyelves gépállatot. Percekkel később megérkezett Danny Zuko…..
Lassan már én is kezdek kételkedni abban, hogy vajon Ébren vagyok-e? Kedd óta valami megváltozott, beléptünk „FURA” városba, azóta csak jó dolgok történnek és minden halad abba az irányba, amit elterveztem. Az első próbanapon azonnal láttam: tökéletes ez a hely a…..
Surfer Dude, LONDONI kalandok 2013.02.28 02:59:00
..
            EGY LAZA SZERDA ESTE, GYÜLEKEZNEK.... ..
Camden Town önmagában is egy varázslatos hely a saját maga „fura” formájában: rengeteg fura ember, fura bolt, fura kocsma, az egész fura és néha meghökkentő is, de pont ez a jó benne. A biztosítási szám elintézése után elindultunk körbenézni fura világban, az első…..
  Mindig is szerettem volna egy olyan eszközt, ami megörökíti az adott pillanatot úgy, ahogy átéljük, de mivel még nem találtam fel ezért megpróbálom leírni.... Egy hely, ahová belépsz, majd azonnal magával ragad az élő zene (természetesen maximum hangerőn),…..