Regisztráció Blogot indítok
Adatok
litemininyuszika

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..
Na és mi a helyzet a két tagból álló szóösszetételekkel? Az Egybeírjuk-különírjuk 1. cikkben az egybeírásról szóló felsorolásban röviden kitértem rá, hogy amennyiben csak 2 szóból áll a szóösszetétel, akkor bármi van, arcátlan módon egybe lehet írni, akárhány…..
Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban. Akár így is kezdődhetne…..
sztahanov Life on Vista 2007.02.05 14:48:26
Most éppen itt búvópatakozunk, kísérleti Vista-telepítés formájában...
A frissítés kezdetét veszi!- A név visszaváltozott Nyuszika Portálra.- A tagline maradt úgy, mint tegnap.- A posztok frissítése folyik... :)..
Vista Ikonok 2007.02.05 15:49:00
Egyre több az ikon, és a Vista sem nyújt semmivel sem több szervezési lehetőséget az XP-hez képest, tehát nem lehet megspórolni a True Launch Bar telepítését, de ez nem most lesz.És nincs még Powertoys Vistára, hiába kerestem, pedig a Tweak UI nagyon hiányzik, borzalmasak a…..
Vista Az első kékhalál 2007.02.07 09:44:00
A Notebook Hardware Control telepítése során futottam bele az első igazán durva inkompatibilitásba, olyan kékhalált képzeljetek el, ahol még a szöveget sem tudta kiírni jól a kék képernyőre, csak krixkraxokat.Mivel a Notebook HC beépül és együtt indul a rendszerrel, reboot után…..
Hétfőn lettem pont egyhónapos nem rendszeres dohányzó. Egyelőre ezt a kifejezést használom magamra, mert aznap este lementem kártyázni és elszívtam egy doboz cigit. Mondjuk előre tudtam, hogy dohányozni fogok, úgyhogy már úgy mentem oda. Egy kocsma még túl nagy kihívás. Viszont…..
litemininyuszika 2008.01.13 12:16:57
1. próba:Felment mindenféle probléma nélkül, indításnál viszont sírt, hogy hiányzik egy nyelvi fájl... (konkrétan az a magyar volt)2. próba:Na végre most már jó...
Hát sokan nem is tudtak róla, hogy lehet ilyet. Nem kell hozzá fájlmódosításokat végezni már azonnal az XP "lelkén", az explorer.exe-n, mert könnyen hazavághatjuk a rendszert egy nem megfelelő módosítással.A StartBtn nevű progi megoldja a problémát mindenféle…..
Az indításnál azt írja ki, hogy nem találja a C:\Windows\system32\winload.exe fájlt. Az XP indításkor már kezdte is javítani a Vista partícóját. 1-1,5 óra után kész lett, a Vista viszont még mindig nem indult el. Az XP alól láttam, hogy hiányzik a Windows mappa. Nem szórakoztam…..
PDA-t kaptam karácsonyra (ASUS P535, OS: WM6).Kezdtem volna installálni a WMDC 6.1-et a Vistára:- A PDA-t csatlakoztattam az USB-kábellel- Letöltöttem és telepítettem a WMDC 6.1-es verzióját (a poszt írásakor ez volt a legfrisebb).A telepítés végén nyoma se volt a WMDC 6.1-nek vagy a…..
Nemrég telepítettem fel a Vistát, és egy kis játékra vágytam. Köztudott, hogy Vista alatt korántsem olyan jól futnak a játékok, mint XP alatt. A Re-Volt telepítője kicsit megzavart:System Requirements:OS: Windows 95/98 (it will not works on NT)Na de az XP is NT - arra máskor is…..
macskák 2007.02.11 14:25:00
szia napló!SZERINTEM EZT MÉG EL LEHET OLVASNI.Úgy hogy most nem irok semmit...
litemininyuszika 2007.12.18 19:40:39