Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mortyr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
mortyr 2008.01.29 20:27:11
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
mortyr 2007.12.23 22:33:31
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..