Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészáros Zoltán

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint levelet kaptam egy séftől, szeretem, ha segíthetek a prábeszéd kialakításában ilyen módon is, hiszen ők interjúkban nem nagyon mondhatják el szabadon a gondolataikat, mindig arra is kell gondolniuk, hogy mit szól hozzá a főnök, a tulajdonos, a potenciális vendég. Akinek ugye mindig igaza van.…..
Befejezte. Bedobta a törölközőt. Kilehelte a lelkét. Pár napja a veszprémi Decanter Bisztró egy teltházas búcsúval szögre akasztotta a kötényt, sutba vágta a drekót. A búcsúparti meghívójában egy családi kisvendéglő újranyitásának ígérete szerepelt. A veszprémi Tűztorony lábánál évtizedek óta…..
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
Rocknrolla' Lazarus 2016.01.14 14:48:03
Look up here, I’m in heavenI’ve got scars that can’t be seenI’ve got drama that can’t be stolenEverybody knows me knowLook up here man, I’m in dangerI’ve got nothing left to loseThis way or no wayYou know I’ll be freeJust like that bluebirdOh I’ll be freeDavid Bowie - LazarusA szüleim 1980-ban,…..
Rocknrolla' Terminál 2015.01.08 20:56:33
Nagy hodályban lenni nem jó. Hidegben, nagy hodályban ülni még rosszabb. Márpedig a (Design) Terminál ezzel indított a mai januári kis ebédünkkor. A lábam kifejezetten fázott, pedig annál kevésbé utálok jobban bármit. Olvastam is a helyről, dolgunk is épp erre volt, és kellően…..
Rocknrolla' Netadó 2014.10.26 11:25:53
Nem tartozom azok közé, akik adóellenesek. Nem kedvelem azt sem, amikor az adóztatás kérdése bekerül a honi politika arénájába, és az ottani vérmérséklettől, pártállástól fűggően törnek felette lándzsát így vagy úgy. Az internetadóra mégis kiakadt a barométer.…..
Rocknrolla' Veszprém gasztro 2014.06.29 12:04:38
Mi nem voltunk étterembe járó család. Szüleim vegyészmérnökök, ide jártak egyetemre, és onnan is mentek nyugdíjba, amolyan tipikus veszprémi „vegyész” történet a miénk is. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy gyerekkoromban hányszor voltunk étteremben. Több évtized után…..
Rocknrolla' Hajsza 2014.02.02 20:08:05
A Niki Lauda és James Hunt 1976-os csatáját bemutató, kiváló film végén van egy érdekes jelenet. Miután Hunt kiélezett, elképesztő csatában, az életét is kockára téve egyetlen ponttal megnyeri a világbajnokságot az abban az évben autójában bennégő, életét és a…..
Pedig féltem ettől a koncerttől. Somló finoman szólva is leharcoltnak tűnt a Voice-ban, Presser-t is hallottam párszor az utóbbi években, és noha az Ő színpadi jelenléte az egyik legsúlyosabb a generációjában, a hangja nem volt túl meggyőző. Valahogy attól tartottam, hogy…..
Rocknrolla' Káli (ék) kövek 2013.02.17 15:16:39
Másodszor jártam a Káli medence egyik ékkövének tartott Köveskálon, mindjárt annak két nagynevű éttermében is. A Kővirágban pár éve már jártam, akkor gyanútlanul még asztalt sem foglalva, este betoppanva szembesültem azzal, hogy telt-ház van, nincs asztal. A pincér akkor…..