Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firefly84

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
Firefly84 2011.09.06 10:42:00
@Balt: súlyos tévedésben vagy. Lehet, hogy tíz éve harmatgyenge utánzata volt, de ma már nem. Hozzáállásban, stílusban teljesen más kocsma, ráadásul nekem külön tetszik, hogy nem keverik össze a véleményüket a tényekkel. Az általános cuccok mellett a kiemelt témákban is másra fókuszálnak - itt a "terror biciklije", a poénkodás és a tech kiemelt, ott a filmek, a csillagászat, foci és a filmek.
Amúgy meg ezt elnézve, nem hinném, hogy rá lennének utalva Tótára, vagy bármelyik indexesre.
trends.google.com/websites?q=index.hu%2C+origo.hu&geo=all&date=all&sort=0
Nem is értem hogy illene ő oda. Sehogy?
no emisszió Stresszteszt, rajtunk 2011.08.02 06:41:06
Igaztalanul vádolják sokan azzal a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget és a mögötte álló kormányokat, hogy a japán atomkatasztrófa után elvégzett úgynevezett stressztesztek nem érnek semmit, és nem lehet belőlük komoly következtetéseket levonni. Nekem viszont kifejezett…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Firefly84 2011.03.20 19:28:43
@is: legyen akkor csóró? Azt vágod, hogy kapitalizmus van? A szocializmusban volt róla szó, hogy a melós többet ér, mint a nemes. De valahogy a magyar nép mégsem szerette meg azt a rendszert. Váltottunk, itt meg a politikus nem szokott csóró lenni, de nem is ígértek ilyet. Én értem amit mondasz, de az mesevilág (amúgy túl sok hajléktalan egyetemi tanárt sem láttam még).
Más: aki a saját szinthez mérten tényleg semmit sem ér el (kinek mi a fontos és mi a szint: munka, karrier, boldogság, család stb.), az legyen büszke magára?
Ez a post eredetileg az Opera 10.50-es verziója miatt született meg. Azóta a hibák nagy részét javították, viszont köszönhetően a blog segítőkész olvasóinak újabb hibákra derült fény, amelyeket itt gyűjtünk össze. Fontos megjegyezni, hogy ennyi hiba minden szoftverben van, ha…..
Ez a poszt elsősorban nem arról szól, hogy lehessen-e dohányozni a vonatokon. Hanem ettől kvázi függetlenül arról, hogy hogyan hoz döntést ebben a kérdésben a MÁV Start, illetve hogy hogyan változtatja meg a döntését túl későn, majd hogyan válaszol a MÁV a sajtónak egy erre…..
Firefly84 2010.01.24 22:45:28
@shipwreck: Nem vagyok hülye, tudom hogy káros az egészségre, és pár évtized múlva szivacs lehet. (mondjuk pont ezért nem is tervezem még pár évtizedig, vagy évig folytatni). De nem is arra reagáltam, hogy mi lehet később, hanem hogy mi van most.
Mint ahogy megértem azt is, hogy sok embert zavar a dohányzás, és ezért is nem cigizek a kocsikban, zárt terekben, vendéglőben, gyerekek mellett stb.
Viszont van a nemdohányzóknak egy rétege, aki sikoltozva üvöltözik a témáról folyamatosan, akkor is ha nem kéne, hatalmas bárdot lobogtatva, miközben én meg kíváncsi lennék arra, hogyha az ő életvitelük, szokásaik kerülnének terítékre, akkor vajon mondhatnám-e, hogy "bocs, de erre az én TB-mből ne."
Talán legtöbbetek ismeri már az Opera közösségi oldalát, a My Opera-t. Itt - a többi ilyen jellegű oldalhoz hasonlóan - lehetőséged van saját blogot írni, fotókat megosztani vagy éppen fórumokban beszélgetni. A My Opera tagság annyiban különleges, hogy nem kell ahhoz blogger…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Firefly84 2008.11.19 14:23:07
Elnézést, ha FerikE nem TW-nek írta, de ha igen: ez a post mitől korrekt liberális álláspont?:D
Úgy egyáltalán a cikkhez: szoktam járni meccsekre, és tudom, hogy a fociszurkolók keménymagja nem feltétlenül ártatlan bárányka. Na de akkor ami történt, máris jogos? Szal ha valaki énekelgeti, hogy "vesszen Tiranon", annál már teljesen oké, hogy a szlovák rohamrendőrök hülyére verik?
Ezt a blogot olvasva valahogy úgy látszik, mintha mindig mindenért a magyarok lennének a hibásak. És hogy a konzervatív, vagy mit tudom én milyen részen lévő embereknek soha, még véletlenül sincs igaza. Nem kétlem, hogy kitermeltük mi a magunk hülyéit, na de mi lenne, ha egyszer nem ezt emelnéd ki? Olyan nehéz lenne elfogadni, hogy per-pill van egy olyan ország, ahol még több az idióta, és mostanában egyszerűen köcsögök velünk, akár ok nélkül is? És hogy ezért talán nem kéne őket ünnepelni? Idejön egy ember semlegesen, se „Szent Korona”, se valami „SZDSZ”-es jelkép nincs a falán, elolvassa az írásod, aztán ettől a pofontól, ami itt fogadja, elindul a másik irányba, még ha az se tetszik teljesen neki. Mert ilyen írásokkal nem fogsz embereket szerezni az ügyednek/ügyeteknek, csak veszíteni, pedig veletek egyetértő emberekkel már sztem most is elég szarul álltok.
Gratu TW, nagyon régóta olvaslak, anno én is, meg még jó pár ismerősöm is itta a szavaidat, kis túlzással te voltál az írói meg megmondói példaképünk. De az évek alatt sikerült elérned azt, hogy ugyanolyan szélsőséges, kiszámítható, mindig mindenből ugyanazt kihozni akaró emberke légy, mint amilyenek mondjuk a kuruc szerkesztői (azzal a különbséggel, hogy ők nem egy toleranciát, meg a másik hülyeségének elviselését hirdető eszme mögé álltak be, mint te).
Ha történik valami az országban, vagy a határon kívül és érintettek benne a magyarok, meg a kisebbségek/csoportok, emelje már fel a kezét az, aki nem tudja, hogy mit fog róla írni a kuruc (minden buzi rohadt buzi), meg mit fog írni TW (mindenki buzi, akit zavar, hogy ott valaki a seggében egy kereszttel csápol). Van ilyen? És ez minőség?
No, utolsó körben pedig nézzük, mennyire szabad ide kritikát firkantani.