Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mokushok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, hogy indulás előtt ráfüggtem a netre és megpróbáltam elérhető távolságon belül wake-elési lehetőséget találni. Ha jól emlékszem, Pekinghez a legközelebb 4000km-re találtam pályát. Szeretem az elemeket, de nem annyira, hogy ennyit utazzak egy kicker-ért, vagy…..
Mokushok 2013.04.28 12:18:50
Amióta kijöttünk, még nem csaptunk oda egyszer sem. Se rendesen, se sehogy. Persze volt épp elég újdonság, jelenleg is eléggé az elején tartunk a dolgoknak, de azért egyre jobban belakjuk az új kis életünket. Valószínüleg éppen ezért egy ideje fel-feljön a téma, hogy menjünk…..
Az elmúlt időszak picit esemény és élménydúsra sikeredett, úgyhogy sajnos a blogolás egy csöppet elhanyagolódott (mea culpa), nademostaztán... ;) Kezdjük az elején, aztán esélyes hogy őskáoszba fullad az időrendiség, de ügyesek vagytok, összerakjátok majd a képet,…..
Pekingidiódák Ni Hao! 2013.02.21 11:19:21
Nem tűntünk el, és nem is a legkisebb szobában töltjük napjainkat szerencsére (még), hanem sikerült életünk első igazi jetlag élményét 100%ban, teljes egészében kiélvezni. Miután nagyjából belaktuk átmeneti szállásunkat és felfedeztük a környező utcákat, szembesültünk…..
Pekingidiódák T-1 2013.02.17 04:26:31
Hogy az időrendiség stimmeljen, kezdjük a tegnappal. Bár szerintem időarányosan folyamatosan jól álltunk, TT (TavasziTekercs) szemében nem feltétlenül láttam a megszokott határtalan nyugalmat... Persze végeztünk is az utolsó utáni pillanatban, azt hiszem ezen nem lepődtök meg :)…..