Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tofu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a hazai blogokon tavaly ősszel jelentek meg az első beszámolók egy suttyomban piacra dobott új soproni sörről, a Homár szomszéd kisboltjába csak mostanában költözött be a Hülye Nevek 2007/2008-as Ligájának jeles versenyzője, a Fekete Démon. Igazából beszívva sem tűnhet…..
tofu 2008.03.25 08:22:55
Mindig is nagy csodálói voltunk a Szentkirályi ásványvíz ügyes PR-nyomulásának. A cuccot egy ügyesen a köztudatba bedobott, amúgy ki tudja mennyit érő nemzetközi díj tette ismertté, mostanra meg akkorák lettek, hogy a legújabb kampányukat egy nemzetközi A és egy nemzetközi Q…..
A nem szabvány üvegeket sosem fogadta el az üvegvisszaváltó, azokat most már jóérzésű ember a szelektívbe hajítja, de olyat még nem hallottunk, hogy a címke miatt ne vennék be az egyébként eukonform palackot. Aki tud valami közelebbit, szóljon nekünk, addig  lövöldözünk…..
Szeretnék nevezni a WC-felirat versenyben a leghagymázasabb kategóriában. Székesfehérváron löttem minap, az állatkórház melletti állatkereskedés férfivécéjében. üdv: piquod Rákként mi is azt kérdezzük, szoldárisan: MIÉRT KELL A KAGYLÓRA ÁLLNI???? Ez amúgy ismét csak egy…..
A Homár visszajött az egyhetes, "edzőtábor gyermekekkel" típusú ausztriai álomsnowboardozásról, telve jókedvvel, és mibe akadt azonnal: minden idők legleleplezőbb posztanyagába. Örök hálám J.-nek, aki hihetetlenül becses fotókat készített a Helyen, Ahol Lakat T.…..
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..