Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszicholand

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kambodzsából a vietnámi Phu Quoc sziget felé vettük az irányt. A Vietnam Airlines-nál foglaltunk, és sajnos csak átszállós lehetőség volt (Ho Chi Minh-ben volt a tranzit), kihasználatlanság miatt ugyanis megszűnt egy ideje a közvetlen Siem Reap - Phu Quoc járat, pedig milyen jó (és vízum szempontból…..
Pszicholand 2017.04.05 08:50:33
"Délkelet-Ázsia olyan, mint egy függőség" - mondta nekem valaki, akivel pár hete Kambodzsában ismerkedtem meg. Először csak jót mosolyogtam ezen, de belegondolva, nem kevés igazság van ebben a megállapításban. Annyi látnivaló van itt, annyi csodálatos ország, olyan zseniális kaják, és annyi jófej…..
Pszicholand 2017.03.13 11:47:04
@NagyVonalakban: nagyvonalakban megfogtad a blogbejegyzés lényegét :-D
@wanderlust13: hol vannak a képek a posztból?! Pl. a gyógyszerek csoportképe, a bepakolás végeredménye büszke szelfivel ésatöbbi ;-)
Szomorú, szürke kockaház a pompás V. kerület közepén. Mesél. Nem volt mindig ilyen szürke az épület, ami a Weiss család megrendelésére, Kozma Lajos tervei szerint épült 1934-ben, Pollack Mihály régi házának alapjaira, hogy ifjabb Weiss Gyula építőipari…..
Na szép jó napot Mindenkinek, tudom-tudom, bocsánat, eltűntem, csak jövök-megyek állandóan, amikor meg nem, akkor depressziós vagyok az ŐSZ miatt ami itt van... szerintem egy kezemen meg tudom számolni hány melegebb nap volt itt, mióta kijöttem, és ez egy olyan embernek, akinek…..
Sziasztok! Gyors kérdés ... van-é ennek a blognak értelme, olvassátok-e, folytassam-e?  Ha vasárnapig 13-nál kevesebben válaszoltok/kommenteltek erre a kérdésre, akkor a blogot érdeklődés hiányában felfüggesztem. :) Btw, remélem Mindenki sikeresen átvészelte a tegnapot;…..