Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énpicipónim68

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél azt szerette volna megkérdezni a Digitől, hogy ha napokig nincs jel a tévéjében, akkor ugye azért nem kell fizetnie. A robotok előbb azt válaszolták, hogy 72 órán belül válaszolnak neki a humanoidok, aztán legközelebb már azt írták, hogy majd 30 napon belül mondanak…..
Olgát kicsit zavarták az este érkező üzenetek a Vodafone-tól, amiben egy nemlétező tartozást szerettek volna  befizettetni vele. Az ügyintéző nem látott bele a számlázásba, de azt javasolta, fizessen, aztán majd jóváírják, ha mégsem kellett volna. Valószínűleg tévesen…..
Még a személyzet sem fogta fel, hogy az áprilisi nyár miatt már mennének az emberek a víz mellé, ezért a nap közepén, délután 2-kor hívtak ki két szippantós autót a legnagyobb medencéhez. Naiv strandolók egy órán át élvezhették az előadást: Fantasztikus élményben…..
énpicipónim68 2013.05.02 13:39:00
@rug82: " Mondanom sem kell, mindenki elmenekült arról a partszakaszról"

Szerintem elment ő onnan, de aki ismeri a Dagályt az tudja hogy egy eléggé egybe nyitott rész, szóval kb el kellett volna hagynia a strand területét hogy ne halljon egy munkában lévő szennyvíztisztító autót..

Nem köll legközelebb odamenni van még pár strand pöstön és környékén.
énpicipónim68 2013.05.02 13:44:12
@rug82: Ja bocs nem neked ment, egyel lejjebb : )
Ágnesék négyen akartak beköltözni egy 2 fős szobába, ami elől határozottan elzárkózott a szálloda Silver Apartman Club Hotel, bár a gyereknek nem kértek pótágyat se. Mert amúgy az oldaluk szerint 3300 forint egy pótágy, 6 éves korú gyerekig meg csak a fele: Egy üdülési jog…..
Jó, nem szülni a szó schwarzeneggeri értelmében, csak meg akarták tapasztalni, milyen fájdalommal jár valójában a szülés. Igen, tudjuk, hogy ez így fából vaskarika, mert a férfiak egészen pontosan nem fogják tudni, milyen érzés is egy 3,5 kilós gyereket világra hozni, de a…..
Attila hátrányosan megkülönböztetve érzi magát, amiért a Cinema City összes mozija közül egyedül a Mammutban emelte meg a jegyárakat 15%-kal: Érdekes, egyben felháborító dolgot fedeztem fel, s gondolom nem vagyok egyedül. A Cinema City, amely egyébként csaknem monopol…..