Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betti2B

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megkért egy közeli horgásztársam, ismerősöm, hogy levelét hozzam nyilvánosságra. Nem szoktam ilyet tenni, de most – mivel közérdekű problémáról lehet szó – kivételt tettem. Tisztelt cégvezetés! Mint rendszeresen Balatonon horgászó helyi lakos, panasszal szeretnék…..
Hozzávalók: májkrém, kenyér, zöldségek, vízpart. Bátran fogjunk néhány szelet kenyeret. Ízlésünknek megfelelően kenjük meg májkrémmel. A zöldségeket ugyancsak ízlésünknek megfelelően vágjuk kockára, téglalapra, ahogy tetszik. Nyugodtan ízesítsük be őket…..
Egy jó mozi vagy színház, utána vacsora egy jó helyen, egy csokor virág – ezek egy átlagos, jól sikerült randi bevett kellékei. Aki ezt kevesli, az nem kevés pénzért még ennél is jobban lenyűgözheti szíve választottját – már ha azt éppen egy közel 12 millióba kerülő…..
FishTechnics Rábai fogások 2007.06.04 06:58:00
A Rábát érintő, már hat éve húzódó vízszennyezés ellenére az elmúlt időszakbl az alábbi rekordlistás halak kerültek elő a folyóból, bizonyítandó, hogy mindenféle beleengedett moslék ellenére még mindig kiváló horgászvíz. Sajnos mindkettő a konyhán végezte... Dancsecs…..
Betti2B 2013.06.27 08:32:33
@Kuku: Na most várjál, akkor ez kecsege, vagy tok??? én őszintén megmondom szégyen-nem szégyen- halvány fogalmam sincs a különbséget illetően...
Májusi vasárnapon érkeztük a tóra, az időjárás pont ideális volt a horgászathoz. A kilences és a tízes számú bojlis horgászhelyeket foglaltuk le, helysorsolást igazságos bothúzásal vittük végbe, ennek a szerencsés nyertese Áki volt, Ő választott először hol kíván…..
Betti2B 2013.06.08 14:02:49
@Willyfog67: Hát láttad? Köszönöm. Megtisztelsz :)
Gyanús is volt nekem, mert olvastam, hogy Desedán van Szári István emlékverseny, talán Édesapád volt Szári István? A rigót imádtam egész héten!!!
Pelsológia A kertek alatt 2013.06.02 18:27:02
Kora reggel szép volt a víz, ám valamiért nem volt kedvem pecázni. Kisétáltam a mólóra, rövid kis pergető pecámmal és egy popperrel felszerelkezve. A móló derekánál ívott a küsz a külső oldalon; egy-egy kósza balin kaffantott néhanapján közéjük, de nem bírtam becsapni…..
Betti2B 2013.06.03 16:03:13
@Bojlika: Ezzel én is pont így vagyok!!

(Szívem szerint egyesével köszönném meg az összes bejegyzést, de nem akarom ilyenekkel szétoffolni Willy összes posztját, szóval ezúton köszönöm mindet!!! Azokat is amik ezután jönnek!) :-)
Azt tartja a mondás: jóból is megárt a sok. Hát még a rosszból! Persze, mi a jó és mi a rossz, ez nézőpont kérdése, az viszont nem, hogy miért éppen 110 cm a tó felső szabályozási szintje. A jó a csapadék, és ez lassan kezd megártani, a rossz pedig az, hogy továbbra is téli…..
Betti2B 2013.04.05 10:23:38
@steveolson: annak is tudnia kellett volna a löszfal alá/felé építés kockázatairól, aki anno kiadta a építési engedélyt ezen területekre.

Na de tényleg jövőhéttől melegedés lesz,
halmegindulással, kezdem is az irigykedést!
:-)
Kissé későn, öt órakor értem haza. Mivel hamarosan nyakunkon a tél, ezért úgy döntöttem: vacsora után leporlom a rezgőspicces pecáimat. A nyárról megmaradt horgok közül csak az egyiket cseréltem le. A rövidebb, 3,6-as pálca végszerelékén maradt a 8-as, vastag húsú horog.…..
Betti2B 2013.03.12 22:08:02
@Willyfog67: Ettől szebb karikakeszeg méretjelzőt sosem hallottam. Ma többször is eszembe jutott!
Betti2B 2013.03.12 07:45:53
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..