Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magica

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Magica 2018.06.10 12:59:39
@desw: volt mivel parom panikbeteg, tisztaban volt vele, hogy ez panikroham. Azota is van. Csak mostmar csomo minden mast is szedek melle. Es vizsgalgatnak jobbra balra
Magica 2018.06.10 13:03:00
@Braincelle: az a haziorvos volt aki az izomlazitot irta fel
Én kutyásként ugyan nehezen tudom elképzelni, hogy egy gazda kiábránduljon Fickóból, mert kiderül, hogy csak 2/3 rész vizsla, vagy utcára tegye Muffint, amikor a cuki kölyökwestie-ből szexi falusi vegyesvágott cseperedik, de gondolom, aki sok pénzt hajlandó adni egy kutyáért, miközben tele vannak a…..
Magica 2016.08.26 14:18:07
@FelhasználónévemailURL: Megis kaptunk hozza szerzodest, megis meg tudtuk tekinteni a szuloket, a kutyait ugy tartotta, h en is elszegyelltem magam, es nem 30 ezerbe kerult. Tehat akkor hanyadan is allunk? Ki a tenyeszto meg a szaporito? :-)
Magica 2016.08.26 14:31:15
@atpijkamo116: dolgoztam 1 evet allatkorhazban. Ne tudd meg mennyi idiota letezik a vilagon aki ugyulubugyuluzi a 80 kilos moszkvai orkutyat, es gyakorlatilag a kutya setaltatja ot mert szarik a fejere magasrol az allata. En nem tagadom le, mi is nagyon szeretjuk Hannibal Lectert,(az a neve igen a torzskonyves is csak meg van hozza szep nemet vezeteknev :D ) de azert tudja, hogy hol a helye.
Magica 2016.08.26 14:33:02
@FelhasználónévemailURL: mondta a telefonban, h vigyuk le Csemore a kutyat, es visszaadja a penzt. A masodik napi infuzion. Meg anyam is rakerdezett, h tenyleg vetessuk le az infuziorol? Es mondta, h igen. Akkor dontottuk el, h kiskutya tuti meggyogyul, mi meg kifizetjuk, aztan majd kezdunk valamit jogilag. Gyanitom agyonutotte volna. Pedig ritka szep kis satan lett belole :)
Eleve bosszntó, ha meg még pénzbe is kerül, akkor az utasból pláne könnyen előbőjik a sárkány egy repülőjárat átvariálásakor, és sajnos még csak nem is feltétlenül jöhet ki nullára belőle. Kivédhetetlen szitunak tűnő helyzet következik. Kedves Homár! engem a Wizzair többszörösen kiakasztott.…..
Magica 2016.08.03 13:09:01
3 evig dolgoztam a repteren. Ha egy mod van ra, Wizzel soha. Mi most rakenyszerulunk, 31-en utazunk Sziciliaba, es azert az egyert nem Alitaliaval megyunk, mert ok 45 percet hagynak a csatlakozasra Romaban, ami az Alitalia ismereteben finoman szolva is edeskeves, mert altalaban tortenik valami, es a zsir uj checkineseket imadjak szadizni az Alitaliaval. Igy meg van 5 orank, 1re ott a Wizz Romaban FCO-n, es a Ryan este 6kor indul tovabb Palermoba. Meg ha be is kesik a jarat, akkor is van idonk kenyelmesen. Jollehet, egy fapad utazast nem fel evvel elotte kell lefoglalni, ok nem vallalnak semmilyen felelosseget, es epp ezert olyan olcso. Sot, megkockaztatom, hogy fapaddal csak a nepszeru es zsufolt utvonalakon erdemes menni, mert azon altalaban nem valtoztatnak. Pl. Adott esetben egy BUD-FCO-n. Malmo mar neccesebb, a Ryanair pl 2 eve egyik naprol a masikra szuntette meg a finn jaratat. Fapaddal ha 2 honappal utazas elott veszed meg, meg az se biztos, olyan 31 nappal elotte kell megvenni, mert 30 nappal jaratindulas elott epitik fel a jaratot, az mar 99%, hogy ugy marad ha mar be tudsz ra checkolni.
BTW: Nem ertem a sok posztot arrol, hogy jaj de nehez a check-in. Es most mint utas mondom, nem ex kollega. Soha eletemben nem utaztam egyik fapadossal sem ezelott, meg a weblapjukat sem neztem meg, a repterrol meg egesz mashogy nez ki a checkin rendszer mint innen kintrol ugye.... viszont 3 perc alatt be lehet csekkolni mindkettore. Tenyleg annyi volt. Kicsit elgondolkoztam, h azok akik itt nyavognak olvasni nem tudnak, vagy funkcionalis analfabetak....? :D
István Galaxy S6-osán klittyog a gomb, ami nem tűnik őrült nagy problémának, de egy több, mint 200 ezres telefonban tényleg ne klittyogjon már semmi. A szerviz szerint viszont ez egy ilyen Samsung - ami mondjuk igaznak is tűnik, mert nem kellett különösebben feltúrni a netet sem a…..
Igazi időt csak Gil ötödik napján tudtunk egymással tölteni. Szerdától folyamatosan találkozói és vacsorái voltak. Az egyik konferenciavendég szervezett neki minden napra és estére programot. Volt olyan nap, hogy nem is találkoztunk. Ha ez egy igazi couchsurfing hostolás lett volna,…..