Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kimelkedő tudósok DNS-ét vizsgálva keresi a választ az Einstein-projekt arra, hogy kimutatható-e a génekből a matematikai tehetség. „Kutatásunk célja, hogy megértsük az absztrakt matematikai gondolkodás genetikai alapjait. Jelenleg DNS-mintákat gyűjtünk az elméleti fizika és a matematika…..
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
A magyar rendőrség ismét és sokadszorra bebizonyította, hogy számára a jogállami normák lényegtelenek, az alkotmányos szabadságjogokat akár egy őrmester is bármikor felül űberelheti. Az indexen olvastam a napokban, hogy a rendőrök hosszasan vegzálták, megbírságolták és…..
Gusi 2013.09.18 10:12:27
@abcdrajtamkezdé: Megnéztem az új Btk.-t. Nem lettem boldogabb. Ennyi erővel azt is odaírhatták volna a törvénybe: "Akinek nem tetszik a képe az terrorista és életfogytiglanig fog ülni, aki a haverom azt pedig felmenthetjük és punktum!".

Lásd: "a hivatalos személy vagy közfeladatot ellátó személy támogatója elleni erőszak". Ha egy tolvajt rajtakapsz és ezt elszólja, hogy "de én segítettem a szemetet szedni" máris terrorista leszel. Gratulálok a törvényhozóknak. Terroristák, mert megfélemlítettek! Csukják le az összeset életfogytig!
Rájöttem! Televízió 2009.07.28 10:43:00
A modern ember életéhez évtizedek óta hozzátartozik a televízió. Régen, még az átkosban csak két csatorna volt (1-es és 2-es), és hétfőnként nem volt adás. Ma viszont már a kábelnek és a műholdaknak köszönhetően sok-sok magyar és külföldi adó közül válogathat az…..
Gusi 2009.07.28 13:12:24
@scarletta: Nade kérlek ! Hát Te is tudod milyen jól esik...:)
Gusi 2009.07.28 13:15:19
@edz nörsz sincs: Köszi szépen a lehetőséget, de nem élek vele. Semmi értelmét nem látom annak, hogy egy probléma felvetése okán összegyűlt emberek közé álljak és egymást marjuk mert valakinek kicsit jobbra vagy balra húz a szíve.
Pedig mindenki érzi hogyan lehetne jobb.
Hajrá Magyarok !
Gusi 2009.07.28 13:22:42
@edz nörsz sincs: Hogy szakadt volna anyádba a fejed. Naszóval nem állok le Veled vitázni, mert legyőzöl a butasági rutinoddal. És örülök, hogy ismét találkoztam egy emberrel aki ilyen jól törődik embertársai jövőjével, lelkével. Remélem gyerekeid is hasonlóan tesznek Veled. Puszi mindenhova :)