Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stofix

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Flickr/ Chris Devers A kormányváltó szövetség az elmúlt hónapokban hatalmas nyomás alá helyzete a közvéleményt, megpróbálva kikényszeríteni, hogy általánossá váljon a végveszély érzete a társadalomban. A választások éjszakáján a megsemmisítő vereségre…..
Stofix 2014.04.15 23:08:39
De azért vannak még örömteli fejlemények,például a vasárnapi beszédében Gyurcsány is rendet ígért.
Hogy ez miért fontos?
Félreértések elkerülése végett közölni szeretném,hogy keresztény vagyok de az állam és az egyház teljes különválasztását támogatom,keményen szekuláris államot,az egyházaknak egy fillér állami támogatást se,állami iskolákból a papokat kitiltani,ez a minimum.Optimális estben még az egyházi iskolákat is államosítanám.Továbbá legyen újra Kossuth címer azt az átkos koronát meg vigyék el a parlamentből,bánom is én hova csak tüntessék el vagy olvasszák be vagy törjék össze és a darabjait dobják a Dunába.
Ezeket azért tartottam fontosnak közölni,nehogy jobbikosnak nézzenek.
Szóval rátérnék a lényegre.
Először is:CIGÁNYBŰNÖZÉS VAN!!!!!!!!
Ez nem rasszizmus ez tény.Ha rasszizmus volna akkor Kádár János is rasszista lett volna mert abban a rendszerben kriminológiai kategória volt a cigánybűnözés.
Mielőtt még TGM közbevágna:)igen tisztában vagyok vele milyen igazságtalan a kapitalizmus,megértem a szegényeket,sajnálom őket,el tudom képzelnimilyen iszonyatos lehet az életük.
Csak az a baj,hogy például a borsodi cigányok nem a rózsadombra mennek lopni,hanem a szomszéd-szintén nagyon szegény-magyarnak lopják el az utolsó tyúkját is.Ez így nem jól van.
Továbbá azokra az elképesztően bestiális,szadista bűncselekményekre amiket cigányok elkövetnek nem lehet mentség a szegénység.18 éves lány felgyújtása,80 éves néni megerőszakolása és feldarabolása már annyira embertelen és gonosz,hogy valamit tenni kell de sürgősen mert ha mi nem teszünk akkor a Jobbik fog tenni valami még rosszabbat.
kerdem Mert segíteni jó 2013.06.12 16:12:41
Személyes élménybeszámoló a homokzsákok mellől. Szerencsére közvetlen közelről vehettem, részt az árvízi védekezésben. Homokzsákok, pakolás, vízelvezetés, állványépítés, hogy a fal ne dőljön be. Többször mentem barátokkal, munkatársakkal. Mindenhol megfigyeltem egy…..
Megvolt, hát ez is. Túl vagyunk rajta. Szörnyű, hogy ez kell, írjam a Nemzeti Összetartozás Napjáról, de mit tegyek, ha így érzem? Mert, ami Magyarországon idén június 4-én történt, azt átélni, megélni nem lehetett – azon csak túllenni lehet. És nem csak az barackfás dal…..
Jobbegyenes A multikulti vége 2013.05.30 13:52:19
Svédországban tüzek gyúltak. Talán pont a svédek számára meglepő, de akik nyitott szemmel járnak, nem pedig a liberális média píszí véleményrovatainak übertoleráns "merjük feladni magunk" világából tájékozódnak, már kevésbé az. Európa saját ellenálló képességét…..
Stofix 2013.05.31 12:34:11
Magyarországon családonként 1,3 gyerek születik ezért népességcsökkenés van,ahhoz,hogy a népesség állandó legyen legalább 2 vagy több gyerek kéne családonként.
Ha nem engedünk be külföldieket,akkor mégis ki fog itt 30 év múlva dolgozni?
Ki fogja a mi nyugdíjunkat megtermelni?
Mi lesz akkor itt szerintetek 31,40,50 év múlva?
Tudom én,hogy jól hangzik ez a demagógia,hogy "idegenek haza",csak az a baj,hogy a gyakorlatban nem működik.Ma a világ nyitott és a multikultúra felé tart,ha Magyarország bezárkózik elveszett.Amelyik ország nem tud haladni az elveszett.
A Svédországi eseményekről meg annyit,hogy elszigetelt esetről van szó.Azt nem mondják be a hírekbe,hogy több millió bevándorló milyen keményen dolgozik nyugat Európában,mert annak nincs hírértéke.Csak az ilyen esetekről tájékoztatnak,ezért aki nem ismeri a helyzetet hajlamos azt hinni,hogy "a bevándorló az olyan,hogy éjjel nappal randalírozik,mindegyik kivétel nélkül",pedig nem.Én éltem egy ideig külföldön,sokat ismerek közülük,az arabok nagyon rendesek,mindig segítenek a szegényeken,adnak pénzt a koldusnak stb.A fehér hajléktalanoknak ők segítenek,mert színes bőrű hajléktalan az szinte nincs is,ők elmennek ilyen "foglalt házba",szervezettek segítik egymást.
Jó lenne bevezetni a saria törvényeket a bevándorlók lakta területeken,akkor rend lenne.Iránban meg az iszlám országokban sem randalíroznak érthető okokból.Sokkal jobb lenne,ha a bevándorlók a saját törvényeik szerint ítélkeznének a bűnözők felett és ők tartanának rendet egymás között.
  „És az én fajom? Én nem félhetek a fajomért!? Az én fajom nem szenvedett eleget?!”/Szabó Dezső/ Magyarnak lenni, ez jelent valami állandó édes-bús állapotot is, a folyamatos bizakodást és a minduntalan megcsalatást, a bizodalmat az egyszerű szavakban és a gyors,…..
Jobbegyenes Az elszabadulás napja 2013.04.04 11:33:53
Nagyvonalúak leszünk, és április 4-ét a magyar antifasiszta tömbnek ajánljuk. Ennek jegyében kicsit körbenéztünk a magyar antifasiszták, demokraták és felszabadulás-hívők Facebook-adatlapján, ami annyira megihletett minket, hogy most saját, szerény eszközünkkel szeretnénk…..
Stofix 2013.04.05 13:20:16
Ezt a mandineren írtam,bemásolom ide.
Akár tetszik,akár nem én igenis felszabadulásnak tartom április 4.-ét.Szomorú,hogy ma nincsen erről hivatalos állami megemlékezés.Európa más országaiban mindenütt nemzeti ünnep a fasizmus fölötti győzelem napja,csak nálunk nem.
Előre leszögezem,hogy nem vagyok kommunista és nincsenek a családomban zsidók,de a szovjetek felszabadítottak minket magyarokat.Az más kérdés,hogy utána megszálltak.A fasizmus és a kommunizmus közül a kommunizmus volt a kisebb rossz mert a fasiszták robbantották ki a háborút a kommunizmus pedig alapvetően egy békés humanista ideológia csak a megvalósítása közben történtek súlyos hibák.
Úgy gondolom,hogy a felszabadulás után a szovjeteknek rögtön ki kellett volna vonulniuk,sajnos ezt csak igen sokára tették meg.Az 56-os forradalom leverését én is elítélem.A felszabadítók is követtek el túlkapásokat,de nekünk azokra a hősökre kell emlékeznünk akik meghaltak a szabadságunkért,Akik pedig meghaltak azok nem követhettek el bűnt.
Kiegészítés:
Amiket itt leírsz rossz dolgokat-nemi erőszakok,stb-azokat élő emberek követték el.Ahogy már kifejtettem én az elesett szovjet hősökre emlékezek hálával,akik életüket adták a szabadságunkért,nem azokról akik később a megszállók lettek.Aki meghaltak,azok nem fosztogattak,nem erőszakoltak nőket,nem követtek el bűnt.
Ezzel sem értetek egyet?
A másik,a hősi emlékmű.
Mint azt ti is tudjátok Oroszországban a legnagyobb nemzeti ünnep a fasizmus felett aratott győzelem.Azt az emlékművet azért nem bontotta le a kormány mert az Oroszok nem engedik.Most is a munkáspárt megemlékezésén ott volt az orosz nagykövet is.
Szeretem látni amikor a fidesz meg a jobbik szopatják egymást.Egyszer az a bajuk,hogy nem nyitnak keletre,máskor meg az,hogy ott van a szovjet emlékmű.Szóval kedves jobbikosok,ha keleti nyitást akartok,akkor kénytelenek lesztek beletörődni,hogy az orosz-magyar kapcsolatok csak akkor lesznek erősek,ha tisztelettel emlékezünk a felszabadító vörös hadseregre.Az is jellemző,hogy Gyurcsány kormány jó kapcsolatot ápolt Putyinékkal,amit ez a mostani kormány nem mondhat el magáról,hiába erőlteti a keleti nyitást.Jegyezzétek meg egyszer és mindenkorra,hogy a mostani orosz kormány ANTIFASISZTA,ezért nem állnak szóba a jobbikkal,ezért nem jó a kapcsolatuk a fidesszel,ezért volt jó a kapcsolat az MSZP-vel.Hiába akartok ti itten keleti nyitást,Oroszországban a jobbikot már régen betiltották volna.
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
Jobbegyenes Az ország neve: Halál 2013.03.28 17:32:33
Miután nem kevesebb, mint 17 hónapig nyálazták, végre közreadták a 2011-es népszámlálási adatokat. A KSH adatsora számtalan grafikont, táblázatot és kimutatást tartalmaz. S ezek egyetlen szóvá állnak össze: HALÁL. Essünk túl gyorsan a rettenetes számokon, amelyeket ma…..
Stofix 2013.03.29 10:01:55
Ez a tendencia mindenütt megfigyelhető Európában,igaz nálunk legjobban.Akik itt a nyugat alkonyáról álmodoznak azok nem fogják fel,hogy Németországban még fognak élni fehér emberek amikor mi már régen cigányország leszünk.
Én ezt jó dolognak tartom,a föld egyes részein meg a túlnépesedés okoz gondot.
Az a megoldás,hogy onnan ide jönnek emberek és benépesítik helyettünk európát.
Ez elkerülhetetlen,már csak azért is mert amikor már kétszer annyi lesz a nyugdíjas mint fiatal Magyarországon,valakiknek azért még dolgozniuk is kell,hogy megtermeljék a nyugdíjunkat.Ezért szükséges rossz a bevándorlás.
Tudom ez most egy kissé ijesztőnek hangzik nektek,de higgyétek el így lesz a legjobb mindenkinek.
Én nagyon szeretem a hazámat és büszke vagyok az északi,európai kúltúrára és civilizációra.
Büszke vagyok európaiként Homéroszra Dantéra,Goethére,Nietzschére,
Michelangelóra,Botticellire,Raffaellóra,Beethovenre,Mozartra,Wagnerre stb-re.
Magyarként üszke vagyok Petőfire,Jókaira,Mikszáthra,stb-re.
Viszont vannak dolgok amikre nagyon nem vagyok büszke,Vonát,Orbánt,Hitlert,Sztálint is a fehér embernek köszönhetjük.Ezért nem leszek szomorú,ha eltűnünk a föld színéről,jobb hely lesz ez a világ a fehér faj nélkül.
Akiket felsoroltam,ezt a kultúrát majd megőrzik akik utánunk jönnek,Magyarországon majd a cigányok ápolják ezeket a hagyományokat,ahogy nyugaton az arabok,feketék.
Hányingerem van a magyar jobboldaltól.Szidják az egyedülálló nőket akik karriert építenek,azt mondják,hogy maradjanak otthon gyereket szülni.Pedig a legtöbb jobbikosnak akit ismerek egy max 2 gyereke van.Persze azt mondják,hogy ők vállalnának 10 gyereket is de nem tehetik mert szegények,a zsidók kizsákmányolják őket.Persze Vonának is csak azért van egy gyereke mert az 1 milliós fizetéséből nehezen élnek meg.
Én még életemben nem láttam annyi mocskos képmutató hazugságot mint ezeknél.Ezért is mondom én,hogy jobb hely lesz a világ magyarok nélkül.
Kurdi Benedek üzenete arról, hogy miért lett jó hely Magyarország az elmúlt három évben. 1) "Mert nem kényszernyugdíjazzák az ELTE BTK-ról az összes olyan tanáromat, akitől tanulni lehetett valamit." 2) "Mert nem játszanak újnácik kezére állami fenntartású színházakat." 3)…..
Tegnapra "Bitang nagy Fórumot" hirdetett a Hallgatói Hálózat az Első Magyar Egyetemfoglalás szervezésében, mint ahogy facebook oldalukon is írták „a megújulás jegyében sok új arccal". Mivel az egyetem-, majd a székházfoglaló vándorcirkusz különböző produkciói mindig vezető…..
Stofix 2013.03.21 19:57:50
@Dzsentrisvihák:
Abban is tévedsz,hogy nem a Hallgatói Hálózat foglal egyetemet.Ők az Első magyar egyetemfoglalás,ahol többek között a HaHa aktivistái is ott vannak.De ez két külön csoport,külön facebook oldaluk is van.Az nem baj,hogy te nem követed az eseményeket és az tényleg nem elvárható tőled,hogy maradéktalanul képben legyél a baloldali szervezetekről,de mielőtt ilyet írsz ideje tájékozódni.
Amúgy meg én nem látok semmiféle vergődést,amikor március 9.-én egy többezres tömegrendezvényt tartottunk szemben a jobbik-index szerint-300 fős-ő szerintük-1000 fős tüntetésével.Igaz,hogy nálunk sem csak hallgatók voltak hanem különböző baloldali,kisebbségi,feminista és roma érdekvédő szervezetek.
Bizony ám romák és lesznek is egyre többen és többen.
Makacs dolog a demográfia ugyebár.
kerdem Index, hazugság a neved 2013.03.08 11:31:53
Nagy zajjal kerepel a nyugdíjascsesztető: tiszta szemű, ártatlan fiatalok az egyik, aljas komcsi nyugdíjasok narancszászlót lengetve a másik oldalon. Legalábbis az index és az ifjú Debreczeni Józsefek akolja, a Véleményvezér szerint. Ez természetesen nettó hazugság.Tegnap…..
Antidemokratikus eszközökkel a demokráciáért és jogellenes eszközökkel a jogállamiságért. Ezt így nem. Tegnapelőtt tüntetők foglalták el a Fidesz székházának udvarát, ezzel így fejezve ki tiltakozásukat az alkotmány negyedik módosítása ellen. Szolomayer Balázs…..
Stofix 2013.03.10 17:47:17
Már írtam választ a mandineren,bemásolom ide is csak néhány dolgot kiegészítek.
Tisztelt Szolomayer Balázs úr!
Több hiba is van az érvelésében.
Ön demokráciáról beszél meg "nem demokratikus" eszközökről.Kérem akkor definiálja nekem,hogy mi is az a demokrácia.Szerintem a demokrácia nem azt jelenti,hogy van 100 ember és ebből 51 megszavazza,hogy ugorjunk a szakadékba és a többi 49-nek követnie kell őket.Én úgy gondolom az igazság akkor is igazság marad,ha a többség nem látja be.Viszont akik látják az igazságot azoknak kötelessége harcolni érte,aki nem ezt teszi az a legutolsó hitvány ember.Egy demokráciában a kormány van a népért és nem a nép a kormányért.Ha pedig a kormányban rablók és maffiózók ülnek-mint most-akkor a népnek joga és kötelessége fellázadni.Ami ma nálunk van az nem demokrácia hanem a mennyiség zsarnoksága a minőség felett.
Az Athéni demokráciában csak a társadalom elitjének volt szavazati joga,ugyanígy az Osztrák-Magyar monarchia idején is.Ha ma is bevezetnének egy választójogi cenzust,hogy például az emberek a befizetett adójuk mennyisége után szavazhatnak,akkor a fidesz a parlamenti küszöb közelébe sem jutna.Nem lenne például szavazati joga a nyuggereiknek meg a büdös szájú naplopó proliknak akik csütörtökön ott örjöngtek,mert ők erre ráérnek hiszen nem dolgoznak.Tudja mindenki,hogy a fidesz szavazóinak jelentős része a rendkívül alúlképzett roma népességből kerül ki.Ezért is tartják őket szegénységben és tanulatlanságban,hogy etetéssel itatással és pénzen való szavazatvásárlással lehessen őket a szavazófülkékhez terelni.A fidesz szavazók másik legnagyobb része a nyugdíjasok.Ha bevezetnének egy vagyoni/műveltségi cenzust,akkor csak az MSZP és az LMP jutna be a parlamentbe.Én például demokrata vagyok,de azt nem tudom elfogadni,hogy egy habzó pofával őrjöngő fideszes panelprolinak ugyanannyit ér a szavazata mint az oktatói hálózat professzorainak.Van abban valami ellentmondás,hogy 8 általánost végzett emberek mondják meg,hogy mi a helyes a felsőoktatással,csak azért mert ők vannak többen.Engem nem érdekel a fidesz akárhány harmada mert én a minőséget a mennyiség fölé helyezem.Nem hiszek az egyenlőségben,a szabadságban hiszek,ez a kettő egyszerre nem teljesülhet.Azért nem mert az emberek különbözőek,ezért mindenfajta erőltetett egyenlősítés kudarcra van ítélve.
A fidesz esetében demokráciáról beszélni egyszerűen nevetséges.Saját magukhoz szabják a választási rendszert,a saját törvényeiket sem tartják be,úgy módosítják a pártalkotmányukat,ahogy nekik megfelel.
Tényleg az tetszik gondolni,hogy ezekkel szemben be kéne tartani a demokratikus szabályokat?
Tudomásul kell venni,hogy Magyarországon egy békés,vértelen de valódi puccs zajlott le.Orbánék megdöntötték a magyar köztársaság alkotmányát,felszámolták az alkotmányos rendet ebben az országban.
Ezekkel a gonosztevőkkel szemben tiszteletben kéne tartani az alkotmányos kereteket?
Lehetne még sorolni hosszan,hogy az a bizonyos kétharmad-ami már rég nincs meg-távolról sem az összes választók kétharmada,hogy nem volt joguk alkotmányozni többek között azért mert ők az előző alkotmány védelmére esküdtek fel,stb.
Remélem érthető volt így az okfejtésem.
Stofix 2013.03.10 17:55:14
@Vidéki: A rendőrök azért nem lépnek fel keményen mert ők is egyértelműen szimpatizálnak velünk.A Hallgatói Hálózat jó kapcsolatot tart fenn rendőrökkel.Orbánék elvették tőlük a korkedvezményes nyugdíjat,a fizetésük nálunk a legalacsonyabb egész Európában.Ezek a magyar rendőrök tényleg velünk vannak.Eljöhet még a nap,hogy Orbánék ellen fordítják a fegyvereiket.
  Ma kora délután kocsival próbáltunk hazajutni a józsefvárosi piacról, de a Deák térnél elakadtunk, mert keresztbe a József Attila utcán rég nem látott tömeg vonult magyar zászlókkal, transzparensekkel, egyebekkel. Pár ezren biztos voltak, vagy fél órát rostokoltunk a…..
A Jobbegyenes egy kis elgondolkodásra, és magába szállásra ösztönző szellemi táplálékkal köszönti Victor Pontát. Erdélyi románok kiáltványa 1918-ban - a Romániával való "egyesülés" ellen. Mint ismeretes, az MSZP - végleg tökön szúrva a "határon túliakkal való…..
Az Oktatói Hálózat (OHA) meghívásának jóvoltából illusztris társaság gyűlt össze péntek este az ELTE BTK Múzeum körúti kampuszának főépületében. Olyan „jeles” személyek képviseltették magukat, mint Karácsony Gergely kiugrott LMP-s országgyűlési képviselő, Kunhalmi…..
Nem kell feltalálni a spanyolviaszt, a magyar darabok ott hevernek az íróasztalfiókokban szépen megírva. Csak elő kell venni őket. Meg elmenni megnézni őket. November elején Balogh kolléga kényelmetlen kérdést tett fel, miután az Újszínházban megnézett egy (egyébként…..
Stofix 2013.02.17 19:23:16
@Schwerer Gustav: Nem vagyok sem cigány sem provokátor.Utálom a jobboldalt ez tény.
Azért csak 5 hsz-em volt,mert csak most regisztráltam ide.Ez a ti blogotok,törölhetitek a regisztrációmat,ha akarjátok,de amíg itt vagyok elmondom a véleményem.
Én nem trianonra gondoltam hanem a Csurka hatodik koporsójára,az a darab antiszemita.
Stofix 2013.02.17 19:51:14
@Dzsentrisvihák:Lehet,hogy Alföldi egy "liberális buzi Zsidó",dörner pedig igaz magya hazafi de:
Tény1:A nagyobb nemzetiben telt házas előadások voltak,sokkal drágább jegyárak mellett.
Tény2:A kisebb Új színházban fél házas előadások vannak sokkal olcsóbb jegyárak mellett.
Hogy ennek mi lehet az oka?
Két lehetőség van:
1:Alföldi százszor jobb rendező mint dörner.
2:A libsiknek sokkal nagyobb igényük van a kultúrára.
X:Mindkettő igaz.

De minek is köszönhető mindez? Csak nem pont a balliberális szellemi nihil mételyének?
Nem.
Megmondom neked,a modern technikának többek közt pont az internetnek.Ne érts félre,hasznos dolognak tartom az internetet,én sem tudnék a mai világban boldogulni net vagy mobiltelefon nélkül.De az is tény,hogy amióta ezek egyre elterjedtebbek,azóta hanyatlik a műveltségi színvonala a társadalomnak,teljesen megváltoztatták az emberek kultúrális igényeit.Most itt vannak ezek az e-könyvek,hagyományos könyvet szinte nem olvas senki.De nemcsak könyvet még újságot se nagyon.Te is láthatod:A kurucnak 50 ezer lájkja van fészen a jobbik lapját a barikádot meg kb ötezren veszik hetente.Összehasonlítás képpen Csurka lapja a magyar fórum heti 60 ezer példányban fogyott a miép fénykorában.Ennyit változott azóta a világ.
Isten megteremté az embert,az ember elpusztítá Isten,megteremté a technikát,a technika...
Stofix 2013.02.18 22:37:25
@Schwerer Gustav: Hú,most lebuktam.Zseniális megfigyelő vagy:)
Igazából katolikusnak vagyok keresztelve,de én ilyen "szabad kereszténynek" vallom magam.
Már a bánatos francot sem érdekli, hogy éppen milyen körülmények között élik ki feltűnési viszketegségeiket a liberális egyetemisták, s még kevésbé érdekel bárkit is, hogy áll az egyébként hihetetlenül tré nevű HaHa forradalmasosdija. Ennek megfelelően már figyelemmel sem…..
Stofix 2013.02.15 21:32:36
Nahát akkor.
Jó lenne már,ha egyszer és mindenkorra a fejetekbe vésnétek,hogy ez a nemzet nem fogja eltűrni még egyszer a fasizmust.
Nem terrorizálhat a jobbik büntetlenül 1 millió cigány embert és több száz ezer zsidót és homoszexuálist.A magyar nép egy darabig tűr de már nem sokáig,be fog telni az a bizonyos pohár.A gyöngyösi parlamenti böfögésére adott reakció-a több százezres antifasiszta tüntetés-úgy látszik nem volt elég ezeknek.Addig feszítik a húrt,hogy eljön az ideje amikor ezek a százezrek már nem csak egyként skandálják tiszta szívből,hogy "jobbik oszolj"hanem megindulnak és ténylegesen fel is oszlatják ezt a mocskos fasiszta bandát.Ha számolni tudtok,ti is beláthatjátok,hogy az a pár ezer szerencsétlen akit vona ki tud vinni az utcára olyan kevés lesz ez ellen a tömeg ellen mint Kiszel Tündében a jó ízlés.Mit képzelnek magukról ezek a büdös lábú eltorzult ábrázatú,beteg lelkű négy elemit végzett nyilas bűnözők.Hogy a fenébe képzelik,hogy megfélemlíthetik a magyar ifjúságot,jövőnk zálogát.A jobbik megpróbált ráépülni erre a csodálatos kibontakozóban lévő diákmozgalomra,emlékszem amikor még támogatni próbálták a HaHa tüntetéseit.De mi elkergettük őket és elkullogtak megszégyenülve.A magyar egyetemisták,főiskolások és középiskolások egy emberként utasították el a fasizmust a rasszizmust az antiszemitizmust és az idegengyűlöletet.Most lesz február 24.-én a 4 éves évfordulója a Tatárszentgyörgyi mészárlásnak ahol rágyújtották a házat egy családra és amikor kimenekültek agyonlőtték az édesapát és ötéves kisfiát,ott haltak meg.Ezen a szörnyű évfordulón megemlékezést fogunk tartani és keresztény istentiszteleten veszünk részt az áldozatok emlékére.Személyesen beszéltem Horváth Aladárral,tájékoztattam a helyzetről,hogy nyilasokat küldtek ellenünk.Ö biztosított,hogy mivel tudja,igaz ügyért harcolunk,hogy a szegény emberek gyermekei is tanulhassanak,ha na nyilasok ránk akarnak törni ők is ott lesznek a Polgárjogi Mozgalommal.
Stofix 2013.02.16 10:57:50
OrangeOrder,örülök,hogy sikerült felnyitnom a szemed.
A többieknek akik nem értettek velem egyet.
Azt írják,hogy itt nincsennek nyilasok.Az a fenti képen látható patkányképű ember vállaltan nyilaskeresztes.Ha nem hiszitek nézzetek utána.A magyar(talan)szigeten a zsidómentes világról beszélt a Hetek újságíróinak,azt mondta,hogy ez a magyar nemzetiszocializmus alapja,szálasi idézeteket küld parlamenti képviselőknek,ő volt aki meggyalázta a Duna parti holokauszt emlékművet.Azért mert Dániel Péter meg leöntötte a Horthy szobrot,megjegyzem én azzal sem értettem egyet.Ez az ember és bandája állandóan dicsőíti hitlert,szálasit és ki nem találjátok még kicsodát,Corneliu Codreanut a vasgárdisták vezérét,Magyarok ezreinek lemészárlóját.Nézzzetek utána az interneten,ha nem hiszitek.Ne értsetek félre,tudom,hogy a fidesz nem fasiszta mint ahogyan Horthy sem volt az.De akinek ezek a sátáni gonosztevők a példaképei az nem Magyar.Ártatlan emberek millióit irtották ki,megkínozták,deportálták őket,marhavagonokba zárták és elégették a tüzes kemencébe.Minden keresztény magyar embernek kötelessége harcolni ellenük,minden eszközzel.Nekem keresztény magyarként nem a nácik a példaképeim,hanem az olyan emberek mint Böjte Csaba aki magyar-,román-,és cigány gyerekeket is befogad.Meg az olyanokm mint Sztehlo Gábor aki a háborúban az üldözöttek gyerekeit mentette és Boldog Salkházi Sára akit az ince bélák a jeges Dunába öltek.
Mi egyetemisták összefogunk a kirekesztettekkel,az üldözöttekkel és igen a cigány emberekkel is,ahogy az amerikai diákmozgalom a hatvanas években összefogott a feketék polgárjogi mozgalmával és győztek.Mi is győzni fogunk,mert az Úr velünk van.