Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EvandEra

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
EvandEra 2018.05.22 19:41:11
@Almaspite: Hidd el, korábban biztosan szólt az önkormányzat, a helyi tv-n, helyi újságban ill. mostanság már facebookon is!
EvandEra 2018.05.24 14:53:16
@Almaspite: Képzeld, feltűnt. Attól még nálunk 10 és 20 éve is benne volt az ingyenes helyi újságban/hirdetőben hogy mikor van az irtás. Sőt a helyi tv műsorában is kiírják Erősen kétlem, hogy valakihez semmilyen módon nem jut el ez a dolog. Nem mellesleg mielőtt mi , lakosok megtudunk valami konkrétat, addigra már itt a környéken minden méhész tud mindent. A facebook meg szerintem elég hiteles, ha konkrétan a polgármester, az alpolgármester, maga a helikopter vezetője és a helyi önkormányzat oldala is feltünteti. Örülök, hogy vannak még akik inkább szőrszál-hasogatóan írnak választ és nem a lényeget próbálják meg értelmezni. :)
Hosszú várakozás előzte meg a finn HIM zenekar koncertjét a Budapest Parkban. Tudniillik 12 évvel ezelőtt jártak nálunk legutóbb, a Sziget Fesztiválon. Így hát nem is csoda, hogy a kapunyitás után rohanás vette kezdetét az első sorokig a tini lányok között. A 2003-as Love…..
Mint az sejthető, időnként kapok ajánlásokat, kéréseket, hogy milyen filmekről kellene írnom. Ezeket igyekszem teljesíteni, időnként beleszőve egy-egy nagyobb posztba. Most azonban eljött az idő arra, hogy egy teljes cikkben mutassam be az olvasók igényeit. Ráadásul mindezt egy…..
Megkaptuk a film hivatalos sajtóanyagát, meg is osztom veletek: Elkészítettük a Gingerclown című 3D-s horror-vígjátékot, amelyet Hatvani Balázs írt és rendezett. Úgy gondoltuk képesek lehetünk megváltoztatni a magyar filmgyártást, és olyan nemzetközileg is élvezhető,…..
Eden Lake  - Gyilkos kilátások (2008)   Rendezte: James Watkins Előre is elnézést a B-oldal blogtól, amiért kölcsön vettem tőlük az "evörözést", de ebben az esetben jogos, ha azt mondom, hogy ez minden idők egyik leglesújtóbb hangulatú filmje. Tegnap este néztem meg,…..
Rob Zombie 2009 óta nem csinált mozifilmet, idén a Lords of Salem horrorral tér vissza a vásznakra. Ebben egy Heidi nevezetű rádiónál dolgozó csaj egy érdekes és fura fadobozt kap a Lordoktól. Heidi úgy véli, hogy valószínűleg egy rockcsapattól kapta az ajándékot, ráadásul a…..