Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sevda

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Sevda 2019.02.10 22:46:25
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Sevda 2019.02.01 11:07:10
@introverted22: ó, én mióta imádkozom azért, hogy a vv10 egy "best of vv" széria legyen, és az összes húzónév, akire emlékszünk, egyszerre legyen jelen a villában, és boxolják le
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
Sevda 2019.01.29 22:23:43
@Mók_Ica: igen, és nagyon jól teszi, hogy terelgeti! Én drukkolok
Sevda 2019.01.29 22:34:21
@Csakazértis én vagyok a királynő: felvillant a vázolt kép a lelki szemeim előtt, és indokolatlanul hangosan röhögtem fel
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Sevda 2019.01.24 18:31:31
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
Sevda 2019.01.16 23:28:08
@szociál: hát én amugyis fent maradtam, nem emiatt
Sevda 2019.01.16 23:30:40
@Angora Cardi: jajj, hát szórakoztatóbb kommentelni, és tudósítani, mint csak simán nézni
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Sevda 2019.01.14 23:01:38
@Angora Cardi: Nem tudom, ettől miért kell ennyire elhatárolódni, de ez nem egyenlő a fenyegetéssel, tényleg megy Lacika leépítése..
Sevda 2019.01.14 23:11:52
@Angora Cardi: Igen, nem beszélünk így. Senkivel. Ebben hatalmas EKG ☝️
Szerkik monnyanak le. Lehet, hogy volt valami feszkó már Lacika és Adri között korábban, amit Laci fantom idejében még Adrira való tekintettel tökre nem mutattak meg, és ez kinőtte magát.
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
Sevda 2019.01.12 10:49:50
@Angora Cardi: A villabulla amúgy jó lehetőségeket ad a játékra (pl napi imádat, tök jókat lehetne belőle kihozni), de a szívcsapat teljes erőből szarik rá. Ha pl Reni/Csoki regnálása alatt ez elmaradna, vagy nem tetszene nekik a napi imádat, olyan büntit osztanának, hogy a fal nem maradna egyben.
Sevda 2019.01.12 11:17:39
@csillagporszem: de pont a feszkó plusz generálása miatt lenne jó, ha a szerkik Lacika mögé állva kollektív szopatást rendelnének el a renitens csapattal szemben, lenne abból balhé
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Sevda 2019.01.10 23:35:23
@Spitzbauer: szerintem egy ilyenre belesuttogná kéjesen a telefonba, hogy "Dzsídípíár"
Sevda 2019.01.10 23:42:33
@csillagporszem: ez nem besavanyodás, meg humortalanság. Én az elején zsuzsut és renit is csíptem, de sok az, amit csinálnak - főleg Reni. Zsuzsu meg ha tényleg ilyen kint is, és rászabadul a bulvár - mert rá fog - nem fogja bírni az a jótét lelke, bele fog picit kattanni. Vannak vicces pillanatai, nem vitatja senki (én nem legalábbis
Sevda 2019.01.10 23:50:19
@csillagporszem: ja, azt nem tudom, nem olvastam vissza ( de azt olvastam, hogy ha nem olvasok vissza, ne okoskodjak, hozom a hamut a fejemre
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Sevda 2019.01.09 22:50:01
Sevda 2019.01.09 22:51:42
@pomac: biztos tettek ki egy táblát, amin rajta volt a bűnök részletezése, nehogy félreértés legyen pl abból, hogy mit jelent az, hogy buja
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Sevda 2019.01.07 22:16:34
Sevda 2019.01.07 22:19:35
@Pancsamanó: :DDD kb.

Lacika szerepel! Ma sokat! :D
Bár a Homár és a Békéltető Testület egyik fix visszatérő eleme a Player's Room cipőbolt, mindig akad új vevő. Generel cipője 2 hónap alatt atomjaira hullott, amire a szakvizsgálat természetesen megállapította, hogy nem rendeltetésszerűen használta. Bónusz factoid:…..