Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ob,szerver

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a hiperbuzgó Kövér Lászlót az érdemeire való tekintettel előbb vagy utóbb ki fogják nevezni az Elnöki Tanács elnökévé. Az őszes hajú ifjú demokrata mostanában szentimentálisan és párás szemekkel emlékezik vissza mozgalmas fiatalkorára és a Kádár-rendszer előremutató vívmányaira. Sorkatonaság,…..
A magyar társadalomnak semmilyen ismerete nincs az országba érkező EU-s pénzek felhasználásáról, és erős a gyanúm, hogy e pénzek nagy része a kormányhoz közeli zsebekben landol túlárazott és a politikai hűség alapján megítélt projektek keretében. A nyugati adófizetők pénze közvetett módon tehát a…..
ob,szerver 2016.01.18 09:49:20
@enpera:

"De hogy az ország ne kapjon pénzt, azt hazaárulásnak tartom.
Csak azért, mert nem a másik rablóbanda van hatalmon, akiket ő szeret."

Ennyi a sztori.
Szánlmas, hogy magukat magyarnak tartó emberek az országot szemrebbenés nélkül tönkretennék, csakmert nem a kedvenc szocijai (hívőlélek esetén), avagy nem ők (hafr esetén) vannak kormányon.
A Nyugat keleti kapuja a Keleti nyugati kapuja. Sok erős képet láttam már a migrációs válságról, de ez a fenti fotó mindent visz. Balogh Zoltán (MTI) fotója. Az összetömörült migránsok látványa, ahogy előre meg hátra tekintenek a Magyarország polgári és civilizációs…..
ob,szerver 2015.09.04 09:58:03
@Virág et.:

Én meg azt nem értem ti miért asszisztáltok ahoz, hogy Nyugat Európa minden illlegális bevándorlót Magyarország nyakába varr, miközbe senkit nem enged be magához ?

Miért jó nektek hogy köztereinket, falvainkat, városainkat ellepik a migránsok ?

Tetű ballibek !
A Szegedi Kattintós száguldó riportere a helyszínen tapasztalhatta meg a gyorstelepítésű drótakadály (röviden GYODA mester) feleslegességét. Nem csupán az átvágása pofonegyszerű, de tulajdonképpen nem is nevezhető sem akadálynak, sem kerítésnek. Kijelenthetjük, hogy az…..
ob,szerver 2015.09.04 09:52:38
@Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke:

Ja értem..
Tehát Merkel minden kibaszott szírt befogad, aki lepottyan az égből hozzájuk.
Mert aki más Eu-s országán határán át érkezik, és regisztrálták egy harmadik országban, a Dublini egyezmény bötője szerint, azt nem.

Tulajdonképpen Merkel bármit mond, az neked szentírás. Tök jogosan állítják meg az afgán életmentőket, tök jogosan nem engedik be tőlünk a szíreket magukhoz, és teljesen érthető, hogy eközben nekünk boldog boldogtalant be kell engednünk a határon..

Agyament barom ballibek ! :DDD
A cél szentesíti a bevándorlót, vagy a bevándorló szentesíti a célt? A történtek fényében szinte mindegy. A volt miniszterelnök lépésének mindet kétséget kizáróan humánus voltát gyanakodva figyelem. Elsősorban 23 millió okból kifolyólag. Alig egy napja az ATV robbantotta a…..
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
Pénzkérdés A hülyeség joga 2014.02.14 08:34:00
Felelős-e a kormány a 314 forintos eurós árfolyamért, kérdezte (volna) a kormánypárti képviselőktől egy online hírportál, de választ lényegében senkitől sem kapott. A hallgatag képviselők szerencsétlenkedése végigpörgött az interneten, a budai Hegyvidék polgármestere,…..
ob,szerver 2014.02.14 17:11:47
@sas70:

Nézzük a mai híreket:

www.portfolio.hu/gazdasag/gdp_jo_ideig_nem_latunk_meg_egyszer_ilyen_szep_szamot.195397.html
A várakozásokat meghaladóan, 2,7 százalékkal emelkedett 2013 negyedik negyedévében a GDP az előző évhez képest. Negyedéves alapon, azaz a harmadik negyedévhez viszonyítva a növekedés 0,6 százalékos volt.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/nagyot_ment_a_forint_a_gdp-adatra.195374.html
Nagyot ment a forint a GDP-adatra
A forint euróval szembeni árfolyama egészen a 308,50-es szintig süllyedt le, 308-nál is járt a kurzus.
A Sorozatwiki robbantotta a frissen eladott TV2 új évének első bombáját: január 2-án déltől 12 órán át nem lesz adás a kereskedelmi tévén. Az ok egy 2009 óta húzódó ügy, amiben a tévét az ORTT (ma már NMHH) elmeszelte egy Joshi Bharat adás miatt, de a TV2 nem fogadta el a…..
ob,szerver 2013.12.23 12:58:01
@maltosz:

Nekem meg az MSZP-s nyavajgásból van elegem.

Azok után nyavajognak, hogy az EU utolsó helyére züllesztették az országot 2010-re, és megduplázták a munkanélküliségi rátát, eladósították az országot.

De nyavajogni diktatúrázni azt tud a mocskos MSZP csürhe.
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
ob,szerver 2013.12.23 12:55:48
@kovi1970:

Elmentek a picsába mocskos MSZP csicskák.

Önlik a fos a szátokból megállás nélkül, és te kéred ki magadnaka hangnemet ?

EZt a képmutatást csak kedvenc MSZP-s diktátoraidtól tanulhattad. Bajnai-GYurcsány tolvajoktól.
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
Végül Schiffer Andrásnak és Ángyán Józsefnek sikerült az, amit - igaz, más kontextusban - sokan kívántak már: ellenzéki összefogást teremtettek, ráadásul ebben ők, és nem a létszámban sokkal erősebb szocialisták viszik a vezető szerepet. Egyetlen ügyben ugyan; de micsoda…..
ob,szerver 2013.12.11 19:53:34
index.hu/belfold/2013/12/11/egy_magyar_offshore_kiraly_ceget_tamadta_meg_a_nav/

A NAV szerint mintegy 800 millió forint kárt okozó körbeszámlázásos áfacsalást lepleztek le. A cég Góczi István érdekeltsége. Góczi, az Emfesz egykori ügyvezetője pár éve egyetlen dollárért eladta a 200 milliárdos gázcéget, és közben egy óriási offshore céghálózaton keresztül folyatott át 20-30 milliárd forintot.
ob,szerver 2013.12.11 19:54:13
index.hu/gazdasag/2013/12/11/megis_nyomoznak_nav-ugyben/

Hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hivatali visszaélés gyanújával elrendelte a nyomozást Horváth András feljelentése nyomán – értesült a Népszabadság. A nyomozás az egykori adóhivatali dolgozó feljelentése nyomán a Fővárosi Főügyészség által három hete elrendelt feljelentéskiegészítéssel begyűjtött információkra épül.
Ha valakit érdekel, hogy a régóta ígért újabb 10 százalékos rezsicsökkentés végül miért lett mára 11,1 százalék, annak alább levezetem. A lényeg az, hogy a srácok már akkora spílerek, hogy egy sima szorzás is kifog rajtuk. „A frakcióvezető azzal magyarázta a nem kerek…..
Deutsch Tamás felfortyant azon, hogy a „magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások" kiszimatolták, hogy az állam megcsináltatta az Orbán Ráhel esküvője helyszínére vezető kátyús földutat. "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" dr.…..
Hát Karcsikám, akárhogy nézzük, ez bizony komoly szopcsi. Nem volt elég mély a torok, pedig a rendszer ezt kívánta. Pár éve még elég volt szakmázni, meg Viktorral bratyizni, most meg egy Debil lever, mint vak a poharat. Milyen világ ez, baszki? PSZÁF Károly kikúratása a…..
ob,szerver 2013.07.14 15:39:29
@Shanarey:

Lejárt lemez..
Az ÁVH-s MSZP-s módszerek, immár történelem könyvekbe illő tények, sokkal inkább, mintsem elvakult ballib bloggerek szánalmas magyarázkodásaiba.

Tisztázandó.. Az Astóránál a tömeg nemzeti ünnepünket ment ünnepelni, nem pedig tüntetni mentek.
De az MSZP nem nézhette tétlenül, hogy ezen tömeg Fidesz rendezvényen ünnepel, így ráterelték a párezer Kossuth térit, és kezdődhetett az ellenzék megveretése.

Orbánnak meg csak akkor lehetett volna arról fogalma, hogy Gyurcsány és Gergényi mit terveznek, ha ezt közlik vele az érintettek személyesen, hisz az akciót ők irányították.
Elképzelem az Európai Parlament szerencsétlen elnökét, hát ő most biztos összecsinálta magát félelmében. Csizmadia úr (v.ö. Békemenet, Nemzeti Együttműködési Alap) írt neki, szép, nyílt levelet, többek közt a "Szellemi Honvédők" nevében. Tegyük hozzá, kaptak korábban az…..
A kormányváltásra készülő választópolgárok örömujjongását – amely annak következménye volt, hogy az Együtt2014 és az MSZP megállapodott a választási együttműködés alapvető kérdéseiben – most csendes értetlenség váltja fel. Bajnaiék bejelentése, miszerint az…..
ob,szerver 2013.05.06 21:19:40
@pástétom:

Mocskos Gyurcsány és MSZP-s sleppje volt az egyetlen Rákosi óta, aki ezerszám verettek ellenzékeiket beazonosíthatatlan karhatalmistákkal.

A majom ÁVÓ-s fajtád közben ott verte a TV elött.

A szemét MSZP-s SZDSZ-es főnökeid meg másnak rendőrök által "Mocskos Fideszes" felkiáltások közepette ájulásig rugdosott képviselőn poénkodtak.

Ennyit tudtok rohadt ÁVÓ-s majmok meg a nevetek a demokráciáról.
ob,szerver 2013.05.06 21:21:44
@pástétom:

A valóság az kedves Gyurcsány csicska, hogy Gyurcsányék 54%-ról 81% fölé tolták az államadósságot, úgy hogy közben elprivatizáltak több ezer milliárd vagyont a haveroknak.

Eközben megduplázták a munkanélküliségi rátát, és az országot a Szlovákok elötti pozícióból az EU-ban az utolsó helyre pakolták minden gazdasági mutató szerint.
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
ob,szerver 2013.03.19 20:44:35
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Micsoda véletlen !

Itt is egy hamisítvány:
Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

blog.hu/user/736586
ob,szerver 2013.03.19 20:45:19
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
pedig már azt hitted mi, hogy csak a komcsik hamisíthatnak nickeket ugye ?
:DDDD
ob,szerver 2013.03.19 20:48:31
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A unicode jó ötlet volt.. thx.. :)
"Hamisítsunk együtt nicket profin !"
a komcsikkal mozgalomhoz ezennel csatlakoztam.
Eszmei poggyász érdeklődőknek, cizelláltaknak, tévelygőknek, szkeptikusoknak, várakozóknak. Az új párthoz továbbra is az előző posztot ajánlom, és kijelentem a hard linereknek, ha eddig nem volt kellőképp világos, hogy nem pénzel a Soros, Bajnai, vagy az Orbán, sőt (még)…..
ob,szerver 2013.03.19 16:49:08
@Fejesrob:
Hát igen..

Én is csak kapkodom a fejem a sok konzervatív között.

Itt van a kard, meg a hafr, meg egy csomó.

A sok fizetett MSZP csicska itt csápol nekik, a bigott nácik meg nem értik csakazért se az egészet.

Nevezetesen azt nem érjük mi lánácozott, leantiszemitázott lerasszistázott többség, hogy mi a tökömtől számít konzervatívnak mostantól a hafr ?

Mert a komcsik azt mondják ?
Akkor tutira úgy van.
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
ob,szerver 2013.03.19 13:08:19
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Kattints a nickre és láthatod, hogy ő is csak egy hamisítvány, pont mint ez a nick. :)

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT ! :DDD
1000 leütés Fidesz Zrt. 2013.03.08 05:57:44
Mióta világ a világ a szegények el akarják venni a gazdagoktól, amit korábban ezek loptak el a valamikori közösből (hogy lezárjuk a kört). A sztorit seregnyi névvel illetik a különböző elkötelezettségű ideológusok, az egyszerűség kedvéért vannak status quo elméletek az…..
ob,szerver 2013.03.08 10:33:17
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Ne viccelj már.

Párszáz balhés ballib tinin kívül senki nem akarja az MSZP-t visszahozni.

Ezeket a tetveket is csak Amerikából pénzelik, ahogyan Bajnait.

Ha elfogy a pénz, akkor majd dolgozni fognak ők is, mint a többiek, nem csürhemód magánterületre támadni randalírozni.
Michael Knight Szembesülés 2013.03.07 23:25:59
Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat. Szar lehet szembesülni…..
Tegnap már írtunk arról, hogy az a napi politikai abszurd, amelybe kezdünk belefásulni (pedig nem kéne!) hogy nézhetett ki sok évvel ezelőtti nézőpontunkból. Ma egy levelet közlünk, amelyet egy hosszabb ideje, kb. 10 éve Németországba szakadt, de a hazai dolgokat követő kollégám…..
ob,szerver 2013.02.28 15:24:26
@sárkányfő:
Engem általában azért cenzúráznak a magadfajta komcsik, mert le merem írni az igazságot.

Hogy az MSZP növelte meg számolatlanul az államadósságot, ők duplázták meg a munkanélküliségi rátát, és ők pakolták szinte minden gazdasági versenyképességi mutató tekintetében EU utolsó helyre hazánkat 2010-re.
Pedig 2002-ben a szlovákok elött voltunk és 2006-os Euró bevezetéssel kampányoltak a szocik.

És az igazságot a magadfajta komcsi nehezen viseli.
ob,szerver 2013.02.28 15:33:53
@Vitéz Kőbányai Világos:
1 pont rólunk szól.

A többi az ballib standard a rasszistázás, homofóbozás, nácizás, .... mentén.
ob,szerver 2013.02.28 15:43:33
@sárkányfő:
Teljesen igazad van.
Ezért szarunk le téged magasról, és cáfoljuk minden észrevételed !

Mert egy tetű komcsi hazudozó vagy csupán.